Şimdi Ara

trigonometri calismadan matta 30 net?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trigonometrisiz 30 net yapilir mi sizce anlamiyorum bu konuyu:S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapılır
  • Matematiği orta düzey hatta vasat olan biri olarak bence trigonometri matematiğin tek zevkli konusu. İyi bir hocadan ya da yakınından dinleyip iyi tekrar edersen 1 haftaya hallolur gayet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Matematiği orta düzey hatta vasat olan biri olarak bence trigonometri matematiğin tek zevkli konusu. İyi bir hocadan ya da yakınından dinleyip iyi tekrar edersen 1 haftaya hallolur gayet.

az once calisiyim dedim 1. bolumunu bitirdim sonra da cozumlu sorularina baktim cozumune bakmadan 1 soru dahi yapamadim
    diger konular da bu konuyla baglantiliymis galiba trigonometri olmadan yapamazsin dediler bir de size soruyum dedim.

• dikkat ettim de zaman az kaldığı için herkes birşeyden feragat etmeye niyetlenmiş ben de organik kimyayı riske mi bıraksam diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18eylül

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Matematiği orta düzey hatta vasat olan biri olarak bence trigonometri matematiğin tek zevkli konusu. İyi bir hocadan ya da yakınından dinleyip iyi tekrar edersen 1 haftaya hallolur gayet.

az once calisiyim dedim 1. bolumunu bitirdim sonra da cozumlu sorularina baktim cozumune bakmadan 1 soru dahi yapamadim
    diger konular da bu konuyla baglantiliymis galiba trigonometri olmadan yapamazsin dediler bir de size soruyum dedim.

Karmaşık sayılar limit ve türev ilk aklıma gelenler. Tek olursan öyle ama birinden yardım alırsan anlarsın trigonometriyi fazla büyütüyor insanlar ezber lazım biraz da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Karmaşık sayılar, limit, türev, integral gibi konuları da atabilirim diyorsan gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trigonometri matematiğin açık ara en kolay konusudur
  • trigonometriden yıllardır çok kolay sorular geliyor bence çalış gelenek bozulmayacaktır gene kolay gelecektir.geçen yıl örneğin cos330 u filan sormuşlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee12 -- 3 Nisan 2013; 18:50:25 >
  • biraz daha ustune gideyim o zaman bir de 30net mat yapmak zor mu hic mat2 temelim yok yeni calisiyorum

• yapamazsin

• trigonometri '' birim çemberde'' öğrenilir derdi bir hocam sende hemen analitik düzlem üzerinde yarıcapı 1 br. olan bir cember çiz ve trigonometrinin %50 sini bitir.
    trigonometri yi anlamanın tek yolu ve diğer bazı konular ıcın de gecerli MANTIK'ını anlamak....
  • Diğer konuların içinde de trigonometri olur.Çok zor bir konu değil.Anlamayınca hemen pes etme üzerine git halledersin.
  • Trigonometrinin zor diğerlerinin kolay olduğunu düşünüyorsun galiba integral türev de trigonometri gibidir konunun üzerine git
  • Geçen sene yaptıydım hiç trigonometri çözmeden.
  • trigonometri ile bağıntılı 14 soru falan yokmu zaten?
    onu geçtim limit türev falan daha bi çetrefilli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.