Şimdi Ara

Tripod aparatları standart mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde üzücü bir şekilde tripodun fotoğraf makinesinin altına bağlanan kısmını kaybettim.Ama tüm tripoda verdiğim paranın boşa gitmesi içimi yakıyor.Aldığım yere sorduğumda bu parçanın tek satılmadığını söylediler ki mantıklı olanı da bu.Fakat bu aparata bir şekilde ulaşmamın yolu yok mudur sizce.Marka-model Petrix SL3138
    Şimdiden teşekkürler

• Sirkeci'de gezinmeli biraz, belki başka markalardan uyan çıkabilir bulunmasa bile...
  • profesyonel olmayan birçok tripod uygun oalbiliyor şekilsel olarak aynı.. ancak bulunabilir mi bilemiyorum.. sorup soruşturmak lazım denildiği gibi..
  • www.dealextreme.com'da 5$ altında ücretsiz kargo tripotlar bulabilirsiniz. Giriş kısımları standarttır.
  • http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2332
    bu linkte tripodun aparatı görünüyor.aslında tripodu 35 milyona almıştım o nedenle aparata 10 milyondan fazla vermek istemem:D.eğer bu parça uygun derseniz hemen isteteyim?
  • merhaba tripot modelini ve markasnı yazarsan benim elimde bi kaç parça malzeme var belki işini görür.
  • Marka-model Petrix SL3138 yazdığım gibi.ama tripod bouytları standart diyorlar.istersen görüşelim pmden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi kask kamera aparatı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı dertten bende muzdaribim :(
  • http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l2632.R2.TR12.TRC2.A0.Xquick+re&_nkw=quick+release&_sacat=30090&_from=R40 sanırım burdaki parçalar işimize yarayabilir. bu parçalar quick release plate olarak geçiyor
  • Bu soruyu sorduğumda elimde olan makine çalındı.
    Ondan sonra canon powershot sx-100 almıştım ,o da çalındı.
    4 yıl sonra ölü başlık canlandırdınız,anılarım canlandı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.