Şimdi Ara

Tristana İtem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tristana yı çok severek oynayan biri olarak hangi itemları alabileceğimi sormak istedim aslında izlediğim çoğu streamer böyle bir build yapıyor ama belki bilmediğim buildler taktikler vardır diye fikrinizi almak istedim.

Oyuna ilk Doran ile yani
     Tristana İtem.
    ile başlıyorum.

İlk base atışımda sustain ve lanede uzun kalmak için
     Tristana İtem.
    alıyorum bunu uzun süre böyle tutuyorum tamamlamıyorum.

Sonra ilk item olarak
     Tristana İtem.
    alıyorum.

Hemen ardından
     Tristana İtem.
    alıyorum.

Sonra zaten en başta
     Tristana İtem.
    almıştık onu BT(Kanasusamış)
     Tristana İtem.
    alıyorum. İster bundan sonra ister hız ihtiyacımız varsa daha önce (rakibe göre yani) eğer lane de kalıp farm yapıyorsak bt den sonra çok hareketli bir oyun bir mid bir top 5.-10. dakkada takım toplanıp küçük çatışmalara giriyorsak daha önce alıyorum) alıncada bunu alıyorum
     Tristana İtem.

Son saldırı eşyası olarak BOTRK
     Tristana İtem.
    yada rabadon
     Tristana İtem.
    rabadon u pek almıyorum ama skillerin daha fazla vurması için tercih edilebilir. Hem bt hem botrk almaya forumda çok tepki gösteriliyor nedenini anlamadım ama ben çoğu zaman botrk alıyorum.

Son slotumuza da bir def item ı çıkabiliriz. Eğer botrk almışsam
     Tristana İtem.
    çoğunlukla bunu alıyorum. Eğer karşıda assasin yoksa yada çok geride kalmışsa yada takım sizi çok iyi koruyorsa
     Tristana İtem.
    alınabilir. Yada karşıda 2-3 tane ap şampiyon varsa
     Tristana İtem.
    alınabilir.

Eğer Botrk yerine rabadon almışsak
     Tristana İtem.
    alınabilir ben hiç almadım ama hem rabadon hem bu ile apc gibi adc oluruz biraz saçma ama fantazik işte isteyen alır .

Soru sormak için açtım rehber gibi oldu ama fikirlerinizi bekliyorum .

• tristina dediğin ya apc ya adc kasılır. apc ise mid adc ise bot gider. full ap kasınca rwe ile 2000 damage rahat çakarsınız. lich bane varya bi 500 damage daha ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo Elric

tristina dediğin ya apc ya adc kasılır. apc ise mid adc ise bot gider. full ap kasınca rwe ile 2000 damage rahat çakarsınız. lich bane varya bi 500 damage daha ekle

Dediğin doğru Tristana çok iyi şampiyon ama çok saçma. Bütün skilleri ap ile vururen levella birlikte artan menzil(range) çok iyi oluyor 18 levlda twicht in ulti açmış hali gibi oluyor. 703 menzil oluyor. Ap kassak güzelim menzil boşa gidiyor. Ad kassak skillerin iyi vurması gidiyor ap kasarken inanılmaz damage atıyor skiller ile hatta ahri ye tek attığı video vardı bütün minyonlar yanındayken atlayınca hepsinin patlaması vuruyor ve ölüyordu.

Ama ben menzil için adc oynuyorum ve ondan başka adc oynayamıyorum.
  • rabadon yerine ilk zhonyadaha mantikli sanki
    broassasin atlarsa ustue bas zhony kessin off tankiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo Elric

tristina dediğin ya apc ya adc kasılır. apc ise mid adc ise bot gider. full ap kasınca rwe ile 2000 damage rahat çakarsınız. lich bane varya bi 500 damage daha ekle

Dediğin doğru Tristana çok iyi şampiyon ama çok saçma. Bütün skilleri ap ile vururen levella birlikte artan menzil(range) çok iyi oluyor 18 levlda twicht in ulti açmış hali gibi oluyor. 703 menzil oluyor. Ap kassak güzelim menzil boşa gidiyor. Ad kassak skillerin iyi vurması gidiyor ap kasarken inanılmaz damage atıyor skiller ile hatta ahri ye tek attığı video vardı bütün minyonlar yanındayken atlayınca hepsinin patlaması vuruyor ve ölüyordu.

