< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Parayı yükledim. Alacağımı sepete ekledim. Cüzdanı seçtim ve siparişi verdim. Kalan bakiyeyi de geri çektim. Bunların hepsi şifre gelmesi dahil 5-6dk falan sürdü. (editlendi) Konunun %90'ı bunun için mi meşgul edildi? Edit: Üç kağıt peşinde koşan art niyetli iki haneli hesap sahipleri başka şeylerin peşindeyse belki ondan da sıkıntı oluyordur, telefon numarana sms geliyor sonra sen olduğunu doğrulayıcı bilgiler falan istiyor... umarım ki bunların hepsini patlatıp banlarlar, ahlaksız insanların cezasını normaller çekmemeli. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Kasım 2020; 0:44:35 > |
5₺ yi ne ile tamamlayabiliriz? Oyun kodları kampanyalara dahil değil diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cebteteb trendyolu giyim sektörü olarak saymıyormu arkadaşlar. Cebtetebden cüzdana para yükleyen arkadaşlar Alta eklediğim kampanyadan faydalanabildilermi ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migrosa baktım en uygun sızma 140-150 TL'ydi 5 lt. Riviera fiyatına aldık sahiden bakalım. |
Bilmiyrm biseyler aldim kargo bedava yapayim diye vaz gectim tekrar urun bakmaya basladim,zaman bitince boyle kuponlar sacma sapan oldu.esimin yuzunden kuponm hic oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağolun sizede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |