Şimdi Ara

Transporter Araştırıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
24.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar 2000-2001-2003 model transporter alacağım fakat hiç birşey bilmiyorum inanın beni aydınlatırmısınız seçimimde neye dikkat etmeliyim yada böyle sorayım !

• Yapay Zekanın Yanıtı

Transporter: Türkiye'de En Çok Tutulan Modeller

Volkswagen Transporter, Türkiye'de uzun yıllardır en çok tercih edilen ticari araçlardan biri olmuştur. Geniş iç hacmi, sağlam yapısı ve çok yönlülüğü ile öne çıkan Transporter'ın farklı ihtiyaçlara uygun çeşitli modelleri bulunmaktadır.

Transporter T4: Efsanevi Model

Transporter T4, 1990'lardan 2003'e kadar üretilen ve Türkiye'de en çok tutulan Transporter modellerinden biridir. Dayanıklılığı, geniş iç hacmi ve pratik özellikleri ile öne çıkan T4, özellikle aileler ve işletmeler tarafından sıklıkla tercih edilir.

Transporter En Çok Tutulan Modeli Hangisi?

Transporter'ın en çok tutulan modelleri arasında T4, T5 ve T6 yer almaktadır. Bu modeller arasında en çok tutulanı, sağlamlığı, çok yönlülüğü ve geniş iç hacmi ile T4'tür. T5 ve T6 modelleri de modern özellikleri ve şık tasarımları ile popülerlik kazanmaktadır.

Transporter'ın farklı modelleri, taşıma kapasitesi, motor gücü ve donanım özellikleri gibi faktörlere göre değişmektedir. İhtiyacınıza ve bütçenize en uygun Transporter modelini seçerken bu faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Yukarıda belirtilen Transporter modelleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Volkswagen Türkiye'nin resmi web sitesini ziyaret edebilir veya yetkili Volkswagen bayilerine başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • panel vanı var koltuklusu var klımalısı var ve caravelle görünümlü makyajlısı var
    2000model den sonra içerleri kaplanmış taransporterlerin (tavan kenarları) vs
    transporter t4 11 yıldır ailemizde var ve çok uzun yolda kullanmışım 2 caravelle
    2 trans porter vardı birisi 2.4 motor turbosuzdu kasa olarak bu araçlar çok sağlam
    ilk arabamıza 104bin kmde debraj değiştirmiştik daha sonra her 70 80 bin gibi
    vereceği arızalar hava akış kitlesi turbonun bir parçası sanırım başka arıza olayı
    yok bakımını yaptır ve uzun yıllar tank gibi bin performans olarak 2.5 102hp
    oldukça başarılıdır sürüş kaliteside oldukça yüksektir yoltutuşu virajlar vs enfes
    sonuç olarak motoru 500bin km yi rahatlıkla devirir
    temiz darbesiz (önden darbe) boya mühim deyil klimalı bir trans porter alınır
    caravelle olursa daha iyi our

2004 yılında büüyk bir kaza yapmıştım buzda transporterle 5 kişiydik
    araç pert olmuştu ama biz yaşiyorduk
    2001 senesinde caravelleyle kuzenim bolu otoyolunda yandan çarpan bir
    arabanın şiddetiyle devfrilmişti araçta 9 kişi vardı 100m araba yan üstünde
    kayarak gitmişti ama kimseye birşey olmamıştı ne sağlam arabaymış
    ama o rabada perte çıkmişti çünkü çekiçi kaldirirken aracı düşürüp
    tamamlamıştı
    caravellerin biride otomatikti o fazla yakiyordu ama rahattı
    şimdi 2001mod bitane kaldı 160bin km de taş gibi

• peki bu serinin en çok tutulan modeli hangileri ? tutulma sebepleri neler birde bana hangisinin üstüne düşmemi önerirsiniz !
  • en çok tutulanı 2.5 102hp caravelle manuel vites
    abs klıma 2 hava yastığı ve direksiyonu trnaspo-
    rtere göre çok çok başarılı
    http://www.araba.com/1272183.html
    bu araca değişen yoksa 25bin verilir
    30 baya uçmuş
  • diğer topiğine detaylı açıklamalar yazdım ama 2001-2002 ya da 2003'ten birini alacaksan 2003 model klimalı, 100.000'i geçmemiş 102 hp bir Transporter al. aracın tipi insanı mest ediyor, 2.elde de rahat satılıyor.Zaten o modelde ve dediğim özellikte az araç bulunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.