Şimdi Ara

Tren yerine Otobüse binmek saçmalıktır, 41 Nedeni! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
19
Favori
15.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tren yerine Otobüse binmek saçmalıktır, 41 Nedeni!

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: Theologist

Bir ay önce geldiğimde koca vagonda tek kişiydim, bugün (Pazartesi) yine gideceğim yine tek kişi görünüyor bu millet hakikaten saf, otobüsle aradaki saat farkı sadece dört saat. Ülkemiz hiç bir şeyi hak etmiyor arkadaş millette akıl yok.

Ne diyon la sen?

Derdin ne ? Tek zeki sensin emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

quote:

Bir ay önce geldiğimde koca vagonda tek kişiydim, bugün (Pazartesi) yine gideceğim yine tek kişi görünüyor bu millet hakikaten saf, otobüsle aradaki saat farkı sadece dört saat. Ülkemiz hiç bir şeyi hak etmiyor arkadaş millette akıl yok.

Ne diyon la sen?

Derdin ne ? Tek zeki sensin emin ol.

Bir Fransaya bak bir Türkiye'ye emin ol onlar daha zeki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbul malatya arasında tren var mı peki ?
  • Tren her 3 saniyede bir yavaşlamaya geçer bir durağa varır. Her 3 saniyede bir tekrar hızlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

istanbul malatya arasında tren var mı peki ?

Var, hızlı tren yüzünden şu an yok ama hızlı tren faaliyete geçince açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Tren her 3 saniyede bir yavaşlamaya geçer bir durağa varır. Her 3 saniyede bir tekrar hızlanır.

Gerçekten mi? Saatte 100-120 gidiyor, dağlık alanlarda 60 ve üzeri. Çok viraj varsa hızı düşüyor tabi ama düz yerlerde artan hızla ortalama 80 e gelir.

1822 Km Otobüsle 28 saat Tren ile 36.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 2 Haziran 2014; 5:12:28 >
  • quote:

quote:

Tren her 3 saniyede bir yavaşlamaya geçer bir durağa varır. Her 3 saniyede bir tekrar hızlanır.

Gerçekten mi? Saatte 100-120 gidiyor, dağlık alanlarda 60 ve üzeri. Çok viraj varsa hızı düşüyor tabi ama düz yerlerde artan hızla ortalama 80 e gelir.

Bindiğin seyehat türüne göre değişir. 1 kere ankaradan izmire yolculuk yapmıştım her Allah'ın köyünde her dakika başı duruyordu. Onu hatırlıyorum
  • quote:

Abartma sende kimseye hakaret etme lüksün yok binen biner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

quote:

Abartma sende kimseye hakaret etme lüksün yok binen biner.

Binen neden biner? BİR iki saatten başka ne faydası var, sanki herkes CEO? Hakaret etmiyorum kendi düşüncemi ve olması gerekeni nedenleri ile paylaşıyorum. Senin dediğin aynı şöyle bir örnek Somaya giren girer, ölen ölür kimseye hakaret etmeye hakkın yok, ne oldu? Kaç kişi öldü Somada? Peki kaç kişi ölüyor yollarda?

Hakkaten bu millettimizde var bir şey nokta.

• quote:

quote:

quote:

Bindiğin seyehat türüne göre değişir. 1 kere ankaradan izmire yolculuk yapmıştım her Allah'ın köyünde her dakika başı duruyordu. Onu hatırlıyorum

Belki, ama indirecek bindirecek yolcusu bile yok artık trenlerin ki dursunlar duraklarda.

• Izmit den kartala yürüyerek gittin heralde ne 4-5 saati kardeşim ben 1.30saatte falan gidiyordum.

• uzun yola trenle gidilmez bn izmirden ankaraya trenle gitmistim yasli amcalar teyzeler koltuklara uzanmis pis ayaklari kokuyor uyuz insanlar vardi ucuz malin yahnisi hesabi ama ankaradan eskisehire hizli trenle gitmistim cok hizli ve konforluydu

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

mavi tren kullanıyorum genelde yataklı falan valla hogwarts express gibi rahat bi hermione eksik yanımda zaten turuncuya gerek yok kapar kızı.

Konuyu görünce aklıma ilk bunlar geldi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 26 Ağustos 2014; 16:24:34 >

• Izmir Bursa yok mu beyler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

uzun yola trenle gidilmez bn izmirden ankaraya trenle gitmistim yasli amcalar teyzeler koltuklara uzanmis pis ayaklari kokuyor uyuz insanlar vardi ucuz malin yahnisi hesabi ama ankaradan eskisehire hizli trenle gitmistim cok hizli ve konforluydu

3. Sınıf vagonla gidersen olacağı bu, 30 lira verceğinize 70 verin ultra lüks gidin yani.

• Kardesim her yerde tren yok. Daglarin uzanisi bunun en onemli nedenim yani inanilmaz masraflim sanslisin tabiki trenle git gel.

• maşallah tren tren değil villa mübarek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 2 Haziran 2014; 14:38:41 >
  • İyi güzel diyorsun da hocam Ankara-İstanbul arası tren seferi yok eskiden bir kaç kere binmiştim çokta güzel oluyor trenle yolculuk.
  • Elazığ'da okuyorum.Memleketim Adana.
    Tren ücreti en son 21 ya da 23tü hatırlamıyorum tam ufak bir zam gelmiş.
    Otobüs ile 8 saat civarı tren ile yaklaşık 11-12 saat sürüyor.
    + ve -lerinden bahsedecek olursam (kendimce)

Trenin +ları
    Geniş konforlu rahat yolculuk ( Yerine göre 4 kişilik koltukta yerine göre odayı işgal ediyorum en kötü ihtimal 1 adet koltuk kalıyor otobüs misali)
    Lavabo bulunması.
    Sıkılınca kalkıp iki tur atabilme - sigara içebilme lüksü.
    Otobüs fiyatlarına göre ortalama yarı yarıya fiyat farkı.
    Elektrik bulunması ve yolda gelirken 8-10 film bitirme keyfi.
    Çoğunlukla boş vagonlarda dertsiz tasasız hayvani biçimde cips vb yiyecek tüketme lüksü.

Otobüsün +ları
    Trenden birkaç saat önce şehire varması.
    Damağı ıslatan meşrubat ve midenin %0.00001ini kaplayacak kadar kek.

Editable:Trenle tur düşünmüştüm elazığdan ankara ordan eskişehir bursa izmir antalya mersin adana şeklinde ama maalesef hat yok denecek kadar az bir kısımdan sonra otobüs devreye giriyor.
    Bulunduğum şehrin tek +sı da memleketime trenle gidebilmek herhalde tam öğrenci işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 2 Haziran 2014; 15:08:46 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.