Şimdi Ara

Tremors (1990) | Yeraltı Canavarı | Kevin Bacon - Fred Ward

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Küçük bir çöl kasabası, insan yiyen dev bir yaratığın istilasına uğrar. Bacon ile Ward, kasabayı bu canavarlardan kurtarmak için harekete geçerler. Komedi ve gerilimin iyi harmanlandığı, özel efektleri ve oyuncuların performansıyla kült olmuş bir yapım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Ocak 2014; 13:37:34 >

• Ooo baba filmlerdendir. bu filmden sonra birkaç tane daha devam filmi yapıldı ama hiçbiri bu film gibi etki bırakamadı. ayrıca bu film güzel türkçemize p.c kurusu lafını armağan etmiştir. yaratığa p.c kurusu demek
  • tam izleyecek film arıyordum iyi oldu
  • Eskiden trt1 üç dört ayda bir yayınladığı filmlerdendi.Türüne yön vermiş müthiş filmdir bence.Bazen star tvde filan denk geliyorum hafta sonları öğleden sonralarda, yinede izliyor insan.Hele uçurumdan düşüp patlama sahnesi efsanedir.Ne iğrenç bir şeydi öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Ooo baba filmlerdendir. bu filmden sonra birkaç tane daha devam filmi yapıldı ama hiçbiri bu film gibi etki bırakamadı. ayrıca bu film güzel türkçemize p.c kurusu lafını armağan etmiştir. yaratığa p.c kurusu demek

Televizyonda az oynamadı bu seri. Her yeni film tabiki bir öncekini aratır düzeydeydi. Bu arada o küfür bu filmden önce de yok muydu yav
  • Çok iyi oldu konu.Yıllar önce izlemiştim.İndirip bir daha izleyeyim.
  • ahh ahh ilkkez bi kanalda sinema kuşağı vardı gece 10 damı 11 demi ne çıkmışdı ozman tabi çoçukdum izlerken korku flim i gibi gelmişdi çok tırstmışdım diğer flimleride 2. güzel ama diğerleri mutant falan oluyor şaçmalamişlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

tam izleyecek film arıyordum iyi oldu

İnşallah filmi beğenmişsinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Ooo baba filmlerdendir. bu filmden sonra birkaç tane daha devam filmi yapıldı ama hiçbiri bu film gibi etki bırakamadı. ayrıca bu film güzel türkçemize p.c kurusu lafını armağan etmiştir. yaratığa p.c kurusu demek

Televizyonda az oynamadı bu seri. Her yeni film tabiki bir öncekini aratır düzeydeydi. Bu arada o küfür bu filmden önce de yok muydu yav

Bence de serinin en iyi filmi bu. Zaten serinin ilk 3 filminden sonra, 4. filmi hiç izlemedim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Eylül 2013; 16:51:22 >

• 1000 defa yayınladılar televizyonda 900'ünü seyretmişimdir.Yetmedi birde DVD'sini almıştım seneler önce,bu aralar Samanyolu tv'de yayınlıyorlar bütün seri olarak,hababam sınıfıyla yarışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Ben bunu izlemisim ya la tremos yazinca degisik bi film sandim yeralticanavariymis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Ben bunu izlemisim ya la tremos yazinca degisik bi film sandim yeralticanavariymis

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

1000 defa yayınladılar televizyonda 900'ünü seyretmişimdir.Yetmedi birde DVD'sini almıştım seneler önce,bu aralar Samanyolu tv'de yayınlıyorlar bütün seri olarak,hababam sınıfıyla yarışır

Ben de ilk olarak serinin 3. filmini samanyolu tv'de seyretmiştim. Ondan sonra seriyi baştan izlemeye karar verdim, ve iyikide izlemişim. (özellikle de bu filmi) Ama 4. filmin fragmanını gördükten sonra kararımı değiştirdim ve son filmi izlemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Eylül 2013; 17:02:53 >
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    4.film 2 ve 3'e göre daha güzel ama 1'le alakası yok hatta 13 bölümlük tv diziside çekilmiş onu hiç seyretmedim başrollerde yine Michael Gross oynuyor
    Dizinin açılışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 9 Eylül 2013; 17:09:57 >
  • quote:

4.film 2 ve 3'e göre daha güzel ama 1'le alakası yok hatta 13 bölümlük tv diziside çekilmiş onu hiç seyretmedim başrollerde yine Michael Gross oynuyor

Yani 4. film de izlemeye değer mi? Eğer öyleyse seriyi tekrar baştan izlerken en sonunda 4. filmi de izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Eylül 2013; 17:17:10 >
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    4.filmde yaratıkların ilk nasıl perfection'a geldiğini anlatıyor 1800'lü yılların sonunda geçiyor bence 2 ve 3'ten daha güzel ama 1'inci filmin yanından bile geçemez
  • quote:

4.filmde yaratıkların ilk nasıl perfection'a geldiğini anlatıyor 1800'lü yılların sonunda geçiyor bence 2 ve 3'ten daha güzel ama 1'inci filmin yanından bile geçemez

O halde bir dahaki sefere serinin 4. filmini de izlerim. Teşekkürler
  • Hatta oyunu bile var gerçekten eğlencelidir.Büyüdükçe uçaklara bile saldırabiliyorsunuz.

http://www.kongregate.com/games/playcreek/death-worm

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playcreek.DeathWorm_Free&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 9 Eylül 2013; 19:39:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Hatta oyunu bile var gerçekten eğlencelidir.Büyüdükçe uçaklara bile saldırabiliyorsunuz.

http://www.kongregate.com/games/playcreek/death-worm

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playcreek.DeathWorm_Free&hl=tr

Oynamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Eylül 2013; 20:37:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu film efsanedir ya. Zamanında TV'de tüm filmlerine bakmıştım. Çok iyiler. Bu arada yakında dizisi başlayacakmış. Sevenlerine duyurulur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.