Şimdi Ara

traştan sonra kalan bıyık izi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler problem şu şekilde. Traş olduktan sonra bıyık bölgesinde (tersten alsam bile) sanki bıyıklar alınmamış gibi bıyıklar belli oluyor. Ben daha önce farketmemiştim, bir kaç kişi tutup bıyık mı bırakıyorsun deyince tuhafıma gitti halbuki daha yeni kesmiştim bıyıkları. Geçenlerdede berberde traş oldum, dayımın dükkana gideyim dedim oda sen bıyıkmı bırakıyorsun dedi. Sinirime gitmeye başladı.

İkinci problem olarak yine aynı bölge traş olurken sürekli kanıyor. Yani bunu şu şekilde izah edeyim. Hani bir yerininizi kesersinizde durmadan kan akar ya, o şekilde değil , kan top şeklinde oluyor ve fazla akmıyor zaten 10 dk içerisinde geçiyor ama her seferinde böyle oluyor. Bazen hiç olmuyor. orta kısımlarda hiçbir sorun yok ama kenar bölgeler çok sıkıntı yaratıyor. Bunun bir çaresi var mıdır? özellikle traş sonra iz gibi kalan bıyığın.

Valla çok sıkıntı etmeye başladım bunu, beyaz tenliyimde iyice belli oluyor. Yani bir çaresi yoksa bıyık bölgesini çıkmayacak şekilde aldırmayı düşünüyorum.

Lütfen bir çaresi var deyin.

• Erken yaşta jilet vurduysan olur dostum, ama düzene sokabilirsin jilet kullanma.
  • kötü bir durum dermatoloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blgncr

kötü bir durum dermatoloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim..

Öyle yapacağım galiba
  • arkadaşım sana bir tavsiyede bulunayım ;

Öncelikle yüzünü sıcak suyla yıka fakat en çok bıyıklarını yıka.Daha sonra yüzünün rahatladığını hissedeceksin.Bundan sonra ise köpüğü sür suratına ve masaj yapar gibi yap.Traşını ol ve o bıyık kenarlarını kesiyorsan kullandığın bıçağı bir kaba sıcak su doldur içine at traş bıçağını çıkart ve öyle traş ol. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenigeldimreyiz

arkadaşım sana bir tavsiyede bulunayım ;

Öncelikle yüzünü sıcak suyla yıka fakat en çok bıyıklarını yıka.Daha sonra yüzünün rahatladığını hissedeceksin.Bundan sonra ise köpüğü sür suratına ve masaj yapar gibi yap.Traşını ol ve o bıyık kenarlarını kesiyorsan kullandığın bıçağı bir kaba sıcak su doldur içine at traş bıçağını çıkart ve öyle traş ol. :)

Tavsiye için teşekkürler. Zaten daha az tahriş için hep bu şekilde traş oluyorum ama nedense arada mutlaka o top şeklinde kanlanma oluyor. Lanet olası sakal bıyık keşke hiç çıkmasa ya. Köse olmaya razıyım, benim için tam bir işkence
  • Hocam sicak suyu masaj yapar gibi tras olacagin bolgeye surup yumusat tras kopugunu az sur sicak suyla masaj gibi yay biraz uzun sursun bu islem bundan sonrasi bi yerini kesmemeyle alakali dudaginin ustu kesinlikle gergin olmali bu sayede hem bi yerini kesmezsin hem de jilet daha rahat kayar son dedigim cok onemli kesecegin yer kesinlikle gergin olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakalı kesince kalan iz ?
    8 yıl önce açıldı
    Sadece Saçı Dökülenler
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ciltle alakalı biraz bazı insanlar yeni traş olurlar ama sakallar kapkara görünür umarım senin öyle değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Ciltle alakalı biraz bazı insanlar yeni traş olurlar ama sakallar kapkara görünür umarım senin öyle değildir.

SAnırım bıyık kısmı öyle hocam. Varmıdır bunun bir çaresi acaba
  • Benim çenemde iz kalıyor.Birde bazılarının sakalı saç gibi çıkıyor,bazılarının sık.Sık güzel durmuyor,bendede sık çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.