Ben 1 senedir Linkin Park dinliyodum 1-2 gün önce youtubeda dolanırken Tribal Ink diye bi grubun şarkılarını dinledim ses-müzik 1 senedir Linkin Park'ın diye dinlediğim şarkılarla aynı sadece ismi değişik diğer videolarına da baktım Tribal Ink'in Linkin Park'ın olmayan şarkılarında klip var ama Linkin Park'la aynı olan şarkılarda hiç görüntü yok Linkin Park mı yoksa Tribal Ink mi çalıntı şarkı kullanıyo karar veremedim (refugee,i try so hard tribal ink'in aklımda kalan şarkıları dinlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız)
Yokmu bilen ya
dostum o indirdiğin şarkıların hiç biri linkin park şarkısı değil. bazı akıllı arkadaşlar büyük grupların ismini kullanarak upload ediyolar kendi şarkılarını , genelde amatör gruplar, vatandaşta onları alıp dinliyor. sende 1 sene boyunca onları linkin park sanıp dinlemişsin ama tribal ink mi ne onlarmış. o grup şarkıların asıl sahipleri. yani kimse bişey çalmamış.
linkin park tribal ink hakkında bişey bilmiyorum ama başıma böyle birçok fake grup olayı geldi. gerçi ben daha ilk şarkının sound undan çözüyordum fake olduklarını ama, sanırım bu adamlar baya sağlam.
evt bende birkeresinde bir linkinpark şarkısı diye başka bi grubun şarkısını indirmistim. ama şarkıyı dinledigim an zaten bu şarkının lp ye ait olmadıgını anladım
quote:
Orjinalden alıntı: hoppus
dostum o indirdiğin şarkıların hiç biri linkin park şarkısı değil. bazı akıllı arkadaşlar büyük grupların ismini kullanarak upload ediyolar kendi şarkılarını , genelde amatör gruplar, vatandaşta onları alıp dinliyor. sende 1 sene boyunca onları linkin park sanıp dinlemişsin ama tribal ink mi ne onlarmış. o grup şarkıların asıl sahipleri. yani kimse bişey çalmamış.
linkin park tribal ink hakkında bişey bilmiyorum ama başıma böyle birçok fake grup olayı geldi. gerçi ben daha ilk şarkının sound undan çözüyordum fake olduklarını ama, sanırım bu adamlar baya sağlam.
Hee reklam olsun diye Linkin Park adını kullanıyolar yani
öle bişey
quote:
Orjinalden alıntı: .Zlatan.
Hee reklam olsun diye Linkin Park adını kullanıyolar yani