Şimdi Ara

|||.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
60.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işte size natar askerleri ve özellikleri buyrun:

    Pikeman/Mızraklı

    Ana alanı herhangi bir saldırıya karşı koruyan uzun ve sivri uçlu mızrakları olan askerlerdir. Nataryan mızraklıları el çabukluğu ile hünerlerini göstererek kendilerine saldıran düşman atlılarının çabucak üstesinden gelir ve onları yok eder.


    Thorned Warrior/Dikenli Savaşcı

    Miğferlerine, bilekliklerine ve omuzlarına takılı olan dikenler nedeni ile dikenli savaşcı adını almışlardır. Bu iyi eğitilmiş savaşcılar kendilerine saldıran düşman askerlerine karşı dikenleriyle güçlü şekilde karşı koyabilirler.


    Guardsman/Muhafız

    Halkının hayranlık duyduğu ve düşmanlarının korktuğu asker. Muhafızlar atsız savaşırlar ve nataryan ordusu onun çok yönlü yeteneklerinden dolayı son derece memnundur. Düşman askerleri onlara yakalandığı zaman kurtulma şansı neredeyse yoktur.Bunun yanısıra son derece güçlü zırhları ve silahları vardır.


    Birds of Prey/ Avcı Kuşu

    Natarlar düşmanları ile ilgili bilgi toplamak için sürüler halinde aralıklarla kuşlar gönderirler. Nataryanların bu casus kuş sürülerini durdurmak nerdeyse imkansız olmasına karşın basit köylüler bile onların çığlıklarını ve tüylerini farkedebilir.


    Axerider/Baltalı

    Baltalı atlılar savaşa gitmek üzere eğerlerini hazırladığında ortalık çürümüş et, leş yani ölüm kokar. Güçlü ve becerikli bir çiftçi gibi adeta düşmanı biçer geçerler. Tek bir savurmaları bile karşı taraftakilerin boynunu uçurmaya ve bunu sessizce izleyen kişilerin biranda acı ızdırap ve gözyaşı içinde kalmasına yeterlidir.


    Natarian Knight/Nataryan Bıçağı

    Sadece en yetenekli ve güçlü olan savaşcılar bir Nataryan bıçağı olabilirler. Onları savaşırken görenler dehşet içerisinde izlerken savaşın gerçekte ne olduğunu anlarlar. Nataryan Bıçakları ellerinde bıçaklarını tutarken adeta kol ve bedenlerine ait bir parçayı kullanıyor ve savuruyor gibidirler. Atları da aynı şekilde iyi eğitilmiş ve cinstir. Her at bu savaşcıya eşlik edemez bu savaşcıların atları yalnız başına bile savaşa gidebilecek türdendir.


    Warelephant/ Savaş Fili

    Başka kavimler değil sadece Natarlar bu etkileyici yaratıkları istekleri doğrultusunda nasıl kullanacaklarını bilirler. Ne duvar ne de çit Savaş Fili'nin atağına dayanamaz. Ona karşı koyacak yoluna çıkacak ne olursa olsun adeta yürüyen bir öldürme makinesi gibi ezer geçer.


    Ballista/ Balista Mancınığı

    Natarların her mühendisi oldukça başarılıdır. Onlar savaşın makine aksamını o zamana kadar ve sonrasında kimsenin görmediği kadar mükemmel şekilde yapabilmenin yolunu buldular. Balista Mancınığı çok büyük bir yaylı tüfek gibi kullanılır ve mermileri roket gibidir onlara ne bir duvar ne de kalkan karşı koyabilir. Mühendisler bu silahları bir başka muharebe alanına ***ürmek üzere söküp toplamaya başladığında ortalık harabe alanına dönmüş ve pek birşey kalmamış demektir.


    Natarian Emperor/ Natar Emperor

    Nataryan Emperor'leri köylülerle konuştuklarında herkesi katıksız bir korku, hayranlık ve dehşet sarar. Bu çok iyi hükmeden, iyi giydirilmiş figürler herhangi bir köye girdikleri anda yapacakları kısa ve öz tek bir konuşma ile köylülere hükmetmeyi ve onları derhal boyundurukları altına almayı çok iyi başarırlar.


