Şimdi Ara

Tatoo/Dye Nedir, Ne İşe Yarar? Cevabı Burada...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
10.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

No Grade
    Tattoo of Power P.Atk + 12% (Fiziksel atak + 12% )

D Grade
    Tattoo of Soul Attack speed +33% (Fiziksel atak hızı +33% )
    Tattoo of Fire Shield Def. +15% (Kalkan defans oranı +15% )
    Tattoo of Resolve Speed + 33 (Koşma hızı + 33 )

C Grade
    Tattoo of Bravery Critical Rate +25% (Fiziksel vuruşlarda kritik vurma oranı +25% )

B Grade
    Tattoo of Flame M.Atk +65% (Sihir atak gücü +65%)
    Tattoo of Avadon Casting Speed +23% (Sihir kullanma hızı +23% )
    Tatoo of Divine +3 Mental Aegis (Uyku, toprağa bağlanma, vs engelleme +3)
    Tattoo of Pledge P.def + 40%, evasion +7 Only on light armor (Hafif zırhlarda vuruştan kaçma +7 ve fiziksel defans + 40%)
    Tattoo of Doom P.Def + 40% Only on heavy armor (Ağır zırhlarda defans + 40%)

A Grade
    Tattoo of Blood Bleeding -40 (Kanama oranı düşürme -40 )
    Tattoo of Absolute Hp+15% (Can +15%)

Bazı serverlarda eğer kullandığınız tatoonun gradei sizinkinden fazla ise kullanamazsınız, bazılarında ise farketmez.

DYE (Yeni Sistem)

* STR - Strength
    - Affects physical damage (Fiziksel atak gücü)

* DEX - Dexterity
    - Affects normal attack, skill attack (Swing-speed) (Fiziksel atak hızı)
    - Accuracy (Fiziksel atak isabet oranı)
    - Evasion (Fiziksel ataktan kaçma oranı)
    - Critical Rate (Fiziksel atak kritik oranı)
    - Shield block rate (Kalkan defans oranı)
    - Movement (Speed) (Koşu hızı)

* CON - Constitution
    - Affects Total HP (Toplam can)
    - HP Regen rate (Can yenileme hızı)
    - Weight Gauge (Taşıyabileceğin yük miktarı)
    - Breath (Su altında kalma oranı)
    - Shock Resistance (Şoklara karşı koyma oranı)
    - Bleed Resistance (Kesiklere karşıkoyma oranı)

* INT - Intelligence
    - Affects Magic damage (Sihirsel atak gücü)
    - Curse/debuff success rate (Kara büyü etkileme oranı)

* WIT - Witality
    - Affects Magical Crit rate (Sihirsel kritik oranı)
    - Casting Speed (Sihir yapma hızı)
    - Dark Magic Resist Rate(Sleep, Root, Paralysis, ... etc) (Kara büyülere karşı koyma oranı)

*MEN - Mentality
    - Magic Defend Rate (Sihir defans oranı)
    - Total MP (Toplam mana miktarı)
    - MP regen rate (Mana yenileme hızı)
    - Magic cancel rate (when under attack, chance of casting-interruption) (Atak altında sihirinizin bozulma oranı)
    - Poison resistance (Zehirlenmeme oranı)

STR:
    Under 40 STR, extra 1 STR = 3% more p. attack (+1STR 40 STRden aşağıda %3 P.Atk ekler)
    Above 40 STR, extra 1 STR = 4% more p. attack (+1 STR 40 STRden yukarıda %4 P.Atk ekler)

DEX:
    Extra 4 DEX, add 2 points to accuracy (+4 DEX 2 isabet ekler)
    Extra 4 DEX, add 2 points to evade (+4 DEX 2 kaçma oranı ekler)
    Extra 4 DEX, add 3 points to moving speed (+4 DEX 3 koşu hızı ekler)
    Extra 4 DEX, add 15 points to Physical Attack Speed (+4 DEX 15 fiziksel atak hızı ekler)
    Extra 4 DEX, add 19 points to Physical Attack Critial Rate (+4 DEX 19 fiziksel kritik şansı ekler)

CON:
    Extra 1 CON, add 1-2% more resist to stun attack (+1 CON %1-2 şok resistansı ekler)

Under 40 CON, extra 1 CON = 85HP and 43CP(estimated) (+1 CON 40 CONun altında ortalama 85HP ve 43 CP eklenir)
    Above 40 CON, extra 1 CON = 123HP and 104CP(estimated) (+1 CON 40 CONun üstünde ortalama 123HP ve 104CP eklenir)

INT:
    Extra 1 INT, add 4% more m. attack (+1 INT %4 sihir gücü ekler)

WIT:
    Extra 1 WIT, add 5% more cast speed (+1 WIT %5 sihir hızı ekler)
    Extra 1 WIT, restore res XP 3.85% more (+1 WIT res anında %3,85 daha fazla EXP verir)
    (max 90% restore rate)

MEN:
    Extra 4 MEN, increase 3% MP regen speed (+4 MEN %3 mana yenileme verir)

Limitation:

Fighter class cant change MEN. (Savaşçı sınıfı MEN değiştiremez)
    Healer class cant change INT. (include Overlord and Warcry) (Buffçı ve iyileştiriciler INT değiştiremez)

