Şimdi Ara

Tristana adc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultisini ne gibi durumlarda kullanıyorsunuz ? pro olarak kullanan biri varsa skillerde öncelik hangileri çıkmalıyım

• Aslinda cok useless skilleri var gibi ama melee championlara w-r kombosunu yaparsan sana ulasamadan ölür. ap'yi de dene bitanem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insec
  • Adc kasıyorsan ultiyi kaçan adama atıyorum apc kasarsan w ile arkasına zıplayıp takıma atmak için kullanıyorum sonrada flashla tüyüyorum.
  • Bana yaklaşan suikastçileri geri iterim ultiyle tabi ölmezsem. Ve kendimi korumak için kullanırım. w adam almak ve kaçmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 5 Ağustos 2013; 11:02:47 >
  • genelde Adamları almak için atıyorum canı azsa :) ya da inSec yaparsın W arkaya R at öne ama tf'de yapma yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsgar -- 5 Ağustos 2013; 11:12:48 >
  • Çok yüksek CDleri var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    İtfaiyeci Tristana?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meap

Aslinda cok useless skilleri var gibi ama melee championlara w-r kombosunu yaparsan sana ulasamadan ölür. ap'yi de dene bitanem

Useless skilleri var gibi ?!?! Trist ve useless yanyana ?!?!

• quote:

Orijinalden alıntı: Di3Young

quote:

Aslinda cok useless skilleri var gibi ama melee championlara w-r kombosunu yaparsan sana ulasamadan ölür. ap'yi de dene bitanem

iyice oku anla öyle cemkir. Useless gibi gözüken ama ise yarayan, anlamnda kullandm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Di3Young

quote:

iyice oku anla öyle cemkir. Useless gibi gözüken ama ise yarayan, anlamnda kullandm

Ben ne bileyim o manada söylediğini kardeş karsılıklı konuşmuyoruz ki Aslinda cok useless skilleri var gibi
    falan diyince zaten herkes o anlamda soyledigini anlar

• def için çok güzel kullanılıyor sana q atan lee yi geri püskürtmek çok haz verici :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.