Şimdi Ara

Tren yerine Otobüse binmek saçmalıktır, 41 Nedeni! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
19
Favori
15.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tren yerine Otobüse binmek saçmalıktır, 41 Nedeni!

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

istanbul - erzincan treni varmı acaba?

Var ama Hızlı Tren çalışması yüzünden önümüzdeki ay başlayacak, şimdilik Ankara'dan var sadece.
  • Emek güzel.Hangi şirket ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: prestige07

Hocam izmir için mesela pahalı değil mi fiyatlar? Uçak parasına nerdeyse

Çok çok lüks odalar ama.

Yine yataklı, klimalı, priz olan vs. odalar 30-40 Lira sadece buz dolabı ve lavabo yok şahsi olarak.

Tek kişilik değil dimi ama bu bahsettiğiniz?

Kaç sürüyor bir de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında trenle İzmir Eskişehir arası gidip geldim tek kötü yanı 10-11 saat fala sürüyordu tek koltuk alırdım rahat rahat giderdim
  • quote:

Kaç sürüyor bir de?

Tek kişilik değil ama hep yalnız gidiyorum kimse Treni tercih etmediğinden.

Kaç saat sürdüğünü bilmiyorum şahsen, İzmir gitmediğim bir kaç şehirden biri maalesef.
  • İşe bak arkadaş.Biri ülkenin başkenti, diğeri ülkenin en fazla nüfusa sahip şehri. İki şehir arasında tren seferi yok. YHT işi de çok uzadı.Güya 29 Ekimde açacaklardı.
  • quote:

quote:

Kaç sürüyor bir de?

Tek kişilik değil ama hep yalnız gidiyorum kimse Treni tercih etmediğinden.

Kaç saat sürdüğünü bilmiyorum şahsen, İzmir gitmediğim bir kaç şehirden biri maalesef.

Peki hocam sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestige07 -- 26 Mart 2014; 0:22:04 >
  • Aga tren filan mi satin aldin hayirdir

• İzmit Kartal 4-5 saat sürüyordu en son hat 2 yıldır tamiratta gerçi. Otobüsle hareme 1.30 saat. Ardından ücretsiz servisler var. Bunun gibi imkanlar varken kullanmak saçma. Belki uzak yol ve hızlı tren kullanılabilir ama. Hızlı trene de güvenmiyorum ben.Malum pamukova kazası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

İşe bak arkadaş.Biri ülkenin başkenti, diğeri ülkenin en fazla nüfusa sahip şehri. İki şehir arasında tren seferi yok. YHT işi de çok uzadı.Güya 29 Ekimde açacaklardı.

Deneme testleri yapılıyor 23 Nisan'da yetişmiş olur, en geç 19 Mayıs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10-11 yıl önce 2 saatlik yol için sırf zevk olsun diye trenle gitme kararı aldım.

Kara tren olarak tabir edilen trenler varya hani, onla gittim. Otobüs ile 2 saat süren yol 4 saat sürdü. O gün nefret ettim trenden, o gün bu gündür binmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Yaklaşık 10-11 yıl önce 2 saatlik yol için sırf zevk olsun diye trenle gitme kararı aldım.

Kara tren olarak tabir edilen trenler varya hani, onla gittim. Otobüs ile 2 saat süren yol 4 saat sürdü. O gün nefret ettim trenden, o gün bu gündür binmiyorum.

36 avantaja karşı tek dezavantaj mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Yaklaşık 10-11 yıl önce 2 saatlik yol için sırf zevk olsun diye trenle gitme kararı aldım.

36 avantaja karşı tek dezavantaj mı

Haklısınızdır avantajları çoktur, özellikle yeni üretilen trenler daha rahat ve otobüslere göre daha güvenilir lâkin ben de fobi oldu diyebilirim. Gerçi otobüse de binmiyorum ben, kendi aracımla gidiyorum otobüsler de son durum nedir pek bilgim yok, bir şeyler dersem yalanmış atmış olurum.

• Ulaştırma bakanının otobüs firması varsa, raylı sistemin gelişmesini beklemek

• günlerce süren bi yolculukta, adını duymadığımız bi durakta inmek hayaliyle yola çıkarsak çok güzel aslında tren..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

İstanbul/Haydarpaşa'dan tren kalkıyor mu şu anda? En son 5 yıl önce tren ile Ankara'ya gitmiştim, otobüsten ucuzdu. Ama telefonu şarja takacağım bir yer yoktu, ya da ben göremedim. Şimdi tabii ki değişmiştir.

70-80 lira arası olacakmış. Kazık yani, eskisi gibi değil!
  • tekirdağ- istanbul 10 tl tren ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

İstanbul/Haydarpaşa'dan tren kalkıyor mu şu anda? En son 5 yıl önce tren ile Ankara'ya gitmiştim, otobüsten ucuzdu. Ama telefonu şarja takacağım bir yer yoktu, ya da ben göremedim. Şimdi tabii ki değişmiştir.

Hızlı Tren mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyuar

günlerce süren bi yolculukta, adını duymadığımız bi durakta inmek hayaliyle yola çıkarsak çok güzel aslında tren..

Gerçekten çok güzel... Şafak vakti... Issız bir tren istasyonu...

Bazen inerim mis gibi havayı içime çeker sessizliği dinlerim.

Karşıdan tren gelince böyle 15-20 dakika bekleme yapılabiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Hızlı Tren mi?

https://www.haberturk.com/yasam/haber/929878-otobusten-pahali-ucaktan-ucuz-olacak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.