Şimdi Ara

Trip atan kızları dövmek iistiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan piyasada moktan moktan kızlar var. Baksan hepsi camış gibi, yüzünde bi ton boya, kendisi kadınlık ile ilgili hiçbirşeyi bilmez, ama nasıl erkek istersin diye sorulunca kaslı, yakışıklı , ulan siz kimsiniz olum kim!.Sen öyle misinde öyle erkek istiyorsun .? sendeki olan şey diğer kızlardada var. Seninki altın kaplamamı ?. Üstüne üstlük birde trip atıyolar. Lan neyin tribini atıyon neyin? Ulan sen allah mısın peygamber misin ? Kızlardan üstün olan biziz; erkeğin herşeye gücü yeter, yemekte yapar , evede bakar, onca sorumluluk üstlenir bizin trip atmamız gerekirken onlar trip atıyor. Neden? Çünkü ortalıkta abaza erkek çok olur olmadık her kıza çıkma teklifi ediyor, kızlarda skorski mübarek pata pata pata havalanmaya başlıyor. Olum kendinizi ağırdan satın lan biraz üstün olan biziz. Kızlar bize teklif etmesi gerek.

• Güldüm
  • Takmatın kardeşim iplemeyin bnu akdar piyasada abazan olmasa bak bakalım nasıl pisi oluyorlar onlarda sıçıyor ve teharet alıyor nedir özel klan boş koyun siz egolu olun onlar değil
  • Allahuakbar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Güldüm

Kes doğru söylüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.