Şimdi Ara

treasurehunter tattoo??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi tattoolari kullanmak gerekir acep?bi yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time2Die -- 20 Nisan 2006; 14:59:19 >

http://forum.donanimhaber.com/m_6519427/tm.htm
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • bu yeni tatto sitemi cok dandik bisey dex-con atk speed artiyor hp dusuyor anlamsiz bi tane takilsa ama bisey dusmese vede bilmiyorum sadace l2extreme(kastien)icim mi gecerli takilan tatto(dye) cikmiyor..
  • eski sisteme göre olani söyliyim; Pledge evasion verir toplu pvplerde ve 1on1 melee pvplerde takılması gereken bir tattoo, Soul zaten biliyosunuzdur ama bilmeyenler için attack speed verir mageler ile pvp yaparken takilmasi gerekiyor, Absolute sadece overhp yaparken takılmalıdır, Resolve speed verir pvplerde tercih edilmez
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Sari ve Mor
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.