Şimdi Ara

Transporter icin xenon onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6000K takmayi dusunuyorum soyle ucuz yollu basimiza is cikarmicak oneride bulunabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Minibusler de taktirsin da iyice onumuzu goremeyelim artik.

• Diğer insanlara saygınız varsa ve kul hakkından korkuyorsanız Mercek olmayan fara Xenon taktırmayın.
  • 6000k dan bahsediyorum ama

• aracınızda mercek yoksa taktırmayın yoksa çok kulaklarınız çınlayabilir
  • Aracınız zaten yüksek.
    Allah korusun o xenon'u camına projektör gibi tuttuğunuz araçlardan biri aracın camına doğru bi hamle yapmasın.
    Işığı kırmayan mercek yoksa farınızda,
    karşınızdan gelenler arkadaşların dediği gibi sizi güzel anabilirler.
    Şahsen en azından ben öyle yapıyorum.

• otomatik far ayarlayıcı yoksa muayneden geçmez onuda unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bosuna is almayın basinıza

• Geceleyin karşı yönden gelen her sürücünün size sağlam bir küfür ettesini istiyorsanız taktırın. Ben bu tür birini görünce uzunlara alıp üstüne sisleride yakıyorum ki anlasın nasıl oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .undeRTaker.

6000K takmayi dusunuyorum soyle ucuz yollu basimiza is cikarmicak oneride bulunabilirmisiniz

Sarı ışıkta önünü mü göremiyorsun? Derdin ne de küfür yemek için birbirinizle yarışıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .undeRTaker.

6000k dan bahsediyorum ama

Olsun hocam isterse 4300K olsun, mercek olmadığı sürece Xenon'un ışığı çok dağılıyor, mercek olunca ışığı düzenli şekilde yansıtıyor karşıya

Standart ampullerden memnun değilsiniz anladığım kadarıyla, bosch plus90 tavsiye ediyorum alın pişman olmayacaksınız aydınlatması gayet iyi(xenon değildir)
  • Benim derdim zenon falan degil sadece beyaz isik istiyorum pek bilgim yok sadece ampulle halledilebilirmi bu

• Renge beyaza yakın far ampülleri var. Philips'in crystal vision modeli beyaz olması lazım örneğin. Bu tür uygulamalar estetik olarak güzek dursa bile hem kendi sürüş konforunuz için hem de trafikteki diğer sürücüler için bunlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Ayrıca transporter, vito vs. gibi araçlarda güzelde durmuyor apaçi izlenimi veriyor.

Beyaz far istiyorsanız parasını vereceksiniz fabrikadan xenon'lu alacaksınız. Sonradan ne yaparsanız yapın olmuyor. Mercekli far ve otomatik far ayarı olmadığı sürece çok küfür yersiniz söyliyeyim. Boşuna mercekli far taktırdımda demeyin. Fark yükseklik ayarı olmadığı sürece karşıdan gelen sürücüleri kör ediyorsunuz.
  • milleti kör edeceğinizi bile bile validenize ve tüm aile bireylerinize küfrettirmeye ne kadar meraklısınız ya..
    sizin için sorun yoksa benim için hiç yok.. en hardcore şekilde hizmetindeyim tüm xenoncuların..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.