Ama ben menzil için adc oynuyorum ve ondan başka adc oynayamıyorum.

bende apc alıştım adc oynamak zor geliyor. hele karşıdakinin önüne w atıp ulti ile karşı kuleye göndürme zevki

• Ap Tris en sevdiğim mid champı ultiyle adcye tek attıktan sonra bırakamamıştım
  • Tristana sağ tık şampiyonu. Benim bildiğim sağ tıklar Vayne build çıkılır. 5 PD 1 BotRK. Ama ciddiyim. Skillset ile oynanan şampiyonlar Graves, MF, Sivir gibiler BT, IE falan ad yönelik alınmalı. Skillset olmadan da iyi işler yapan Vayne gibi şampiyonlar ise BotRK, PD sonra IE gidilebilir.

Yanlışsam düzeltin laf sokmaya gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence en iyi build mahvolmuş-ebedi-hayalet-son fısıltı-duruma göre banshe yada koruyucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Tristana sağ tık şampiyonu. Benim bildiğim sağ tıklar Vayne build çıkılır. 5 PD 1 BotRK. Ama ciddiyim. Skillset ile oynanan şampiyonlar Graves, MF, Sivir gibiler BT, IE falan ad yönelik alınmalı. Skillset olmadan da iyi işler yapan Vayne gibi şampiyonlar ise BotRK, PD sonra IE gidilebilir.

Vayne in skillset op onun yerine combo champ'i olmayan deseydin daha doğru olurdu diye düşünüyorum
  • Last Whisper şart.
  • quote:

Tristana sağ tık şampiyonu. Benim bildiğim sağ tıklar Vayne build çıkılır. 5 PD 1 BotRK. Ama ciddiyim. Skillset ile oynanan şampiyonlar Graves, MF, Sivir gibiler BT, IE falan ad yönelik alınmalı. Skillset olmadan da iyi işler yapan Vayne gibi şampiyonlar ise BotRK, PD sonra IE gidilebilir.

Tristana sağ tık şampiyonu mu . Bütün adc lerden en hareketlisi ve en zevklisi bu olduğu için başladım çok sevdim hareketli ve eğlenceli bir şampiyon 18 levelda menzili = twitch in ulti atmış hali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Tristana sağ tık şampiyonu mu . Bütün adc lerden en hareketlisi ve en zevklisi bu olduğu için başladım çok sevdim hareketli ve eğlenceli bir şampiyon 18 levelda menzili = twitch in ulti atmış hali.

Twitch 800lerde bir şeydi Tristana 700 sanırım. Demek istediğim o değildi. Neyse anlatılmaz zaten boşver.

• 2x Doran,İe,Phantom,Lw,Botrk,GA
  • Lwsiz adc rehberi ftw

• quote:

Orijinalden alıntı: Amélie Poulain

Lwsiz adc rehberi ftw

Rehber değil fikir sormak için açtım resim ekleyince rehber gibi oldu .
  • BT
    AS bot
    IE
    PD
    LW
    GA (ya da oyun iyi gidiyor ve tflerde kolay kolay ölmüyorsanız BOTRK)
  • Bt yada botrk ,pdi karşısı çok zırh çıkmışsa önce lw sonra ie eyer çok zırh çıkmamışsa ei sonra lw.Klasik saldırı hızı botu.Son olarakta saan tek atan assasinler varsa ve tf de kaçamıyorsan onlarda zhonya ya da g.a.
  • doranla başla botrk+İE+LW ve tabi as botu gerisi duruma göre, karşı takımın sana focusuna göre.
  • quote:

O dediğin 2 tür adc arasında sadece bt-botrk farkeder.Aa ağırlıklı champsa botrk alırsın, skillerle vuruyorsa genel olarak bt tercih edersin.

• tristana oynadığına eminmisin önce bir ap trist mi ad trist mi oynayacaksın karar ver az ondan az bundan hiç bir halta yaramaz adcler arasındaki en büyük as buffa sahip champa pd rushlamakta ayrı saçmalık ie botrk/bt lw pd ga diye gidiyorum eskiden botrk kesin alırdım ama range nerfinden sonra arada btde alıyorum ama adden vuran skillimiz yok bu yüzden bu itemi kesin almalıyız da diyemem karşıya göre tercih edilebilir zhonyanın apsini adc oynarken çıkarsan pek efektif kullanamazsın ama aktifi işine yarayabilir artık bir defansif item tercih edersin

@Drug Free
    sağ tık champı demiş doğrudur adc kasarsan as steroidi ile genelde aa yapmaya odaklı ama sağ tık champına 5 pd yazmanda ayrı saçmalık trist qsundan dolayı ilk olarak adye yüklenilerek oynanır ayrıca çoğu adcdede bt botrk dışında değişiklik olmadan klasik build dışına çıkılmıyor (ez corki ve op triforceun şuan sorakaya bile çıkılması dışında)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.