Şimdi Ara

Trident marka cep telefonları Çin malıdır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu firmanın çıkardığı Android işletim sistemli Trident A2000 marka/model telefonu almayı düşüyordum ve şöyle bi araştırma yaptım.Bu firma hakkında ;

Güya Trident bu telefonları Türkiye'de yaptırıyormuş.Doğrudur.Ama nasıl doğru ? Telefonların parçaları Çin'den toptan alınıp Türkiye'de İstanbul Beylikdüzü'ndeki fabrikalarında montaj yapılıp toplanıyor.Çin'den topluca telefon almak çok basit.Hatta üstüne örnekte gözüktüğü gibi kendi markanızı bile bastırabilirsiniz.Çinliler telefon ile birlikte kilo ile yedek parça yolluyormuş.

Neyse Android telefon konusuna gelelim.Trident A2000 telefonun işlemci hızı 416 Mhz bu hızda Android işletim sistemi kullanmak Ferrari'ye, Tofaş motoru takmak gibidir.Android işletim sistemi için sürekli güncellemeler yayınlanır.Ama Trident'in pek güncelleme ile uğraşacağını sanmıyorum.Çöpe atacak paranız varsa banka hesap bilgilerimi özel mesaj yoluyla ileteyim size parayı bana yollayın.

Bu yazıyı niye yazdığıma gelirsek babam radyo programında reklamlardan duyduğu üzere Trident marka telefon siparişi vermiş.Neyse dedim model ismini söyle bakayım.Çin alışveriş sitesi Dealextreme'de telefonun aynısı yarın fiyatına var. Hatta Dealextreme'de kullanılan ürün fotoğrafı ile Trident'in resmi sitesinde kullanılan ürün resimleri aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 30 Temmuz 2012; 16:50:28 >

• Aksine söyleyen var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Aksine söyleyen var mı ki?

İnternetten okuduğum kadarıyla artık telefonların içine Türkiye'de üretilmiştir yazılı etiket yapıştırıyorlarmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin'de Cihaz Ürettirmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.