Şimdi Ara

trdükkan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar trdükkandan sistem toplayabilirim fiyatları çok düşük 0'danmı satıyorlar.vede site güvenilirmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Ocak 2012; 1:41:12 >
    Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    MSI GL62 6QD-079XTR Ana Konu
    10 yıl önce açıldı
    MSI Z68MA-G43 Kullanıcıları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yakında almayı planlıyorum birşeyler oradan fiyatlar çok iyi ama insanın içinde şüphe oluyor..

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-eah6950dcii2d4s2d5-hd6950-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52290

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/asus-ati-hd6950-directcu-ii-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

http://www.trdukkan.com/Products-11289-asus-2gb-eah6950-gddr5-256-bit-dcii-2di4s-2gd5-dvi-hdmi-ati-16x.html

hani en yakın fiyata 100 tl ye yakın fark atmış.. bir denesemmi diye düşünüyorum? Başka alışveriş yapan arkadaşlar varsa bilgi verirse çok iyi olur..
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD&gt;&gt;Iphone 3G-3GS&gt;&gt;Galaxy S2&gt;&gt;HTC One X&gt;&gt;Galaxy S3&gt;&gt;Note 2 || PS3 Slim 160GB

• Siteden Şüpheniz Varsa Ankara'da Büroları Gidip Elden Teslim Alın Görerek Veya Bir Tanıdığınız Varsa Ankara'da Alıp Size Kargolasın

Katılım Zamanı
    9 Eylül 2005
    FEDA!
    La Vittoria Sara Nostra ♔

• Arkadaşlar o kadar tr dükkan diyosunu fiyatı güzel diyosunuz da bana hiç öyle gelmiyo
    http://www.trdukkan.com/Products-11264-zotac-3gb-gtx590-gddr5-768-bit-3xdvi-hdmi-nvidia-16x.html
    Bildiğimiz fiyat aynı nerde bunun ucuzu ?
    http://www.trdukkan.com/Products-11289-asus-2gb-eah6950-gddr5-256-bit-dcii-2di4s-2gd5-dvi-hdmi-ati-16x.html

• quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

Siteden Şüpheniz Varsa Ankara'da Büroları Gidip Elden Teslim Alın Görerek Veya Bir Tanıdığınız Varsa Ankara'da Alıp Size Kargolasın

Elden alisveris yapmiyorlarmis.sadece online satis yapiyorlarmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

quote:

Siteden Şüpheniz Varsa Ankara'da Büroları Gidip Elden Teslim Alın Görerek Veya Bir Tanıdığınız Varsa Ankara'da Alıp Size Kargolasın

Ben 2 ürün Aldım Elden Direk Gidip

Katılım Zamanı
    9 Eylül 2005
    FEDA!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

quote:

Ben 2 ürün Aldım Elden Direk Gidip

Bana gelince neden naz yaptılar acaba? Tipimi mi beğenmediler acaba

• evet o saçmalığı banada söyeldiler gerçi gidip almadım ama elden almak istedigimi söyledigimden satmıyoruz demişlerdi. böyle bir satış mantığı olurmu ya madem öyle orada açarım neti malı görürüm netten sipariş veririm öyle alırım. da niye böyle bir saçma politikaları var anlamıyorum. ben kargo davasıdnan şüpheleiyorum ama
  • Direk Git Hocam Büroya Şunları Alıcam Peşin Parayla De Bak Nasıl Veriyolar

Katılım Zamanı
    9 Eylül 2005
    FEDA!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.