< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathematician0 -- 8 Kasım 2020; 18:58:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (6. sayfa)
-
-
10/40 nasıl anlamadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
matematisyan, hesap hatası mı var acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş 100/40 kuponu kast etmiş herhalde.
136-40=96 96/2=48
Böyle kalırsa güzel fiyat. Arkadaş bakıyorsa buralara 1 kiloluğu düz 75 yapsın 75/25 kullanılsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 8 Kasım 2020; 18:50:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi ki kupon vermemiş trendyol.
geçen ay 2000 liradan fazla alışveriş yaptım . Elimi biraz tutmam gerek :)
-
univeiler türkiye 50/10 dolmuş bütün hesaplara işe yarar çok az kupon gelmiş
-
trendyol deneme yapıyor galiba, indirim başlamadan garanti kodu ile tosla 30 hakkımı kullandım. bunlardan satın aldım.
-
bana mı öyle geldi bilemem ama, sepeti tamamlamak için kargo bedava olan ucuz hiç bir şey yok. trenyol önlem almış olmalı. haberiniz ola arkadaşlar.
-
Daha önce forumda da satış yapan ENEOS satıcısı yagburada'nın fiyatları güzel gibi: trendyol.comEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'dahttps://www.trendyol.com/magaza/x-m-115350?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=android_sellerstore_free&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&link_sellerid=115350&link_userID=27034987&utm_campaign=115350&utm_medium=android_sellerstore_free&utm_source=share&utm_term=27034987
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Kuponları kafasına göre mi dağıtıyor Trendyol, sepete attık günlerdir bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.trendyol.com/tum--urunler?q=lotto&qt=lotto&st=lott
%60 indirimli ürünler var diyor, ama sepette indirim düşmüyor.
-
Enos markasını bilmemde en son trendyoldan castrol edge yağ aldım kutusu çok amatör hazırlanmış :) bir daha online yağ almam . Marka sahibi satarsa alınır belki ama gerisi hikaye ...
-
Bu trendyolda satılan nike adidas ürünleri sahte mi arkadaşlar satan mağazaların isimleri puanları hiç güven vermiyor.
başladı vira bismillah
-
Maalesef büyük bir ihtimalle sahte...
Bizzat bana denk geldi Adidas.
Hani telefonlarda indirim yok..hepsiburadada iphone 11 6800 di burda 7100 🤔🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yok ben de bakıyorum şimdi.
Geçen seneki 100/50 ve 300/100 gelirse haber edin, onun dışında 100/40'lar visa ile seni özledikle zaten normal zamanda gelen indirimlerdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_Emre
Bu trendyolda satılan nike adidas ürünleri sahte mi arkadaşlar satan mağazaların isimleri puanları hiç güven vermiyor.trendyolda satılan kıyafet,ayakkabı bot , deterjanlar,temizlik ürünleri vesaire %90ı sahte. ürünleri kendi üreten firma satmadığı sürece bu dediğim geçerli.
-
1 tane bile adam akıllı indirimde olan ürün yok.. boşu boşuna beklemişiz trendyolu.. Tırt hepsi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X