    Settler/Göçmen

    Temel inşacı olarak yerleşim arazileri, inşaat yapıları ve köylerin güçlendirilmesi ile ilgili her türlü bilgi ve küçük sırlara sahip olan bu cesur göçmenler Nataryan krallığı adına vadilere ve en yüksek tepelere kadar ulaşırlar.

    Arkadaşlar bu askerlerden en az 80 90 bin kadar oluyor ona göre
    UNUTMAYIN NATARLARI ADMİNLER YONETİR VE ADMİNLERİN NATARLARINDA BAZI TILSIMLAR VARDIR VE ADMİN İSTEDİGİ KADAR ASKERİ 1 DK AZ SUREDE CIKARABİLİR ONUNUZE GELENE DALMAYIN BELLİ OLMAZ




  • [simage]http://img392.imageshack.us/my.php?image=images7ij5.jpg [/simage] DÜNYA HARİKASI Herkesin merak ettiği, hakkında söylentilerin dolaştığı ama belkide travian oyuncularının hakkında enaz bilgi sahibi olduğu binadır WoW (Wonder of the World).

    Oyunu bitirdiği yönündeki söylentiler doğrudur. Binayı derece 100’e getiren ilk birlik oyunu kazanmış sayılır ve server yeniden açılmak üzere resetlenir.

    Wonder Kurabilmek İçin Gerekli Önşartlar Nelerdir?
    Önşartlar (T2): Derece 50’ye kadar 1 inşaat planı, derece 100’e kadar 2 inşaat planı, Akademi Derece 20 ve Ana Bina Derece 10.

    İnşaat Planı nedir, nerden bulunur, nasıl elegeçirilebilir?
    Wonder Binasının açılması ile birlikte serverda bir takım yenilikler olur. Wonder günleri başladığında aktive olan sadece bu bina değil, bu binayı yapmak için gerekli Hazine Binası ve Natar köyleride aktive edilir.

    Natar Köyleri haritada rastgele kordinatlarda çıkan ve sistem tarafından yönetilen köylerdir. Bu köylerde artifact dediğimiz “tılsımlar” saklanır. Her tılsım sahip olan orduya değişik güçler katar. Tabi bu tılsımları Natar’ın köylerinden almak, Natar’ın köylerini koruyan defansları aşmak kolay değildir. Bir çok ordu değil tılsımı ele geçirmek Natar Köyünün kapısından bile içeri giremeden yokolmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osy_64 -- 28 Aralık 2008; 12:32:24 >




  • Başlyacağım şu oyuna.
  • Süper bi rehber olmuş cidden.
  • Bence bu oyuna başlama __jv__. Hocam oyun süper çok sarıyor ancak gecen-gündüzün travian oluyor
    Şöylede diyebiliriz Sosyal yaşamına balta saplıyorsun..!Dikkatli ol..
  • Oyun cok zevkli ve ortak hareket etmek hep beraber tanımadıgın insanlarla ortaklık kurup bişeyler yapmak cok güzel oluyor ve sarıyor oyun. Ama bunun da getirdiği dezavantajlar çok var. Online olman gerektiği için cok zamanını yiyor ve iş ya da okul biter bitmez eve koşup bilgisayara yapışıyorsun ve sosyal yaşam baltalanıyor. Ama oyun cok zevkli olda war.
  • rehber güzel olmuş bende oyuna yeniden başladım ödevler filan gelmiş ordan ticareti seçtim romayım ticaret savaş diye sordu o ne oluyor ben eskiden oynarken ödev vb yoktu
  • Yeni başladım oyuna , sizi burada sürekli rahatsız ederim artık.
  • Teşekkürler.
  • harikasın dostum tam aradığım anlatım
  • Oyuna yeni başladım bende görev 11'deyim.Aklıma takılan bir soru var rehber'den bakıp öğrendim çok güzel bir konu olmuş.
  • arkadaşlar TB3-ML&CN scripti kullanıyorum şimdi banlanılır mı bunla ?
  • Ben Yeni Üye Olucam Hangi Sv olayım (Sizin Olduğunuz ?)
  • Çok güzel ve yararlı bir konu olmuş ellerine sağlık yeni başlayanlar için süper :)
  • ben birşey soracağım;

    natar bölgesinde köy kurabilmek için kp şartı varmı?
  • open settings dialog to change values


    bana bunu biri açıklayabilirmi. tm bot :D
  • Paylaşım için teşekkürler
  • +1
  • beyler s6da oynayan varsa mesaj atsın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.