Şimdi Ara

TRİAL VERSİYON PROGRAMI TEKRAR NASIL TRİAL OLARAK KULLANABİLİRİM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam.Sanırım başlıktanda anlamışsınızdır.Elimde trial version bi pro var.Bi süre kullandım.Süre doldu.Şimdi tekrar kullanmak istiyorum ama kabul etmiyor.Bi yerden düzenlenebiliyordu ama unuttum ve 1 aydır hatırlayamıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Arkadaşlar selam.Sanırım başlıktanda anlamışsınızdır.Elimde trial version bi pro var.Bi süre kullandım.Süre doldu.Şimdi tekrar kullanmak istiyorum ama kabul etmiyor.Bi yerden düzenlenebiliyordu ama unuttum ve 1 aydır hatırlayamıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bu programıcınn programı nasıl koruduğu ile alakalı bir konu. Ve koruma istedği ile aynı zamanda

Bazı programları farklı kullanıcı açarak bile kullanabiliyorsun bkz. system mechanic Bazıları ise işi sıkı tutuyor ve regedit de gerekli anahtarı bilip silmen veya değiştirmen gerekiyor.Bazıları ise (benim gibi) internetten onay istiyor. Ve program onay almadan açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAtasci -- 2 Ağustos 2006; 2:51:58 >
  • Bazı programlarda da saati geri alarak triali uzatabbilirsin.

Bkz.: System Mechanic
  • Bilgisayarında senden gizli olarak nereye dosya kopyalanıyor, nerede değişiklik yapılıyor ve kayıt defterine ne ekleniyorsa, bu gibi şeyleri sana gösteren programlar war.
    bunlar sayesinde kurduğun trial bi programın kayıtlarına bakıp ve onları silerek sıfırlayabilirsin.
    crack işlemine girdiği için isim veremiyorum.Ararsan bulursun.
  • Registirydeki kayıtlarını silersen programın bir ihtimal olabilir ama her programda olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TripsinojeN

Bazı programlarda da saati geri alarak triali uzatabbilirsin.

Dostum süpersin. İstediğim kadar kullanabilirim artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TripsinojeN

Bazı programlarda da saati geri alarak triali uzatabbilirsin.

Mükemmel oldu dostum.Harikasın sen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crack arasanız daha kolay olacağı kanaatindeyim...
  • sistem saatini geri alınca da MSN e girmekte zorluk yaşıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.