Şimdi Ara

Tribunal (Cezalandırma) sisteminin gelmesini isteyenler içeri!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rusya sunucusuna geçişler de açılıyor arada. Acaba neden?
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Aynı muamele onlar için de geçerli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan herkez halinden memnun...

• Doğrusunu söylemek gerekirse ben de memnun değilim. Trollü ya da feedlemesi umurumda değil sonuçta ben kendi oyunuma bakarım beni ilgilendiren o kısım fakat beni rahatsız eden chatteki saygısızlıklar, küfürleşmeler, saçma sapan seviyesizce dönen o muhabbetler asıl sorun bunlar. Birisine anan baban ölsün, çocukların ölsün diyenler mi dersin, anne bacı küfredenler mi dersin kaç kere ekran görüntüsü alıp destek ekibine yolladım, ticket attım, reportladım ve bunların hiç de banlanmadığına gözlerimle şahit oldum bunu belirtmek için çok sinirli olduğum bir anda yazdığım için çok sert bir dille ayrı ticket attım klasik saçma sapan cevaplarını verdiler ve bu da cidden sıktı. Abi orasını geçtim benim reportladığım adam, blockladığım adam bir maç sonra karşı takıma veya benim takımıma geliyor. Hayır adamı bilerek feedleme diye reportluyorum ulan bilerek feedleyen adamı reportladıysam 2 dakika sonra girdiğim sırada niye aynı takımıma getiriyorsun ki böyle saçma şey mi olur ama oluyor işte. Buna karşı ne yapılabilir bilmiyorum, yapılabilecek bir şey varsa katılmak isterim ama pek sanmıyorum. Tek çözümü şampiyon ekranındaki konuşmalara göre dodgelayarak veya oyun içinde konuşmasına göre mute basarak yapmakta buluyorum ve çok da işe yarıyor, oyun içinde pinglerle anlaşıyorum yeteri kadar yani elimizdekiyle yetinmeye çalışıyoruz.

• Sezon 2den beri bakımda arkadaş bitmedi gitti şu bakım.
  • Leavebuster sadece Tr'ye ozgu degil, tum sunuculara getirildi diye biliyorum. Kufurlere ceza verilmedigini dusunuyorum ben, kufure ceza verilse her oyun bir ton kufur gormezdik. Oyun sonu dikkat edersen bircok kisi rapor sistemini kullanmadan cikiyor. Cunku ceza verilmeyecegini saniyorlar, belki de cidden coguna verilmiyordur, bilmiyorum. Tribunal'in gelmesini istiyorum ama bunu nasil getirtecegiz hicbir fikrim yok :) Lol'un kendi forumunda 2012 veya 2013'te acilmis bi konuda tribunal cok yakinda gelecek ibaresi var, su anlik elimizde olan tek bulgu bu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun eğlenceli bir oyun gerek oynanışı gerek stratejisi gerek takım oyunu ama gerçekten topluluk oyundan bıktırıyor

bu oyunu ya profesyönel olarak oynayacaksın yada kendi arkadaşlarınla 5v5 teamrank atıcaksın başka yolu yok

bıraktım 1 haftadır oynamıyorum yaza kadarda oynamayı düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER

oyun eğlenceli bir oyun gerek oynanışı gerek stratejisi gerek takım oyunu ama gerçekten topluluk oyundan bıktırıyor

bu oyunu ya profesyönel olarak oynayacaksın yada kendi arkadaşlarınla 5v5 teamrank atıcaksın başka yolu yok

Yaklaşık 1 aydır oynamıyor. Oynamamaktan başka çözüm yok çünkü. Ranked maç üst üste 4 oyun yer kavgası yüzünden feedleyen adamlardan dolayı kaybettim, 5. oyun reportlayıp engellediğim adamlardan 2 tanesi aynı anda takımıma geldi ve sebepsiz yere feedlediler ve oyunu bıraktı. Tribunal veya ceza sistemi gelmezse daha çooooook user kaybeder bu oyun...

• quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Doğrusunu söylemek gerekirse ben de memnun değilim. Trollü ya da feedlemesi umurumda değil sonuçta ben kendi oyunuma bakarım beni ilgilendiren o kısım fakat beni rahatsız eden chatteki saygısızlıklar, küfürleşmeler, saçma sapan seviyesizce dönen o muhabbetler asıl sorun bunlar. Birisine anan baban ölsün, çocukların ölsün diyenler mi dersin, anne bacı küfredenler mi dersin kaç kere ekran görüntüsü alıp destek ekibine yolladım, ticket attım, reportladım ve bunların hiç de banlanmadığına gözlerimle şahit oldum bunu belirtmek için çok sinirli olduğum bir anda yazdığım için çok sert bir dille ayrı ticket attım klasik saçma sapan cevaplarını verdiler ve bu da cidden sıktı. Abi orasını geçtim benim reportladığım adam, blockladığım adam bir maç sonra karşı takıma veya benim takımıma geliyor. Hayır adamı bilerek feedleme diye reportluyorum ulan bilerek feedleyen adamı reportladıysam 2 dakika sonra girdiğim sırada niye aynı takımıma getiriyorsun ki böyle saçma şey mi olur ama oluyor işte. Buna karşı ne yapılabilir bilmiyorum, yapılabilecek bir şey varsa katılmak isterim ama pek sanmıyorum. Tek çözümü şampiyon ekranındaki konuşmalara göre dodgelayarak veya oyun içinde konuşmasına göre mute basarak yapmakta buluyorum ve çok da işe yarıyor, oyun içinde pinglerle anlaşıyorum yeteri kadar yani elimizdekiyle yetinmeye çalışıyoruz.

+1 altına imzamı atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER

oyun eğlenceli bir oyun gerek oynanışı gerek stratejisi gerek takım oyunu ama gerçekten topluluk oyundan bıktırıyor

Yani güncelleme olsun skinn gelişimi olsun sürekli gelişen bi oyun olmasına rağmen tr serverindeki cezalandırma sistemi veya trolleme karşı bi önlem nasıl alamıyorlar bi türlü anlamıyorum...

• Tribunal bu sene yenilenerek açılacak. Lyte demişti.
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    Hocam chat banı alabilirsiniz flameden dolayı yada ranked game cezası gelebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlMemories

Hocam chat banı alabilirsiniz flameden dolayı yada ranked game cezası gelebiliyor.

Hala gelmedi
  • Açıkçası bana gelmişti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlMemories -- 15 Şubat 2015; 0:27:52 >
    Nasıl bir kafa bu
  • Sen nasıl istersin?
    En azından kendini troll sanmayanından
  • Trollemedim ki gerçeği söyledim. Diğer sunucularda kapalı iken TR'ye özel Tribunal'i açmazlar. Bizzat Riot TR dedi bunu.
  • tribunal kapandı bakımda değil. yakında onun yerine farklı bi sistem gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

tribunal kapandı bakımda değil. yakında onun yerine farklı bi sistem gelicek

Diğer serverlarda da ban yokmu şu anda peki?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.