Şimdi Ara

TrevelMate 4060 bios yüklenmesi nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen bir yardım eli arıyorum. Bir süre öncesinde labtopum ciddi derecede virüslerden ötürü çökmüştü. d sürücümdeki verilerimi bile kaybetmiştim. o zamandan sonrasında bios yazılarından bile hasar görülebiliyordu. o olayın üzerinde çok zaman geçti. çok formatlar attım sistemini sürücülerimi yükledim. ama biosumu bir türlü yenileyemedim. siteden bununla ilgili bir dosya aldım ve yükledim. çalıştır dedim çalıştı. çalışan Phoenix WinPhlash. alt kısımdaki flash bios tuşuna basıyorum ama bios.bak ve bios.wph dosyalarını sanırım bulamıyormuş. nasıl biosumu yükleyip udate edebileceyim. flash bellekten gerektiyinde bilgisayarımı açmak istiyorum. lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

sevgi saygı ve hörmetlerimi kule tipi bir vinç vasıtası ile huzurlarınıza bırakıyorum. sevgiyle kalın...

• quote:

Orjinalden alıntı: akman_firat05

Lütfen bir yardım eli arıyorum. Bir süre öncesinde labtopum ciddi derecede virüslerden ötürü çökmüştü. d sürücümdeki verilerimi bile kaybetmiştim. o zamandan sonrasında bios yazılarından bile hasar görülebiliyordu. o olayın üzerinde çok zaman geçti. çok formatlar attım sistemini sürücülerimi yükledim. ama biosumu bir türlü yenileyemedim. siteden bununla ilgili bir dosya aldım ve yükledim. çalıştır dedim çalıştı. çalışan Phoenix WinPhlash. alt kısımdaki flash bios tuşuna basıyorum ama bios.bak ve bios.wph dosyalarını sanırım bulamıyormuş. nasıl biosumu yükleyip udate edebileceyim. flash bellekten gerektiyinde bilgisayarımı açmak istiyorum. lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

sevgi saygı ve hörmetlerimi kule tipi bir vinç vasıtası ile huzurlarınıza bırakıyorum. sevgiyle kalın...

Arkadaşım, indirdiğin dosyaların içinde boyutu 2000 kb civarı ve uzantısı .WPH uzantılı bios dosyası olması lazım. Bu dosyanın ismini BIOS.WPH olarak değiştiriyorsun. Phoenix Winphlash penceresinde en alttaki satırın içine ismini değiştirdiğin BIOS.WPH dosyasını adres gösteriyorsun. En son Flash Bios tuşuna basıyorsun. Bundan sonra güncelliyor. Bilgisayar bir süre sonra kendini tekrar başlatacak.

NOT: LAPTOPUN ELEKTRİK FİŞİ VE PİLİ KESİNLİKLE TAKILI OLACAK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 10 Aralık 2008; 11:55:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.