Şimdi Ara

Trendyol'da Yaza Özel İndirimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
8.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trendyol'da Yaza Özel İndirimleri Kaçırmayın! Aşağıdaki linke Tıklamayı Unutmayın..

www.trendyol.com/butik/liste/kadin

Keyifli Alışverişler..

Trendyol'da Yaza Özel İndirimler

• Bir yatak olayı vardı.Niron yataktı sanırım.O olayda da sizin gibi biri olayı anlatıp uzun zamandır kullandığım hesap falan demişti.Sonra biri bana çek sattınız deyince sus pus olmuştu.
    Trendyol az bile yapıyor.Bana göre çek satışta 50/25 çek satanların ip numaralarını tespit edip siteye erişim engeli bile koymalı.
  • Trendyol çalışanısiniz sanırım kod felan gelmedi millete vermişsiniz artı fiyatlar hala pahalı yaz fırsatı nerdeacaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı işler drvimu bey

• Melike kız nirdesin sen özlettin ha

• melike_44 oturum açtı
  • Kuponsuz çıkmam abe

• Melike verdiğin emeğe değiyordur umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kupon gönder melike

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ah Melike indirim diye kandık. Çöp çıktı

• Indirim yerine bindirim var. Alcaklarimi dun listeledim suan urunler arasinda 12 13 tllik fark gelmis.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • H.g. harun abi
  • bindirimli indirim.

1-2 gün öncesinde baktığım ürünleri bu kampanyayla alsam daha pahalı fiyata alacağım. Yani göz göre göre insanları aptal yerine koyulması çok can sıkıcı.
  • keylogger38 K kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk cemal

• Aman melekem kavur balıkları

• özket kullanıcısına yanıt
  • Yav he he favorilerimde duran ürünler sözde yaz kampanyasına girmiş ama en fazla 10 lira düşürmüşsünüz yüzsüzler bir de konu açıyor. Şu devletin firmalara yılda 1-2 kez kampanya yapma hakkı vermesi önerisi vardı ne oldu ona??

• Ürün iptallerinde veya iadelerinde kupon yeniden yükleniyor mu?

• Geçen hafta trendyoldan alışveriş yaparken "15 TL. tosla indirim kodum" vardı. Bu kod altlimitsiz ve 15 TL. lik ürünü bile sepette 0 TL. ye düşürüyordu. Sepetimde bir ürünü deneme yaparken aniden siparişin oluştuğunu gördüm. Sonra baktım ki trendyol bana ödeme seçenekleri sunmadan parayı cüzdanimdaki paradan çekerek sipariş oluşturmuştu. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, iptal edersem tosla kodum geri yüklenir mi dedim. O da bana en geç 2 iş günü içinde hem kodun hemde paranın iade edileceğini söyledi.

Siparişi iptal ettim ve 30 dakika sonra para jet hızla para cüzdanıma tekrar aktarıldı. Ancak kod aktarılmadı, denediğimde "bu kod daha önce kullanıldı" uyarısı veriyordu.

Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, oradaki hanımefendi durumu çözemedi beni canlı desteğe yönlendirdi. canlı destekle 15 için yaklaşık 30 dakikadan fazla yazıştık. Ben kodun geri verilmesi veya kupon vs. şeklinde telafi edilmesi için 30.000 takla attım. Karşımdaki temsilci hanım ise kuponları tekrar yükleyemiyoruz diye inat ederek 15 TL. için 60.000 takla atarak kodu yüklemedi.
    Bundan sonra müşteri hizmetlerinden başka birisi ile görüştüm, yüklenmesi için kayıt oluşturdu. Kayıt oluşturduktan 2 gün sonra tekrar aradım, yine kayıt oluşturuldu, önceki kayıtta ne kuponu olduğu yazılmamış ( saçmalığa bakın). Yine kayıt oluşturdum yine yüklenmedi. Bu gün yine aradım telefona çıkan Muhammed "efendim size yanlış bilgi verilmiş" terar yüklenmiyor dedi. Yanlış bilgi verildiyse bunun suçu benim mi?

Yıllardır trendyoldan alışveriş yaparım, aylık en az 2000 -3000 TL. lik alışveriş yapıyorum. Daha hiç avantadan kuponda yüklemediler. Avantadan kupon felan istemiyorum, başka firmadan kazandığım kendi kuponumu versinler yeter. Bu nasıl müşteri anlayışıdır.

Burada herkes yazıyor 100/40 kupon, 50/25 kupon vs. yüklendi diye. Bir de hatalı fiyattan kupon 10 larca kupon yüklenenler var. Ama bize gelince kendi kuponumuzu bile geri vermiyorlar.

Hele CÜZDAN uygulaması bir facia , artık anladım ki cüzdana para yüklememek gerekiyor. Trendyol cüzdanınızdaki parayı görünce size bir şekilde alışveriş yaptırıp problem yaratıyor.

**** Melike Hanım şirketinizin bu uygulamasına ne diyeceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 16 Haziran 2020; 16:37:3 >

• alt limitsiz 30 tl gelmiş teşekkürler 3 deodorant aldım bedavaya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.