Bildirim
Trendyol Puma indirimleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam emeğine sağlık ama linkler açılmıyor + daha temiz linkler paylaşabiliriz. Yeni moda bu galiba. Linklere utm referans eklemek için hayvani linkler paylaşılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten ilk defa paylaşıyorum indirim için nasıl düzenlendiğini bilmiyorum affola
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Linkler açılmıyor, mobildeyim
Ürün detay sayfalarında paylaşma ikonu oluyor. Oraya tıkladığınızda 15-20 karakterlik kısa link oluşturuyor. Onu paylaşabilirsiniz. Bı sayede mobil masaüstü farketmeksizin linkler açılabilir.
-
-
O zaman forumun halt yemesi :)
Bı ayakkabı aldım teşekkürler
Refli mi linkler? Kurallara ayrıkır ama birbirimize kazandırabiliriz tabi %5ini,trendyola gitmesinden iyidir.
Ref mef bilmiyorum hocam direkt ürünün linkini kopyaladım
Haftasonu paylaşılmıştı, sweatshirt'leri 117 TL - 40 TL (seni özledik kuponu ile) almıştık.
-
Değil sanırım hocam da bilginiz olsun refli linkle almak isteyen olur belki %5 trendyol para gelir size de.O instagramda kaydırtanlar ve telegram gruplarında atılanlar öyle refli olanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 6 Ekim 2020; 12:32:0 > -
Linkler Google playstore sayfasına yönlendiriyor
-
Mobilden hiçbir linke girmiyor
Ben hepsi için tek link vereyim. Masaüstünden bütün linkler bu sayfaya çıkıyor: play.google.com
Trendyol - Online Alışveriş - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=trendyol.com
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam emeğine sağlık ama linkler açılmıyor + daha temiz linkler paylaşabiliriz. Yeni moda bu galiba. Linklere utm referans eklemek için hayvani linkler paylaşılıyor.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X