Şimdi Ara

Traş makinesi mi jilet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Traş makinesi ve jilet ile traş olmanın arasındaki fark nedir yani sakalların gür çıkması için hangisini kullanmak mantıklı sizce? İnternetten araştırdığım kadarıyla jiletin sakalları gürleştirdiği tamamiyle hurafe deniyor aksine makine jiletten daha fazla gürleştiriyormuş açıkcası kararsız kaldım diyebilirim. Eğer makine ile traş olursam braun cruzer 6 marka traş makinesi almayı düşünüyorum. Jilet ile olursam da eski usül yaprak jilet traş köpüğü kombinasyonunu deneyeceğim

• Jilet kanatir, makine mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle jilet. Bu zamana kadar hiç traş makinesiyle olmadım, olmamda. Nedeni; benim için daha çabuk ve daha rahat.
  •  Traş makinesi mi jilet mi?

birde bunu dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android -- 18 Ocak 2015; 22:46:34 >
  • Jiletle kesince uzaması 1 hafta sürüyor.
    Makina ile kısaltıyorum 3 max 4 günde eksi haline geliyor.

Makinayı tercih ediyorum haftaiçi okul var haftasonuna kadar eski haline dönüyor

• Benim tercihim makine,daha hiç jilet kullanmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: xTechNoLog

Traş makinesi mi jilet mi?

birde bunu dene istersen

Ustura da düşünmüyor değilim ancak daha önce hiç ustura ile taş olmadım suratımızı sakar etmeyelim sonra Bu arada ustura nerede bulabilirim hocam migroslarda varmıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÇARE CIMBIZ
  • Tabiki de jilet. Makine daha rahat ama parçalıyor ve yıpratıyormuş bi araştırmada okumuştum. Jilet ise temiz keskin bir şekilde aldığı için jileti tavsiye etmişlerdi.
  • Jiletin verdiği ''beybifeys'' hissi yeter.jilet candır

• Jilet

Babama uydum 2 sene once vurdum. Yanaklarimda kil-tuy olmayan ben orman gibiyim. Makine candir şaşma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.