Şimdi Ara

Traş makinesi Edit:SATIN ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler 17 yaşındayım (evet liseliyim) traş makinesi almak istiyorum ama güzel kaliteli bir şey olsun. Evde var bir tane ucu yuvarlak değil sadece bir kısmını alıyor bıyığın hediyeydi zaten. Bütçe ne derseniz siz koyun üc beş tane ben bakayım 100 liralık philips
    nasıldır? Kısacası önerileri alayım

EDİT:

Beyler bunu aldım. Bu sadece sakal mi keser yoksa bıyık da alır mı?
    KULLANDIM. BÖYLE UYUŞUK HİSSEDİYORUM DUDAĞIMIN ÜSTÜNÜ (BIYIĞIN ÇIKTIĞI YER) HALA GEÇMEDİ BERBERE SORDUM ALIŞIRSIN DEDİ ZAMANLA. SİZCE GERİ VERMELİ MİYİM? (15 GÜN İÇİNDE İADE EDEBİLİYORUM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1308D36D8 -- 7 Haziran 2012; 21:41:56 >

• updullah
  • takip
  • UP
  • permatik gibisi yok dostum
  • UUUUUUP
  • Remington bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer sıfır kesmeyeceksen çin malı ding ling al fiyatı 15-20 lira. çin malı diye şey yapma bendeki remington pg400 den çok çok daha iyi kesiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

eğer sıfır kesmeyeceksen çin malı ding ling al fiyatı 15-20 lira. çin malı diye şey yapma bendeki remington pg400 den çok çok daha iyi kesiyo.

0 kesmek ne demek? abi bende dingling proffessional trimmer var cok dandik bişi. bayağı uzun bırakıyor. yuvarlak değil ucu düz diye güzel kesmiyor. ben güzel olsun yani bıyığı hiç cıkmamış gibi olsun istiyorum diyeceksiniz ki olur mu öyle şey bıyığım aşırı sert değil terlemiş bıyık gibi. arkadaşın var 400 tl ye almış pahalı ama tertemiz yapıyor valla
  • Sinbo ucuz ve iyi bence, sadece sakal değil ensen uzadığı zamanda yardımcı olur.

ucu yuvarlak olan ile hergün olman lazım ya da jilet mach3 turbo gibisi yok :D
  • berberlerde ense tirasi olurken kullanilan makineler var ondan al sifir kesmez ama tahris yapmaz kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscan_33

Sinbo ucuz ve iyi bence, sadece sakal değil ensen uzadığı zamanda yardımcı olur.

Yahu mesaj yazanlar.
    Anlamıyorsunuz heralde? Sevmiyorum uzun olmasını 0 olsun diyorum. SİNBO HAYATTA ALMAM DANDIK BIR MARKA!!!! HEDIYESI GELDI REZALET BIR ŞEY DINGLING DEN BILE BETER !!!

• Braun 190S Series 1 al süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapiChilo

Braun 190S Series 1 al süper

kökünden alıyor mu bıyığı? Fiyatı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Sinbo ucuz ve iyi bence, sadece sakal değil ensen uzadığı zamanda yardımcı olur.

Yahu mesaj yazanlar.
    Anlamıyorsunuz heralde? Sevmiyorum uzun olmasını 0 olsun diyorum. SİNBO HAYATTA ALMAM DANDIK BIR MARKA!!!! HEDIYESI GELDI REZALET BIR ŞEY DINGLING DEN BILE BETER !!!

sakin ol liseli

bende liseliyim puhahahhaha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PapiChilo

Braun 190S Series 1 al süper

kökünden alıyor mu bıyığı? Fiyatı ne kadar

Alıyo kardeşim bende kullanıyorum sıfır oluyo fiyatıda 100 lira civarı
  • quote:

quote:

Yahu mesaj yazanlar.

Sinbo...
    Sinbo...
    Sinbo...
    Sinbo...
    Sinbo...

• Braun 150 s al 109 TL ye Media Market den almıştım. Sakalı bıyığı tam 0 alıyor. yanlız tersten alman gerekli. Çene altını bir türlü kesemedim bu makina ile
  • quote:

dostum o sinmo yuvarlaktan bende var 15 yaşındayım ve iyi değil makina

• quote:

Orijinalden alıntı: erkin0007

dostum o sinmo yuvarlaktan bende var 15 yaşındayım ve iyi değil makina

İlla açıklama lazım di mi :D insan sakalına göre makine alır, benim sakalım çok kalın ve sık değil, ayda bir kere kullanıyorum, en kaliteli jilet bile yüzümü tahriş ediyor, 3-4 gün zımpara gibi hissediyorum yüzümü, kirli sakalı hem seviyorum, hem bu makine kirli sakal için yapılmış sanki. çok kullandığım birşey olsa gider en kalitelisini alırım ama ne gereği var. 1 sene sonra kısmetse staj yapacağım için 2-3 güne bir jilet ile traş olmak zorunda olacağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.