Beyler eskiden bu champ güçlü diye hatırlıyorum başlangıç attack dmg i bile 48 falan tankların bile 55-60 iken.Aslında çok zevkli gibi görünüyor ama bi infinity edge falan almadan çok güçsüz niye nerflediler bunu ya böyle
Tristana eskiden çok güçlüydü.Deli gibi attack speed var.Attack düşürülmeseydi.Bir tank atacağı 5 vuruşu sen 1.5 saniyede vuruyorsun son levellarda.Gayet dengeli.Ve 30 levela yaklaştıkça ne kadar sıkıcı bir karakter olduğu da çıkıyor ortaya.Çünkü zıpla saldır üzerine kurulu.
Reginald tristana izle bi
Doğru oynandığı zaman çok iyi bi hero hala. Canın sıkıldıysa oynarken hybrid ya da ap tristana dene.
hacı resmen ezmişler ya phage alıyım dedim baktım çok düşük attack dmg gittim mecburen bloodthirster aldım
Ap daha iyi ama ad olarak late game de terminatör olabilirsin.Zaten squishy bir dps ve kaçma-yakalama,push gibi skilleri var daha ne olsun.
yaa hiç büyüsü yok ki bi tek top atabiliyo hiç güzel değil o yüzden
su atmıyo su püskürtüyo püskürtmek ile atmak arasında fark var squirtle mesela su atıyo muydu hayır püskürtüyordu blastoise olduğunda hala püskürtmeye devam etti hiç bir zaman su atmadı ki su zaten nimet atsa bile iyi olmaz o yüzden püskürttü su püskürtmek atmaktan daha iyi anladın mı biotic o yüzden su püskürtmek de bi dahaki sefere tamam mı
sesli güldüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Santouryou
su atmıyo su püskürtüyo püskürtmek ile atmak arasında fark var squirtle mesela su atıyo muydu hayır püskürtüyordu blastoise olduğunda hala püskürtmeye devam etti hiç bir zaman su atmadı ki su zaten nimet atsa bile iyi olmaz o yüzden püskürttü su püskürtmek atmaktan daha iyi anladın mı biotic o yüzden su püskürtmek de bi dahaki sefere tamam mı
baran 14 yaşında.Arkadaşları ona einstein diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
quote:
Orijinalden alıntı: Santouryou
baran 14 yaşında.Arkadaşları ona einstein diyor.
14 yaşındaki bir einstein tarafından trollenmek nasıl bir duygu kenx ?
yusuf parçaladı dağılın. üzerine gitmeyin :(((((((((
Tristana'dan iyi ranged DPS mi var yazmak için girmiştim de, konu öyle bi yere gelmiş ki pokemonlar falan, ilk haline döndürmeye gönlüm el vermedi
Ama tristana'da da bi pokemona benzerlik var aslında, ya da digimona belki
trıstına pokemon veya dıgımon deıl . O tarzanın ablası
Her neyse trıst hala saglam hero aslında ama su face yuzunden herkez alınca bıde su pembe saclı skını takınca kotu oldu trıst ıcın herkez ezk herosu demeye basladı defı bıraz dusuk ama takımın saglamsa hala ıyı ıs yapar durumda bence
Ben full ap kasıyorum bir vuruyorum 3 kişiye aynı anda tek atıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: BryonicMan
Ben full ap kasıyorum bir vuruyorum 3 kişiye aynı anda tek atıyorum.
cüneyt arkın hangi patchde eklendi
İyisinden bir "hort" yapayım
Cidden ben de çok güçsüz buluyorum aslında oynaması zevkli bir hero. Movement Speed hiç yok zaten, adamın üstüne atlayıp bile yetişemiyorsun o derece.
Her türlü öneri ve builde de açığım
Güçsüz değil. Tam tersi çok sevdim ben. Turnuvada izledikden sonra gittim aldım. Mid lane gidin. İlk olarak E açın ve rakibe olabildiğince sık atmaya çalışın last hit yapın. Hazır olduğunuzda zıplıyarak ulti ve E atın normal vurmaya başlayın. Tristana çok pasif oynanıyor ama tam tersi oldukça agresif oynanmalı.