Şimdi Ara

Trendyol 2. Doğum günümüzü gün boyunca sizlerle birlikte ve çok özel sürprizler eşliğinde kutluyoruz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
1
Favori
18.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: taytaylan

YKB çeklerini kullandırtmıyorlar arkadaşlar. Çekiniz bir türlü aktif olmuyor.Trendyol çekleri aktif etmiyor.Banka aktif edecek deyip son güne kadar bekletiyorlar.Nerdeyse 10 gün oldu , aktif etmiyorlar çekleri.

Trendyol 2. Doğum günümüzü gün boyunca sizlerle birlikte ve çok özel sürprizler eşliğinde kutluyoruz

Aynı muameleyi bana da yapıyorlar. 18 Mart'tan beri tam 3 kez mail gönderdim, Facebook sayfalarına yazdım ama hala bir sonuç yok. Son mailleşmede de 2 iş günü içerisinde aktif edilecek dediler. Çarşamba akşamına kadar aktif oldu, oldu; olmadı sikayetvar.com'a yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

kız kardeşimin yapı kredi hedabından almıştm çeki. mail attım bilgilerinizi gönderin kıontrol yapacağız öyle aktif edeceğiz dediler. şimdi benim bilgilerimi göndersem kesin kabul etmez bunlar. en iyisi kızkardeşimin adına bi hesap açiim ve onun bilgilerini gönderiim heriflere yuoksa bunlar yamuk yapar gibi geliyor bana

Boşa uğraşırsın hocam,YKB çeklerini nedense kullandırtmıyorlar.Bekletiyorlar haftalarca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

kız kardeşimin yapı kredi hedabından almıştm çeki. mail attım bilgilerinizi gönderin kıontrol yapacağız öyle aktif edeceğiz dediler. şimdi benim bilgilerimi göndersem kesin kabul etmez bunlar. en iyisi kızkardeşimin adına bi hesap açiim ve onun bilgilerini gönderiim heriflere yuoksa bunlar yamuk yapar gibi geliyor bana

Boşa uğraşırsın hocam,YKB çeklerini nedense kullandırtmıyorlar.Bekletiyorlar haftalarca.

hocam o kadar illegal kullanım olunca adamlar haklı ama haklı olanları da bu kadar mağdur etmeleri saçma.
  • benimde hesabıma yüklenmedi çekler ben bunlara hakaret üzerine hakeret mailleri atınca üstüne yapı krediye'de mail attım 5 gündür yüklememişlerdi bugun bir baktım 20+20 çek var üstünede +10 cola çekini koydum mis gibi 50 lira çek oldu
  • ben de babamın ykb hesabından kod aldım 20 martta kod size özel bölümünde yer aldı. aktarılmasını istediğim mail adresini yazdım. 21 mart gündüz baktım trendyolda aktif değildi, online yardıma sordum, akşama kadar aktif olur dediler, gerçekten de oldu. bence siz yanlış yere soruyorsunuz, trendyoldan değil, yapıkrediden kaynaklanıyor. online yardımdan sorduğunuzda cevap veriyorlar..
  • şu anda da ykb 20 lira çeki aktif değil, heralde kafalarına göre bir var bir yok yapıyorlar
  • Banada illegal kullanım demişler!..

Tek yaptığım işyerimden farklı arkadaşların kampanya kodlarını kullanmak?İllegal kısmı nedir?Belki ben onlar adına sipariş verdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semioli

Banada illegal kullanım demişler!..

