Şimdi Ara

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
6.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir hırsız, bir şovalye ve bir sihirbaz. Bu üç farklı karakter, gecenin birinde, aynı hedef için yola koyulmuştu ilk Trine'da. Biz de bu üçünü, karşılaştığımız engeller ve bulmacalara göre dinamik olarak seçip kullanabiliyorduk. Büyü devam etti ve Trine 2'nin çıkışı yaklaştı.

Frozenbyte tarafından geliştirilen platform/bulmaca oyunu Trine 2'nin 2011'in son çeyreğinde, yani önümüzdeki aylarda satışa sunulacağı belirtildi. Oyunun dağıtıcısı Atlus, Trine 2'yi tüm platformlarda aynı anda satışa sunmayı hedeflediklerini açıkladı. PC, PS3 ve X360 platformları için yeni bir büyülü macera başlıyor diyebiliriz. Yeni yapımı, online ve offline olarak co-op da oynayabileceğiz.

Trine 2'nin yeni "Unlimited Mode" istediğiniz karakterle oyunu oynamanıza imkan veriyor.

Hatırlarsanız ilk Trine oyununu muhteşem platform oyunlar arasına sokan yegane özelliği üç temel karakteri arasında dengeli bir uyum olmasıydı. Oyunundaki Knight, Thief ve Mage karakterleri arasında işbirliği ve uyum hakimdi. Trine 2'ye getirilen yeni "Unlimited Mode" sayesinde artık her oyuncu istediği karakteri seçebilecek. Misal siz üç arkadaş Thief olmak isterseniz üçünüz de aynı anda Thief olup etrafı yağmalayabileceksiniz. Ya da hepiniz Knight olup etrafı aynı anda kan gölüne çevirebileceksiniz.

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 7 Mart 2012; 17:36:47 >

• İlk oyunu çok beğenmiştim,2.yi beklemekten bir hal oldum,adam akıllı çıkış tarihide vermiyorlar,en son ertelendi,hala yeni çıkış tarihide açıklanmadı,normalde şu aralar çıkmış olması gerekiyordu. Fiyatı konusunda normal oynlardan daha ucuz olunacak deniliyordu,bu sefer disk olarak çıkacakmış hadi hayırlısı
  • arkadaşlar wikipedia 6 aralıkta çıkacak diyor oyun için. Tamda yarın psn store update'iyle beraber gelirse direk alacağım.

İlk oyunu arkadaşımla beraber coop bitirdik, inanılmaz zevkliydi ve yeterince uzundu. Herkese ilk oyunu da öneririm.

Trine 2'de mutlaka süper olacaktır.

Ne zamandır kimse bişi yazmamış, konuyu bi hortlatayım dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares88 -- 6 Aralık 2011; 2:43:36 >
  • bana çok sıkıcı gelmişti nedense ilk oyunu
  • eski sega lı günleri bana hatırlatan müthiş bir oyun, psn giriş fiyatı uygun olursa (mesela 19,99tl gibi) hemen 2 ortak alınır
  • Kim ne derse desin. Yaş 30 oldu ama hastasıyım böyle oyunların. :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

eski sega lı günleri bana hatırlatan müthiş bir oyun, psn giriş fiyatı uygun olursa (mesela 19,99tl gibi) hemen 2 ortak alınır

bu ayın 21 inde oyun psn deymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Drakengard 3 [PS3 ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birincisi muazzamdi gercekten isallah ikinciside oyle olur:)
  • Dört gözle bekliyorum, gerçekten çok güzel.
  • dostlar oyun inanılmaz olmuş yok böyle bir oyun renklerin seçimi müzikler vs

ben ilk oyunla da yeni tanıştım ama 2. yi deneyince ilk oyuna tekrar dönemedim

bu tarz bir oyundan keyif alacağımı hiç tahmin etmezdim

yok böyle bir oyun

bi dünya oyun oynadık bu yıl ama açılmasıyla beni normal dünyadan koparan yegane oyun bu oldu

renklerin seçimi görsellik

yok böyle bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 13 Aralık 2011; 14:34:00 >
  • Ben de takip ediyorum. Bütçeye uygun olursa alacağım.
  • Steam de 15 Dolar oyun malum pc de çıkalı 1 hafta olacak, PSN de de 28 TL den görürüz oyunu
  • Oyuna patclhe TÜRKçede eklenecek ama konsola gelmez sanırım
  • ps3 de oyun Türkçe olmayacak sanırım :(
  • Türkçe ya da 10lira olursa alırım.
    Yoksa almam.
  • http://www.youtube.com/watch?v=K3JmYSxJxy0

mükemmel görünüyor. ilk oyunu çok severek oynamıştım bu sefer iyice coşmuşlar gibi :)
  • çıktı mı arkadaşlar oyun ve fiyatı nekadar?
    işteyim bakamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

çıktı mı arkadaşlar oyun ve fiyatı nekadar?
    işteyim bakamıyorum.

Yarın çıkacak diye biliyorum.
  • yarın geliyor oyun
  • İlk oyunu dün gece tekrar bitirdim. 2. oyunu büyük bir merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.