< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
TRENDYOL 100/300 SÜPER CÜZDAN (76. sayfa)

-
-
Tosla karta iade istedikten 1-2 gün sonra tosla karta iade aşamasında problem çıktığı ve banka hesap numarası vermem istendi. Banka hesap numarasını verdikten 1-2 gün sonra iade geldi. Email inizi kontrol edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
trendyol mu size ulaştı tosla mı hocamquote:
Orijinalden alıntı: xgitarxTosla karta iade istedikten 1-2 gün sonra tosla karta iade aşamasında problem çıktığı ve banka hesap numarası vermem istendi. Banka hesap numarasını verdikten 1-2 gün sonra iade geldi. Email inizi kontrol edin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
emaili kontrol edemiyorum hocam cunku hesap bana ait degil aldigim arkadasa soyleyimquote:
Orijinalden alıntı: xgitarxTosla karta iade istedikten 1-2 gün sonra tosla karta iade aşamasında problem çıktığı ve banka hesap numarası vermem istendi. Banka hesap numarasını verdikten 1-2 gün sonra iade geldi. Email inizi kontrol edin.
Ben siparişlerin tamamını iptal ettim, parça parça saçma sapan indirm kuponları tanımladı. 100 tl yi böle böle ilginç bir algoritma kullanmış. ancak sorum şu ki 300 üstü bir şey alsam da hepsi birleşip yine 100 indirimli bir kupona dönüşmeyecek dimi?
-
Müşteri temsilcisine durumu nazik bir dille anlatın ve alışveriş yapmak istediğinizi belirtin. Kuponu tek parça hale getiriyorlar. Benimkini yaptılar.
quote:
Orijinalden alıntı: zamazingosTr
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterPazar günü çekmiştim bugün yatmış. 2 günde geldi yani. Ama aldığım ürün 2 gün içinde hazırlanıyor aşamasına bile gelmemiş.
Amazondan pazar gecesi ürün almıştım. Pazartesi 10.30 civarında geldi. 12 saat geçmeden elime geçti şaşırdım. Kargo da ücretsizdi. Ama tabi böyle büyük indirim yoktu. :) Neyse acelemiz yok yeter ki fazla uzamasın. Sonuçta iyi fiyata ürün alıyoruz.
Bu arada kredi kartım internete kapalı olmasına rağmen cüzdan da ödeme alabildim. Keşke garanti bonus sanal kartı kullanmaya izin verse Trendyol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 18 Kasım 2020; 2:38:22 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: zamazingosTr
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Merhaba aileden aynı soy isimden başkasının telefon ve bilgilerini girip cüzdan oluşturdum ama kendi kartımı kullandım. 13.11 de kalan parayı karta iade talep ettim ama yatmadı daha. 5 gün önce ki talebin yatmaması normal mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 18 Kasım 2020; 6:40:17 > -
Ben 4 farklı hesaptan yaptım kendi kartımla hepsi ertesi güne iade oldu enpara ama 2-10 iş günü diyo bankanla alakalı olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: PunkBunny
trendyol mu size ulaştı tosla mı hocam
Alıntıları Göstertrendyol email atmış, **** 9876 nolu kartınıza iadenizi yapamadık, linke tıklayıp banka hesap numarası verin şeklinde. emaile girip verdikleri linkten ad soyad iban banka bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PunkBunny
emaili kontrol edemiyorum hocam cunku hesap bana ait degil aldigim arkadasa soyleyim
Alıntıları Göstero trendyol hesabı açıkken emaildeki linke tıklayıp formu doldurun. yani size emaildeki link ve trendyol oturumunun açık olması lazım. mesela farklı trendyol hesabı açıkken linke tıkladığımda hata verdi.
-
yatti hocam ücret hesabima biraz önce kontrol ettim.quote:
Orijinalden alıntı: xgitarxtrendyol email atmış, **** 9876 nolu kartınıza iadenizi yapamadık, linke tıklayıp banka hesap numarası verin şeklinde. emaile girip verdikleri linkten ad soyad iban banka bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: xgitarxtrendyol email atmış, **** 9876 nolu kartınıza iadenizi yapamadık, linke tıklayıp banka hesap numarası verin şeklinde. emaile girip verdikleri linkten ad soyad iban banka bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
Alıntıları GösterTosla mı kullanmıştınız?
-
Toslaya mı yattı?
Evet tosla kullanmıştım, toslada sıkıntı çıktı ama başka kartta sıkıntı çıkmadı.
evet hocam ama iade degil cuzdandan yatan para.quote:
Orijinalden alıntı: xgitarxToslaya mı yattı?
30 tl iade aralikta olacakmış
Teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X