Şimdi Ara

Triangle Away ne kadar riskli? ne kadar güvenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonuma sürekli rom atan rootlayan biriyim ve telefonumun kilit tuşu 2 aydır bir tuhaf. Arka kapağı açıp tekrar takınca bozuluyor ve basılı kalıyor/basmıyor.Telefon kesinlikle darbe almadı ve ben bunun fabrikasyon olduğu kanısındayım. Fakat servise verdiğimde sorunun yazılım kaynaklı olduğunu ve güncelleme yaptıklarını söylediler. Şaşırdım doğrusu. ama sorunun mekanik bir sorun olduğundan adım gibi eminim. Telefonu servisten aldıktan birkaç gün sonra aynı arızayı yaptı ve ben çoktan rootlamıştım ;) daha önce de triangle away kullanıp garantiyi geri getirdim ama şimdi tekrar kullanmak istemedim açıkçası ne de olsa riskli bir işlem.. Acaba bu uygulama ile ilgili deneyim ve görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Brick durumu yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ber3kerd

Arkadaşlar telefonuma sürekli rom atan rootlayan biriyim ve telefonumun kilit tuşu 2 aydır bir tuhaf. Arka kapağı açıp tekrar takınca bozuluyor ve basılı kalıyor/basmıyor.Telefon kesinlikle darbe almadı ve ben bunun fabrikasyon olduğu kanısındayım. Fakat servise verdiğimde sorunun yazılım kaynaklı olduğunu ve güncelleme yaptıklarını söylediler. Şaşırdım doğrusu. ama sorunun mekanik bir sorun olduğundan adım gibi eminim. Telefonu servisten aldıktan birkaç gün sonra aynı arızayı yaptı ve ben çoktan rootlamıştım ;) daha önce de triangle away kullanıp garantiyi geri getirdim ama şimdi tekrar kullanmak istemedim açıkçası ne de olsa riskli bir işlem.. Acaba bu uygulama ile ilgili deneyim ve görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Brick durumu yaşayan var mı?

hocam bende daha önceden triangle awayi çokça kullandım ama hiçbir sorunla karşılaşmadım.tabi riskli bir işlem ve telefonun brick olma ihtimali var.ama bu zor bir ihtimal sağlam bir kernel kullanıyorsanız bir sorun olmaz.ben siyah kernel varken sayacı sıfırlamıştım.ancak brick olsa bile download moduna alıp tekrar yazılım yüklenebilir.oda fayda etmezse jtag ile yazılım yüklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

Arkadaşlar telefonuma sürekli rom atan rootlayan biriyim ve telefonumun kilit tuşu 2 aydır bir tuhaf. Arka kapağı açıp tekrar takınca bozuluyor ve basılı kalıyor/basmıyor.Telefon kesinlikle darbe almadı ve ben bunun fabrikasyon olduğu kanısındayım. Fakat servise verdiğimde sorunun yazılım kaynaklı olduğunu ve güncelleme yaptıklarını söylediler. Şaşırdım doğrusu. ama sorunun mekanik bir sorun olduğundan adım gibi eminim. Telefonu servisten aldıktan birkaç gün sonra aynı arızayı yaptı ve ben çoktan rootlamıştım ;) daha önce de triangle away kullanıp garantiyi geri getirdim ama şimdi tekrar kullanmak istemedim açıkçası ne de olsa riskli bir işlem.. Acaba bu uygulama ile ilgili deneyim ve görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Brick durumu yaşayan var mı?

hocam bende daha önceden triangle awayi çokça kullandım ama hiçbir sorunla karşılaşmadım.tabi riskli bir işlem ve telefonun brick olma ihtimali var.ama bu zor bir ihtimal sağlam bir kernel kullanıyorsanız bir sorun olmaz.ben siyah kernel varken sayacı sıfırlamıştım.ancak brick olsa bile download moduna alıp tekrar yazılım yüklenebilir.oda fayda etmezse jtag ile yazılım yüklenir.

türkiye stock rom ve kernel'ı kullanıyorum yani bir şey olmaz herhalde ama bir yerde sadece ics kernel ile çalıştığı yazıyordu ben öncede jellybeande kullandım ama ics yükleyim öyle mi sıfırlasam sayacı ne dersiniz?
    Ekleme: cihazınız romunuz ve kernel ne idi acaba sıfırlarken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber3kerd -- 25 Şubat 2013; 19:00:05 >

• quote:

quote:

quote:

türkiye stock rom ve kernel'ı kullanıyorum yani bir şey olmaz herhalde ama bir yerde sadece ics kernel ile çalıştığı yazıyordu ben öncede jellybeande kullandım ama ics yükleyim öyle mi sıfırlasam sayacı ne dersiniz?

hocam bildiğim kadarıyla stock kernelde bu uygulama çalışmıyor.siyah kernel,speedmod gibi custom kernellerde çalışıyor.ben 4.1.1 de siyah kernelle birçok kez sayacı sıfırladım.4.0.4 e geri dönmeye gerek yok siyah kerneli telefona yükleyin ve triangle away ile sayacı sıfırlayın

