Yalnız travestiye yaptırmayacağım. Oluyor mu öyle? |
Travestiye Gitsem Pembe Teskere Alabilir miyim?

-
-
Aralıksız 1saatlik video çek kanıt sunman gerekir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu dışı eski formundan çok birşey kaybetmemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşcinselim demeniz yeterli. Şimdiden psikiyatriste gidin. Karşı cinse ilgi duyamıyorum diyin. 2-3 ay bunu düzenli olarak yapın. En son askerlik zamanı gelince psikiyatristinizden rica edin gerekirse yalvarın bir belge alın. İşe yarar mı emin değilim.
Pembe tezkere ne la ?
Yanlış yönlendirmeyin bari . video falan yok . Bildiğiniz sınava giriyorsunuz daha sonra kurula çıkıyorsunuz . -
neden korkuyosun askerden ?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01
neden korkuyosun askerden ?Bu arkadaşın neden korktuğunu bilemem ama
Ben 2 sebepten ötürü korkuyorum:
1 - Psikolojik sorunlarım var, askerliğin zorluğuna dayanamayıp, Birini vururum ardındanda kendimi vururum gibisinden bir korku
2 - Kaygı bozukluğum var, nöbet tutunca tuvalete gidilemiyor.
Üfürükçü hocaya git yeşil teskere al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
psikiyatriye git o daha mantıklı. Şizoid, paranoid, borderline ve kişilik bozuklukları ruh sağlığı ve hastalıkları nedeniyle engel teşkil etmektedir.
Kaynak: https://askere-gitmeyi-engelleyen-hastaliklar.nedir.org/
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FBDF44A06psikiyatriye git o daha mantıklı. Şizoid, paranoid, borderline ve kişilik bozuklukları ruh sağlığı ve hastalıkları nedeniyle engel teşkil etmektedir.
Kaynak: https://askere-gitmeyi-engelleyen-hastaliklar.nedir.org/
Psikiyatrist bana "Kişilik Bozukluğu" tanısı koydu,
+ Kaşım, gözüm atıyor,
Ben gidemiyecekmiyim yani hocam askere ?
Kişilik Bozukluğuna silah ruhsatı verilmediğini biliyorum ama askeri alınamayacağını bilmiyordum....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 6 Ocak 2021; 17:12:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam doktoruna bi sor ileri seviyedeyse gitmezsin büyük ihtimal
-
Bilen bilir Izmır de Istihkam Okulu vardır. 90 larda orada askerlik yapan bir er, bölük komutanına, komutanım ben eşcinselim burada kendime hakim olamıyorum demiş.
Komutandan hadi lan oradan demiş. Asker bana 2 gün izin verin size kanıtlayacağım demiş. Neyse izni almış
Geri döndüğünde komutana bir cd vermiş. Komutanda açıp bakmış tabi.
Asker üstüne Istihkam Okulu tişörtünü gitmiş. Kameranın karşısına geçmiş tekmilini vermiş, komutanım müsadenizle icraata geçiyorum arz ederim demiş. Sonrası malum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 6 Ocak 2021; 19:25:9 >
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Bilen bilir Izmır de Istihkam Okulu vardır. 90 larda orada askerlik yapan bir er, bölük komutanına, komutanım ben eşcinselim burada kendime hakim olamıyorum demiş.
Komutandan hadi lan oradan demiş. Asker bana 2 gün izin verin size kanıtlayacağım demiş. Neyse izni almış
Geri döndüğünde komutana bir cd vermiş. Komutanda açıp bakmış tabi.
Asker üstüne Istihkam Okulu tişörtünü gitmiş. Kameranın karşısına geçmiş tekmilini vermiş, komutanım müsadenizle icraata geçiyorum arz ederim demiş. Sonrası malum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Bu arkadaşın neden korktuğunu bilemem ama
Ben 2 sebepten ötürü korkuyorum:
1 - Psikolojik sorunlarım var, askerliğin zorluğuna dayanamayıp, Birini vururum ardındanda kendimi vururum gibisinden bir korku
2 - Kaygı bozukluğum var, nöbet tutunca tuvalete gidilemiyor.
Alıntıları Göster12 ay askerlik yaptım sabahtan akşama kadar tv de dizi izliyorduk sabah bir akşam bir 2 saatte silahlı nöbet vardı ondada oturarak ayakta değil zor bişey değildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ahh ulan cagirsalarda tekrar gitsem askere .
Ne güzel günlerdi :) hayat askerden sonra çok daha zor .
En Beğenilen Yanıtlar

Konu dışı eski formundan çok birşey kaybetmemiş.
![]() |
Üfürükçü hocaya git yeşil teskere al
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X