Şimdi Ara

Traş Makinesi Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sert sakal için traş makinesi almayı düşünüyorum , 100-120 lira civarı bir bütçem var.Jilete yakın bir performans elde etmek istiyorum.

ARKADAŞLAR JİLETE YAKIN PERFORMANS İSTEMİYORUM ARTIK , LİSE BİTTİ , KİRLİ SAKAL BIRAKIYORUM. MÜMKÜNSE 1-2-3-6-9 NUMARALI BAŞLIKLARA SAHİP GÜÇLÜ BİR MAKİNE ARIYORUM , ELİMDEKİ MAKİNE GÜÇSÜZ OLDUĞU İÇİN TRAŞ OLURKEN TAKILIYOR SAKALI ÇEKİYOR VE HALİYLE CAN YAKIYOR. BÜTÇEM HÂLÂ AYNI 100 - 120 LİRA CİVARLARI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 28 Mart 2012; 18:13:11 >

• Yaklaşık 160 TL ye Braun traş makinesi almıştım.Pek memnun kalmadım ve geri iade ettim.Daha sonra 20 TL ye Sinbo SS-4017 aldım.Braun dan daha güzel performans gösterdi Hem ucuz hem performansı tatmin edici Tavsiye ederim yani F/P açısından.Bir de SS-4018 var onda 3 döner başlık var.Onun da fiyatı 25-26 TL arasıydı.Gayet uygun fiyatlar yani istersen önce bu ikisinden birini al , memnun kalmazsan daha iyi bir şeyler bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

Yaklaşık 160 TL ye Braun traş makinesi almıştım.Pek memnun kalmadım ve geri iade ettim.Daha sonra 20 TL ye Sinbo SS-4017 aldım.Braun dan daha güzel performans gösterdi Hem ucuz hem performansı tatmin edici Tavsiye ederim yani F/P açısından.Bir de SS-4018 var onda 3 döner başlık var.Onun da fiyatı 25-26 TL arasıydı.Gayet uygun fiyatlar yani istersen önce bu ikisinden birini al , memnun kalmazsan daha iyi bir şeyler bakarsın

Fonex'in bir modeli var elimde 3 sene idare etti beni ama artık kesmiyor sakalları.

Yorumun için teşekkür ederim.Yazdığın modeller pek sağlam durmuyor ama alayım listeye , okulum çok tutucu o yüzden jilete yakın bir performans arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 14 Eylül 2010; 2:38:25 >

• Belki senin işini görmez de ben memnunum yani SS-4018 in yorumlarına baktımda onu baya bir tavsiye ediyorlar.Zaten 20-25 TL lik makinalardan çok bir şeyde beklemiyorum ben
  • Doğrudur hocam , bu tarz bir kişisel üründe deneyip memnun kalmazsak değişim yapabilme ihtimalimiz var mı acaba?
  • valla bence kirli sakalı bırakmak isteyenler çok pahallı makinalara yönelmesinler hiç bir mantığı yok ucuz makinalar öle kolay kolay bozulmuyo kirli sakal bıraktığım zamanlarda dandik bir makinayı 2 sene kullanmışdım bozulma sebebide sarz fişini kaybetmişdim sonrasında attım ıvır zıvırların içine ordanda benim yiğenime oyuncak oldu gitti.
  • saç sakal die okudum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Traş Makinesi
    11 yıl önce açıldı
    Traş makinesi seçimi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Doğrudur hocam , bu tarz bir kişisel üründe deneyip memnun kalmazsak değişim yapabilme ihtimalimiz var mı acaba?

Benim aldığım yer yabancı değildi onun için sorun olmadı.İnternetten değil de gidip görüşebileceğin bir yerden alırsan değişim yapabilirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Şundan sipariş verdim . 1-2 haftaya gelir . http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170402709504&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Sağol hocam ama yurtdışından siparişle hiç aram yok , birde istediğim gibi kesmezse geri vermek problem olabilir sanırım , teşekkür ederim tavsiye için.

WySerie ; teşekkür ederim tekrar.

Bütçeyi biraz daha yükseltebilirim , başka tavsiyesi olan varsa sevinirim.

• Yukarı
  • sert sakalda traş bıçagıyla almış gibi olsun diye bişey bekleme makineden hiçbiri öyle olmuyor
  • En iyisi ustura. Al 100lü Derby jiletini bitanede güzel bi ustura al tamamdır.

Ben kendim oluyorum usturayla alışınca kolay ama ilk başlarda biraz çizik atıyorsun suratına
  •  Traş Makinesi Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepydragon -- 15 Eylül 2010; 16:38:18 >
  • Jilet veya usturayla almam mümkün değil , sabah 06.50 gibi yola çıkıyorum , uyku haliyle jilet ve usturayı kullanamam.

@ frt-_-ctn ; Hocam aldın mı makineyi?Aldıysa nasıl?
  • gece yatmadan ol traşını . makinayla almak uzun zaman alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

gece yatmadan ol traşını . makinayla almak uzun zaman alıyor

Gece Yatmadan Ne Alaka la? Sabah kalksın bi daha mı çıksın?
  • BilgisayARDA doğru söylüyor , akşamdan olsa sabaha yine çıkıyor o yüzden makineyle sabah oluyordum traşı ama artık makine zorlanıyor.
  • ARKADAŞLAR JİLETE YAKIN PERFORMANS İSTEMİYORUM ARTIK , LİSE BİTTİ , KİRLİ SAKAL BIRAKIYORUM. MÜMKÜNSE 1-2-3-6-9 NUMARALI BAŞLIKLARA SAHİP GÜÇLÜ BİR MAKİNE ARIYORUM , ELİMDEKİ MAKİNE GÜÇSÜZ olDUĞU İÇİN TRAŞ OLURKEN TAKILIYOR SAKALI ÇEKİYOR VE HALİYLE CAN YAKIYOR. BÜTÇEM HÂLÂ AYNI 100 - 120 LİRA CİVARLARI.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.