Şimdi Ara

TRASMİTERDEN SES ALAMIYORUM NEDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende forex transmiter var daha önceki aracımda çalışıyor olmasına rağmen yeni aldığım aracımda ses alamıyorum transmiteri çakmaklığa takıyorum açılıyor ama ses yok çalışıyor görünüyor ama ses alamıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa çok sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: YARGIÇ06

Arkadaşlar bende forex transmiter var daha önceki aracımda çalışıyor olmasına rağmen yeni aldığım aracımda ses alamıyorum transmiteri çakmaklığa takıyorum açılıyor ama ses yok çalışıyor görünüyor ama ses alamıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa çok sevinirim.

Bir tane küçük pilli el rayosu ala arabanın içine gir transmitteri aç elindeki radyoyu ayarla ondanda ses yoksa transmitter bozulmuş yok onda ses varsa ozaman araç radyosu bozumuş....................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 11 Temmuz 2009; 9:13:38 >
  • araç radyosu bozulmuş olabileceğini zannetmiyorum çünkü sorunsuz dinliyorum hatta anteni çıkarıp öyle dnedim yinede herhangi bir farklilik olmadı. acaba transmiter bozulmuş olabilirmi
    quote:

Orjinalden alıntı: br251

quote:

Orjinalden alıntı: YARGIÇ06

Arkadaşlar bende forex transmiter var daha önceki aracımda çalışıyor olmasına rağmen yeni aldığım aracımda ses alamıyorum transmiteri çakmaklığa takıyorum açılıyor ama ses yok çalışıyor görünüyor ama ses alamıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa çok sevinirim.

Bir tane küçük pilli el rayosu ala arabanın içine gir transmitteri aç elindeki radyoyu ayarla ondanda ses yoksa transmitter bozulmuş yok onda ses varsa ozaman araç radyosu bozumuş....................................

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.