< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
karta geri yükle kısmı bende yok cüzdandaki parayı geri alamıyorum nasıl yapıcam |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bende de görünmüyor, sanırm kart kayıtlı olmadığı için |
Şimdi anladım ama böyle de bir anlamı kalmıyor indirimin. Bir sorum daha var. Ben şimdi bu aldiklarimin bir yada birkaçını iptal etsem bir sıkıntı olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam aldığım Çaykur çayı başka yerde 102 liraya buldum. Bunu iptal etsem uygun olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 16 Kasım 2020; 1:23:20 > |
Vay be. İptal edeyim dedim 119 TL'nin yalnizca 94 tlsini iade ediyor. 24 lira da kupon veriyor. Muhtemelen kuponun da alt limiti yüksektir bu sebepten vazgeçiyorum. Ama çayı pahalıya geldi ona üzülüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2x 5 lt sızma ve 1 kg zeytin 225 TL'ye geldi işte hocam. Normalde migrosta da sızmalar 150 TL. Uyguna aldık yani. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Şunu söylemeliyim ki bir daha Trendyoldan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. İndirim, kupon filan hikaye. Aldatmacadan başka bişey değil. Sepet 300 lira olsun diye çay ekleyeyim dedim. Vaktim olmadığı için fiyat araştırması da yapmadım. 120 liraya 3kg çay aldim. Aldım ve siparişi onayladım. 1 dk sonra 3 kg çay 90 liraya düşüyor. Şimdi iptal etsem ücretin yalnızca bir kısmını veriyor. + 100 lira indirim de olmadi. Yalnızca 64 liralık bir indirim oldu. Gerçekten ugrasilmaz . Gecenin bu saatine kadar kafamı meşgul etti. Bir daha asla. Asla. Amazondan başkasına asla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu tamamen satıcıyla alakalı. ben de bir gün kedi maması aldım 137 liraydı. sabah kalktım 115 olmuş. Gece ürünler daha az ve pahalı oluyor. İndirim komboladığım için iptal etmedim, etsem kupon yanacak yenisi daha pahalıya gelecekti. Bu trendyol kaynaklı bir şey değil, her pazaryerinde olabilir. Piyasası 440 tl olan, başka sitede o günlük 350ye düşmüş kulaklık trendyolda 420ye düştü. Kupon ve toslayla bu ürünü 248 liraya aldım. Benim gibi bir çok insan var. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silikonu hangi marka aldınız hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
pc üzerinden görünmedi bende, fakat mobil üzerinden karta geri yükle seçeneği vardı |