Bu sistemde eskisi gibi her şey toz pembe olmayıp bir değeri artırırken diğerini düşürüyorsunuz. STR, DEX ve CON kendi arasında değişiyor ve INT, WIT ve MEN de kendi arasında değişiyor. Mesela bir okçu için STR ve DEX önemlidir CON o kadar önemli değildir en azından moblara karşı. Bu kişi +5STR / -5CON ve +5DEX / -5 CON alarak fiziksel atak gücünü ve bilumum yukarıda geçen özelliklerini artırırken toplam canından biraz fedakarlık edecektir. Benzer şekilde bir büyücüde +5INT / -5MEN ve +5 WIT / -5MEN kullanarak büyü gücünü ve hızını artırken toplam manasından biraz fedakarlık etmek zorunda kalacaktır. Ve son olarak herhangi bir değeri dye kullanarak +5 ten fazla artıramıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miharbi -- 4 Nisan 2006; 3:15:44 >

• eywallah arkadaşım. gerçekten de bu bilgilee ihtiyacım vardı. çok ii yazmışsın.teşekkürler tekrar.
  • arkadasım ayıp olcakk ama ben 72 lwl spell singerim bu dye falan sağda dizildi 3 tanee ama onlarıı cıkaramıyorum
    bu konuda yardımcı olursan sewinirim
  • Dyeları çıkarmak için Symbol Maker (dye eklettiğin kişi) ile konuşman gerekli. Genelde Magic Shoplarda bulunurlar.
  • kardes baya ayıp olckk ama genede saoll sen bunlarr titanda nerde bulunuyorr onuda yazarmısın
    adamımın hızı düstü lwl geriliyorum kesemeyince
  • Malesef Titanda oynamadığım için bu konuda yardım edemeyeceğim. Server sahipleri kendi istekleri doğrultusunda yerini değiştirebilirler bu NPClerin yerlerini. Eğer Magic Shoplarda yoklarsa ve hatırlıyorsan nereden yaptırdığını oraya git, yok hatırlamıyorsan Titanda oynayan ve bilgi sahibi diğer arkadaşlar yardımcı olsunlar sana...
  • ya beyler tatoo/dye bunları nerden alıyoruz nasıl elde ediyorruz nasıl kullanıyoruz bi yardım plz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DPI nedir ? ne işe yarar ?
    10 yıl önce açıldı
    Postegro Nedir, Ne İşe Yarar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerden alıyoruz?

L2Jde serverlarda Dion'da level 40a kadar kullanabileceklerinizi (2. sınıf değişimine kadar) bulabilirsiniz. Ancak bunlar +1-3 tür dolayısı ile stat kaybınız olur. Rune ve Goddard şehirlerinde ise level 40tan sonra kullanabileceğiniz (2. sınıf değişiminden sonra) +4-5, +2-3ler falan bulunur, bunlarda kaybınız görece azdır. Yada en iyisi gidip Mammon'dan +4-4 ve +1-1 almaktır ancak bunu parayla değil Ancient Adena ile alabilirsiniz.

Not: Unutmayın, bir değeri en fazla +5 artırabilirsiniz.

Nasıl kullanıyoruz?

Genelde şehirlerin Magic Shoplarında bulunan Symbol Makerlara elindeki istediğin dye türünden 10 tanesi ile gidiyorsun ve belli bir ücret karşılığında onları sana ekliyor. Çıkartmak için de aynı şahısa gitmelisin ancak çıkartırken dyeların yarısı kaybolur.
  • peki bu rune ve goddard da nasıl ulaşabilirim aklımda kalan rune c4 te yeni eklendi ve haritanın ustunde kalmıyormu oraya nasıl gidebilirim dağlarla kapalı bildiğim kadartıyla yuruyemem
  • Rune ve Goddard şehirlerine Aden'den GateKeeper kullanarak ulaşabilirsin
  • çok saol peki bu şehirlerde nerden alacağım magic de falan mı satılıo
  • Evet Magic Shopta bulabilirsin.
  • arkadaşlar yeni sistemde ben hiç c grade tattoo göremedim hepsi d grade c grade tattoo gören bilen varmı?
  • yaa dostum bu adenin tam adını solermisin ben yeri buldumda kale kaapısı war ustundee geçilmiiyoo cook acıl bi solermisin nerden isinlancazz
  • ADEN tam ismi bu ADEN CASTLE TOWN ordaki gatekeeperdan
  • o senin gittiğin yer castle siege savaşının olduğu yer orası dill haritaya bak aşağı in castle town a gidecen
  • abi 1 saattir bakıyorum ole bişi yook
    ama sıktı artıım biktim ben titanda oynuyorum ondanmı acaba
  • bende titanda oynuyorum ne olmuş bulamadıysan serverın ne suçu var nick ne oyunda 1-2 saate bende gelirim pm atarım sana
  • benim xxmarvinxx basında l2 die bi clan warr tepesinde leader yazıyoo kardeslik sen beni buul da beraberr gidelim
  • tamam bilader biraz bekleyecen yalnız ben dahaa yeni c4 ü indiriom 1 saat kaldı hemen kurarım oyunu 1.5 saatede oyundayım bende gidecem zaten işim var adende
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.