Şimdi Ara

Trendyol go thh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemek sipariş ettim ödeme multinet idi. 3 tane içicek eksik gelmiş. Bana kartıma iade yapamayacaklarını söylediler kupon verildi ama kupon yanlış verildi. Toplam 3 içecek 210tl yapıyor. Bana ilk başta temsilci hata yapmış 140 tl lik kupon verildi. Daha sonra şikayet üzerine 70tl lik kupon verildi. Tekrar şikayet ettim aynı kuponlar dan tekrar verdiler hesapta 2 tane 140tl 2 tane de 70tllik kupon var şu anda. Tekrar şikayet ettim ilk temsilcinin yeni başladığını hata yaptığını ve kuponları geri alma birleştirme yapamayacaklarını üzgün olduklarını söylediler. Ben burada thh yolu açık mıdır? Çünkü verilmesi gereken 210tl lik tek kupon veya kartıma iade.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başvur hocam bir şey kaybetmezsin

• Verilen kuponlar "iade" yerine geçmiyorlar. Sadece iade karşılığında sözlü onay vererek bunları kabul ettiysen iade yerine geçiyorlar. Eposta üzerinden kuponların yanlış verilmiş olduklarından dolayı kabul etmiyorum benzeri bir ifade kendilerine iletirsen bu epostayı da THH dilekçene ekleyerek faturan ve 210 TL'lik uyuşmazlık tutarın ile paranı Trendyol'dan alabilirsin. Dilekçe sonunda iade arz ettiğini belirtmen gerekiyor.

Aynı zamanda savunman içerisine kuponların tekrardan sipariş verme zorunluluğu getirdiği ve dolayısıyla aslında indirim adı altında yeniden harcama yaptırmayı gerektirdiğini de savunabilirsin.

Ancak şu da var anladığım kadarıyla kuponların değerleri 210 TL'yi aşıyor, eğer alt limitleri yoksa (genelde müşteri memnuniyeti adına olanlarda bu alt limit olmuyor ve de Trendyol Yemek'te flash indirim restoranlarının indirimleri ile de birleşebiliyorlar) bunları kullanman 2-3 ay THH kararı beklemektense senin için daha avantajlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trustright -- 16 Mart 2025; 20:37:2 >

• Trustright kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam değerli bilgileriniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.