Tek yaptığım işyerimden farklı arkadaşların kampanya kodlarını kullanmak?İllegal kısmı nedir?Belki ben onlar adına sipariş verdim..

kendi adına versen ne olacak ya nedir ki belli işleri yok iş arıyorlar uğraşıyorlar.. yoksa günde 20 TL çek veren bir firma bunların peşine düşmez ayrıca sadece kendi adına kullanabilirsin diye yazmıyordu.aero bilet gibi 4den fazla kullanana yapsınlar bak ona bişe demiyorum ama yoksa bu kampanyalar çığrından çıkıyor ama 4 kullanım hakkı normaldir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 27 Mart 2012; 19:13:40 >
  • YKB HEDİYE ÇEKLERİ İLE İLGİLİ SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ LİNKTEN YAPI KREDİ YE ŞİKAYETİNİZİ BİLDİRİN:
    http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/bizeyazin/BizeYazinNew.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

quote:

Orijinalden alıntı: semioli

Banada illegal kullanım demişler!..

kendi adına versen ne olacak ya nedir ki belli işleri yok iş arıyorlar uğraşıyorlar.. yoksa günde 20 TL çek veren bir firma bunların peşine düşmez ayrıca sadece kendi adına kullanabilirsin diye yazmıyordu.aero bilet gibi 4den fazla kullanana yapsınlar bak ona bişe demiyorum ama yoksa bu kampanyalar çığrından çıkıyor ama 4 kullanım hakkı normaldir..

Ki trendyol müşteri hizmetlerini aradım sordum, iş arkadaşlarımın kodunu kullanacağım mümkün mü dedim..Telefonda tabi kullanabilirsiniz denildi..

Şimdi bana illegal kullanım yaptığınız tespit edildi diyolar..Benim gibi küçük bir müşteriyi kaybetmek umurlarında değildir eminim ama ben zihnimden siliyorum onları :) Ne bileyim zoruma gitti işte "illegal kullanım" kalıbı!..

• ykb çeki var ama trendyolda kullanabileceğimiz kısım yok bundan önceki çeki sorunsuz kullanmıstım
    iptalmı oldu yoksa
  • YKB çekinin tarihi geçti zannetmiştim ben, ama 5 Nisan'a kadarmış. Ben de kullanamıyorum.
  • sm@trendyol.com a kodu aktif eder misinz diye mail attım, 2 gün sonra dönüş yaptlar 8 gün kullanım süreli hediye çeki olarak tanımladılar.
  • trendyol eskisi gibi değil

çok cimrileştiler çoook

müşteriye doymuş

her hafta zaten aynı butikler gelir
    ve dikkat ederseniz ürünlere zamlar gelmiş aynı ürün ha dikkatle takip edenler farkedecektir

kargo da 5,99 olmuş zamlanmış.zaten kredi kartlara vade farksız taksitte yok uzun süredir

trendyol eskisi gibi değişik farklı bir butik getirse ah
    yok hep aynı butikleri dön dolaş aynı

baktın ürünleri vaktinde temin edmeyip zıt pırt da iptal ediyorlar

o zaman ne kola kodu ne de YKB kodunu geriye iade asla vermiyorlar
    Türkcelliler yaşadıdan kazandığın 10 TL çek de anında siliniyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 29 Mart 2012; 3:12:43 >
  • ben çekimi daha önceden kullanmıştım. kız arkadaşımın çekini aldım. 24 saat bile geçmeden tanımlamışlar kampanyalar bölümüne. kola kodu ekledim üstüne kullandım.
  • Trendyola mesaj attım 20 liralık çek neden kullanılamıyor diye, şöyle cevap geldi:

Yapı krediden almış olduğun kampanya kodunu siparişini oluşturmadan önce sm@trendyol.com adresine mail göndermen halinde gerekli kontroller yapılacak ve kod aktif hale gelecektir. İşlem tamamlandığında üyelik e mail adresine bilgilendirme maili göndereceğiz. Teşekkürler.

ne kontrolü bu? yapı krediye mi soracaklar bu şahsın kodu var mı yok mu diye?
  • ykb kodlarında sıkıtnı oldu sahte kodlarla sisteme giriş yapanlar olmuş
    bu yüzden ekran görüntüsü falanda istiyolar ben ekran görüntüsü yollamıştım kodu aktif etmişlerdi
    istedikelrini yaparsan sorun olmaz ;)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.