• okan4495 arkadaşımıza teşekkür ederim ancak daha önce kernel atmadan stock kernel ile sıfırlamıştım ve bir sorun olmadı. acaba stock kernel ile brick olan ya da başarılı olan var mı? yoksa siyahkernel deneyeceğim
  • quote:

quote:

Merhaba. Bende telefonumu 3 ay önce rootladım ve bu sabah unroot işlemini başarabildim. Fakat sabahtan beri triangle away işlemini yapamıyorum. Açtığımda ekranıa "SuperUser access is needed, but could not be acquired. Are you rooted and did you give permission? é yazısı çıkıyor. SuperUser programını açtığımda da "The Superuser binary (su) must be uğdated. Please choose an installation method. Recovery mode installation is recommended for HTC devices" diyor. Install dediğimde de hata veriyor. Super Su yu açıyorum orda da ekranda "There is no SU binary installed, and SuperSu connot install it. This is a problem! " diyor.
    Ne yapmam lazım sayacı sıfırlamak için?

• quote:

Orijinalden alıntı: taniaozgeunal

quote:

quote:

Merhaba. Bende telefonumu 3 ay önce rootladım ve bu sabah unroot işlemini başarabildim. Fakat sabahtan beri triangle away işlemini yapamıyorum. Açtığımda ekranıa "SuperUser access is needed, but could not be acquired. Are you rooted and did you give permission? é yazısı çıkıyor. SuperUser programını açtığımda da "The Superuser binary (su) must be uğdated. Please choose an installation method. Recovery mode installation is recommended for HTC devices" diyor. Install dediğimde de hata veriyor. Super Su yu açıyorum orda da ekranda "There is no SU binary installed, and SuperSu connot install it. This is a problem! " diyor.
    Ne yapmam lazım sayacı sıfırlamak için?

hocam triangle away programının çalışması için telefonun rootlu olması gerekiyor.telefonu root edip farklı bir kernel kurun.bildiğim kadarıyla triangle away stok kernelde çalışmıyor bu yüzden perseus kerneli kurmanızı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım. Bir videoda anlatımlı olarak sırasıyla odini kullandılar ve unroot yaptılar. Sonra triangle away kullanarak sayacı sıfırladırlar. Yani sanırım rootlu olmassı gerekmiyor.
  • quote:

Anladım. Bir videoda anlatımlı olarak sırasıyla odini kullandılar ve unroot yaptılar. Sonra triangle away kullanarak sayacı sıfırladırlar. Yani sanırım rootlu olmassı gerekmiyor.

hocam triangle awayin rootsuz çalışması mümkün değil çünkü direk kernele müdahale ediyor.telefon rootlu olsa bile stok kernelde bu program çalışmıyor.bu yüzden farklı bir kernel yüklemek gerekiyor.telefonu root edip farklı bir kernel yükleyin daha sonra triangle away ile sayacı sıfırlayın.sayacı sıfırladıktan sonra cwm menüsüne girmeyin sayaç yine artar.telefonu kapatıp ses kısma+home+power tuşlarına basıp telefonu downlaod moduna alıp odinle stok rom yükleyin.
  • Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım herşey mükemmel devam ederken bi anda telefonum download modundan sonra takılı kaldı. Samsung yazısında. Bende mecburen sıfırladım fabrika ayarlarına döndüm. Dolayısıyla tüm ayarlarım gitti. Yeniden yaptım herşeyi tam4 gündür telefonumla uğraşıyorum :) Bi daha sanırım root atmam. :) Şu an 4.1.2 kullanıyorum ama 4.2.1 çıkmış korkuyorum geçmeye. Zaten geçmeyide bilmiyorum. Güncelleme denetle diyorum güncel zaten diyor.
    Benim diğer bi sorum olacak. Telefonumda Google Talk kullanıyordum ki ş için gerekli. Cuma akşamından beri telefonunmda bu program yok yerine Hangout çıkıyor. Aynısı ama ben beğenmedim Google Talk a geri dönmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  • quote:

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım herşey mükemmel devam ederken bi anda telefonum download modundan sonra takılı kaldı. Samsung yazısında. Bende mecburen sıfırladım fabrika ayarlarına döndüm. Dolayısıyla tüm ayarlarım gitti. Yeniden yaptım herşeyi tam4 gündür telefonumla uğraşıyorum :) Bi daha sanırım root atmam. :) Şu an 4.1.2 kullanıyorum ama 4.2.1 çıkmış korkuyorum geçmeye. Zaten geçmeyide bilmiyorum. Güncelleme denetle diyorum güncel zaten diyor.
    Benim diğer bi sorum olacak. Telefonumda Google Talk kullanıyordum ki ş için gerekli. Cuma akşamından beri telefonunmda bu program yok yerine Hangout çıkıyor. Aynısı ama ben beğenmedim Google Talk a geri dönmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

hocam peki triangle away ile sıfırlamayı yapabildiniz mi :)) ayarlar-uygulama yöneticisinden hangout u bulup üzerine basın.daha sonra orda güncellemeleri kaldır seçeneği ile uygulamayı fabrika ayarına getirin.tekrar google talk a dönmesi lazım.

• Evet yaptım sonunda. Çok sağolun. @Okan9455
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.