Şimdi Ara

Transitconnect en az kaç beygir olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bg arttıkça yakıt tüketimi azalıyor
    fakat fiyatta artıyor doğal olarak hangisi alınabilir sizce? kullanan arkadasların yorumlarını alabilirsem sevinirim.

• Benim kullananlardan aldığım yorumlar 75 bg den kimse memnun değil genel olarak ama 90 hp için kimse olumsuz birşey dememişti. Bence 90 hp ideal.....
  • peki sadece düz yollarda değil yokuşlardada tasıdıgı kadar zeytin tenekesi tasımayı düşünüyoruz 90bg lik yetermi ?
  • 75'lik kullanıyorum, genel olarak memnunum en çok yakanlar 90hp olanlar ama esasen üçünün de arasında aman aman bir fark yok. Dolayısıyla aldığınız araç kaç beygir olursa olsun tüketiminiz kullanım tarzınıza göre şekillenecek. Kışın şehir içinde agresif kullanımda 10 litre yakıyor, yaz aylarında ise bu değer 8 litre civarına düşüyor. İnişli çıkışlı ve virajlı bir uzun yolda ise arabada 4 kişiyle ortalama 5.5 litreyi gördüm. Yol düz olsa eminim 5 litrenin altına inecekti. Durum bu..

Memnun olmadığım tek husus, sollamalar..
  • Uzun zamandır kullanan bir kişi olarak 90 diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

75'lik kullanıyorum, genel olarak memnunum en çok yakanlar 90hp olanlar ama esasen üçünün de arasında aman aman bir fark yok. Dolayısıyla aldığınız araç kaç beygir olursa olsun tüketiminiz kullanım tarzınıza göre şekillenecek. Kışın şehir içinde agresif kullanımda 10 litre yakıyor, yaz aylarında ise bu değer 8 litre civarına düşüyor. İnişli çıkışlı ve virajlı bir uzun yolda ise arabada 4 kişiyle ortalama 5.5 litreyi gördüm. Yol düz olsa eminim 5 litrenin altına inecekti. Durum bu..

Memnun olmadığım tek husus, sollamalar..

75lik yokuş çıkarken bayılıyor diyolar doğrumudur ?
  • Öncelikle çok yakanlar 90 hp diye bir şey yok.2010 model 90 hp lik eski bir Connect sahibi olarak uzun yolda 4.8 litre yakıt tüketimi yakalamayı başarmıştım.

Asıl mesele ş.içinde, ciddi anlamda fazla yakıt tüketiyor.

Ancak çekiş olarak 90 hp öneririm, aracı çok rahat şekilde taşıyor(90 hp - 220 nm tork), 75 hp ise çekişte biraz sıkıntılı; fakat TDCI olmayan 75 likler her türlü yakıta uygundur.(Kırsal motorin)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi gördüm sanırım zeytin tenekesi taşıyacaksınız bu durumda 90'lık almanızı tavsiye ederim. Benim için sorun çıkarmasa da ağır yükler taşımak için yeterli gelmeyebilir 75'lik.
  • 75 lik üzer, rahatsız edecek düzeyde üzüyordu beni...
  • İmkan varsa 110'luk kesinlikle..
  • bizde 75 lik var 60 binden sonra performansı arttı normalde çok sağırdı motor.
  • 110 luktan şaşma :))) şahsi arac alcakların niye 75 ve 90 ps aldıklarını anlam veremiyrum fazla güç hayat kurtarır 110 luk sakin kullanıldıgında en az yakanı :)
  • 90 yada 110 luk arasında tercih yapcaz sanırım :)
    75 lik bize yetmez
  • Aynen, az bi fark verin,kafanız rahat olsun derim... Ben zamanında o hatayı yapmıştım,75 liğe chip attırıp bir ölçü rahatlamıştım.
  • İmkanlar el verıyorsa kesınlıkle düşünme 110ps al .

En kötü ihtimal 90ps al derim gerçi oda 110luktan sonra hantal ama iş görür düzeyde

75likten uzak durmanızı öneririm kesinlikle
  • İş için 2008 model 90 lık connectimiz vardı ve bildiğim kadarıyla en tutulanıda 90 lık.2008 model olan aracımız yokuş felan dinlemezdi, bayılmazdı.4 , 5 ay önce 2011 model 90 lıkla değiştirdik ve yokuş çıkarken bayılıyor.Eskisini arıyoruz..Dün gece Ankara ya bir yolculuğumuz oldu ve yine bayıldı deli etti beni 2011 connectlerde 110luk öneririm.Zaten alan insanlarda dış görünüşüne ve donanıma önem verdikleri için 110 ps alıyorlar.Hem kullanırken hemde satarken 110luk olması yararınıza olur
  • 110
  • 75 -90-110 ps kullanan birisi olarak
    en az 90 ps olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.