Şimdi Ara

TRENDYOL'DA SATILAN ÜRÜNLER ORJİNAL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, trendyol diesel, prada gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerini piyasa değerinden çok daha altına satıyor. Bir önceki sezonun ürünleri bile olsa bu kadar fiyat farkı olmaz diye düşünüyorum. Televizyonlar da internette satılan ürünler arasında çok fiyat farkı varsa çakma olabileceğini söylediler. Ben de internette biraz araştırma yapınca trendyoldan alınan ürünlerin sahte çıktığına dair bir çok konu ve şikayet okudum. Hal böyle olunca daha önce trendyoldan ürünlerin orjinalliğinden şüphe duydum.

Trendyol'daki ürünler orjinal mi dir ve nasıl emin olabiliriz?

Trendyol'da Satılan Ürünler Orijinal mi?

İnternet alışverişi platformu Trendyol, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla biliniyor. Ancak, bazı kullanıcılar Trendyol'da satılan ürünlerin orijinalliği konusunda endişelerini dile getiriyor.

Trendyol'un Orijinallik Politikası

Trendyol, platformunda satılan ürünlerin orijinalliğini sağlamak için çeşitli önlemler aldığını belirtiyor. Bu önlemler arasında şunlar yer alıyor:

• Tedarikçi İncelemesi: Trendyol, tedarikçilerin güvenilirliğini ve ürünleri hakkında sağladıkları bilgileri kontrol eder.
    • Ürün İncelemesi: Trendyol ekibi, platformda satılan ürünleri rastgele olarak inceler ve orijinalliklerini doğrular.
    • Marka İşbirlikleri: Trendyol, birçok ünlü marka ile işbirliği yaparak orijinal ürünlerin satışını sağlar.
    • Alıcı Yorumları: Alıcılar, satın aldıkları ürünler hakkında yorumlar bırakarak diğer kullanıcılara ürünlerin orijinalliği hakkında bilgi verebilirler.

Satıcısı Trendyol Olan Ürünler

"Satıcısı Trendyol" olarak işaretlenen ürünler, doğrudan Trendyol tarafından temin edilir ve satılır. Bu ürünlerin orijinalliği, Trendyol'un kendi tedarik zinciri ve kalite kontrol süreçleri tarafından garanti edilir.

Eczane Ürünleri

Trendyol'da satılan eczane ürünleri, lisanslı eczanelerden veya doğrudan üreticilerden tedarik edilir. Bu ürünlerin orijinalliği, ilgili sağlık otoriteleri tarafından düzenli olarak denetlenir.

Sahte Ürünlerle Mücadele

Trendyol, platformunda sahte ürünlerin satışını önlemek için aktif olarak çalışır. Şüpheli ürünler tespit edildiğinde, Trendyol bunları platformdan kaldırır ve tedarikçilere yaptırım uygular.

Sonuç

Trendyol, platformunda satılan ürünlerin orijinalliğini sağlamak için önlemler almaktadır. Kullanıcılar, satın almadan önce ürün incelemelerini okuyarak, "Satıcısı Trendyol" etiketli ürünleri tercih ederek ve eczane ürünlerinin güvenilirliğini doğrulayarak orijinal ürünler satın alabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 10 yıl oldu kardeş firma kurulalı bu soru için geç değilmi? tabikide hepsi orjinal.

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

10 yıl oldu kardeş firma kurulalı bu soru için geç değilmi? tabikide hepsi orjinal.

Hocamben de biliyorum uzun süre önce açıldığını sitenin yada sitede ürünler için %100 orijinaldir yazdığını ama forumda ve internette birçok konu olunca orijinal olmadıgını ispatladım vs tarzı Kafamda böyle bir soru işareti oluştu o yüzden actım konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fifacı23

quote:

10 yıl oldu kardeş firma kurulalı bu soru için geç değilmi? tabikide hepsi orjinal.

Hocamben de biliyorum uzun süre önce açıldığını sitenin yada sitede ürünler için %100 orijinaldir yazdığını ama forumda ve internette birçok konu olunca orijinal olmadıgını ispatladım vs tarzı Kafamda böyle bir soru işareti oluştu o yüzden actım konuyu

Ürünler orjinal hocam orada sıkıntı yokta, bir çok ürünler eski, yani bu yılki sezona ait değil, 2-3 yıllık ürünler oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

quote:

Ürünler orjinal hocam orada sıkıntı yokta, bir çok ürünler eski, yani bu yılki sezona ait değil, 2-3 yıllık ürünler oluyor.

Anladım hocam belki dediğiniz gibi ürünlerdeki farklılıklar sezon farkından dolayı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.