Adam da alışırsın demiş daha ne istiyorsun gelip deneyelim mi?
quote:
Orijinalden alıntı: The Truman Show
quote:
Orijinalden alıntı: Challengermert
Adam da alışırsın demiş daha ne istiyorsun gelip deneyelim mi?
Ya bu sadece sakal için mi yoksa bıyık da alır mı?
hayirli olsun
Bıyık ve sakal alır . Bıyıklar çok sık kesilmediği için jiletlede alsan makineylede kesildiği zaman bir acayip his oluşur normaldir bıyık çıktıkça o his geçer. Kesince ilerde tekrar aynı hissi haşarsın. Korkulacak bişey yok, şimdiden makineyle alışırsan ve ilerde de makine kullanırım dersen iyi bir seçenek. Ama bir makine bir jilet kullanırsan makineden jilete jiletten makineye geçişlerde yüzün tahriş olur.
10 kullanmadan iade etme sakalı bıyığı istediğin gibi 0 alıyormu ?bide o garip şekliyle nasıl favorilerin yakınlarını kesiyorsun düzleri daha iyi bence.arkası var diceksin.arkası iyi kesiyormu ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: erkin0007
10 kullanmadan iade etme sakalı bıyığı istediğin gibi 0 alıyormu ?bide o garip şekliyle nasıl favorilerin yakınlarını kesiyorsun düzleri daha iyi bence.arkası var diceksin.arkası iyi kesiyormu ki ?
arkasında favorileri alma yeri var. fena değil bence. pm gel istersen
bendede aynısı var sakalı,bıyığı,favoriyi falan iyi alıyor
bu sinboyu bnde denedm sevmedm pek tam almıyor kalitesiz makina
nasıl memnunmusun sert sakalı kesebiliyormu , sinek kaydı yapabiliyormu, gerçi benim sakallar seninkilerden 6 yaş büyük ama hep makine kullandım yenilemeyi düşünüyorum.
Sakalın yumuşak ve çok sık değilse Sinbo bile işinin rahat görür. Aksi durumda iyi bir makine alman gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
nasıl memnunmusun sert sakalı kesebiliyormu , sinek kaydı yapabiliyormu, gerçi benim sakallar seninkilerden 6 yaş büyük ama hep makine kullandım yenilemeyi düşünüyorum.
10 dakikadır sazan.avileniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: psycho0093
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
10 dakikadır sazan.avileniyorum
bütün sayfalara tıklamasaydın
Yuvarlaklar 0 kesmek için düzler kirli sakal için ayrıca o uyuşukluk normal kestikçe alışırsın bye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme