Şimdi Ara

Traş makinesi gürleşmiş sakala etki etmemeye başladı Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş yolun dörtte biri (18) 14 yaşından beri bıyık, 15 yaşından beri lanet ettiğim sakal çıkıyor ve 16 yaşından beri haftada 2 kere makineyle traş oluyorum. Şuana kadar hiç jilet vurmadım

Permatik tarzı jiletlerle de vurmaya düşünmüyorum, sakalı daha gür ve çabuk çıkarıyormuş

Ancak artık nedense makine ile kesmek işkence haline döndü. Defalarca yüzümde gel git gel git yapmak zorunda kalıyorum ki yüzü haşat ediyor

Hem kaliteli ve rahat hem de gürleşmiş sakalları rahat ve düzgün kesecek + permatik gibi çabuk sakal çıkarmayacak bir traş aleti arıyorum.

Gillet'in pilli traş bıçakları var Gillet Fusion Progride http://www.hepsiburada.com/m/--p-SGGIL4845?productId=sggil4845&categoryId=26012164&sku=SGGIL4845&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CITq87SVo8ICFTLJtAodeyEAyQ

Bunu tavsiye eder misiniz bu durum için yoksa başka mı tavsiye edersiniz? (Bütçe 50 lira, biriktirerek 100 de olur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzü nasıl haşat ediyor yaBen de öyle git gel yapıyorum da haşatlık bir durum yok
  • baltayla giriş max. 20 lira tutar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl 2015 olacak hala tıras bıcakları sakalı daha gur cıkarıyor dıyenler var

• tras bicaginin sakali gur cikarmaya etkisi yok kank o nerden cikti varsa bile yuzde 1 yani o bilgi yanlis

• Gür çıkartsaydı bende orman olması lazımdı.

Not; Köselik derecesinde az sakalım var. Normalde kıllıyımdır ama bir tek yüzümde çok az.

Birde en iyi en rahatı profesyonel saç tıraş makinesi al, direk keser sakalları tabi sinek kaydı yapmaz ama takılma yapma gibi bir olay olmaz.
  • tıraş bıçağının sakalı gür felan çıkardığı yok efsane onlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gillette Proglide kullanıyorum.Kesinlikle öneririm.5 bıçaklı kaymak gibi kesiyor permayik gibi ork kılıcı değil.Ama makine sinek kaydı alır iyi yönü bu ve jiletin bıçağını değiştirmen gerekir.ben Proglide+5 jilete 50tl verdim ama oldu baya.yani öyle bi bıçak bir ay gidiyo değil 3 ay falan kullanırsın rahat.

• İyi olmuş inşallah hiç biri etki etmez ergen liseli.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

İyi olmuş inşallah hiç biri etki etmez ergen liseli.

Ergen mi biz onu ruhsal olarak çoktan atlattık joe. Ergen liseli diye küçümsediğin 18 yaş grubu adamlar seçimlerde oy kullanıyor neyin derdindesin?

• Jilete merhaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Gillette Proglide kullanıyorum.Kesinlikle öneririm.5 bıçaklı kaymak gibi kesiyor permayik gibi ork kılıcı değil.Ama makine sinek kaydı alır iyi yönü bu ve jiletin bıçağını değiştirmen gerekir.ben Proglide+5 jilete 50tl verdim ama oldu baya.yani öyle bi bıçak bir ay gidiyo değil 3 ay falan kullanırsın rahat.

Bi de ben hep sakalın çıktığı yönün tersine aldım yani aşağıdan yukarı. Artık sakal da alıştığından yukarıdan aşağı alınmıyor, çok aşırı zahmet istiyor. Progride aldığımda kesiş yönünü değiştirmeme gerek var mı yani aşağıdan yukarıya doğru kesiş sıkıntı yaratır mı ilerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Gillette Proglide kullanıyorum.Kesinlikle öneririm.5 bıçaklı kaymak gibi kesiyor permayik gibi ork kılıcı değil.Ama makine sinek kaydı alır iyi yönü bu ve jiletin bıçağını değiştirmen gerekir.ben Proglide+5 jilete 50tl verdim ama oldu baya.yani öyle bi bıçak bir ay gidiyo değil 3 ay falan kullanırsın rahat.

Hocam tıraş olurken jileti sıcak suyla mı yıkıyorsun soğuk suyla mı?

Eğer sıcak suyla yıkıyorsan soğuk su kullan bundan sonra, daha uzun ömürlü oluyormuş tıraş bıçağı.

• Beyler göze yakin yerde tüyler var onlari neyle alsam bidaha cikmaz sakalin hemen ust tarafindaki tuyler anlatamadim anladiniz ama ☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Defkhan0 -- 1 Aralık 2014; 0:41:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Braun marka bir tıraş makinesi var çok iyi. Ben de makineyle tıraş oluyorum yüz de hafif bir soğukluk bırakıyor 0 tahriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Dead Angels Lie

Yüzü nasıl haşat ediyor yaBen de öyle git gel yapıyorum da haşatlık bir durum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekirr27

Beyler göze yakin yerde tüyler var onlari neyle alsam bidaha cikmaz sakalin hemen ust tarafindaki tuyler anlatamadim anladiniz ama ☺

Berberine sir ağda ile almasını soyle zamanla bitiyor.

• Soğuk kullanıyorum bazen sıcak kullnıyordum.Saol önerşn için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.