Şimdi Ara

transformice (eğlenmeyi bilmiyoruz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi öncelikle oyunla alakalı konu ama konu içeriği oyunun içindeki insanlarla alakalı onu belirteyim.bir çoğunuz transformiceyi bilir.bilmeyenler için anlatayım online oynanan bir oyun.herkes birer fareyi yönetiyor amaç peyniri kapıp deliğe girmek. bende burda görüp oynamaya başladım.burdaki arkadaşların açtığı room dh isimli odada oynurdum genellikle.ama aranızda oynayanlar varsa iyi bilir artık odada oynanmaz oldu.öyle bir hale geldiki incicimi desem ne desem bilmiyorum herkez sürekli küfrediyor.altı üstü oyun.kafa dağıtmak dinlenmek vakit geçirmek için oynuyoruz nihayetinde.ama herkes ötekinin annesiyle alış veriş içinde.terbiyesizlik o kadar olmuşki adamlar utanmadan bir önceki el annesine sövdüğü adama bir sonraki el kanka diyebiliyor.artık donanimhaber odalarına girmiyorum.açıkcası dh odalarından da nefret ettim.alın bakın buda yabancı bir odda oynarken çekilen ss.oyununda kazanma ihtimalinin bitmesine karşın herkez işin eğlencesinde.kimse kimseye sövüp saymıyor.tüm online oyunlarda böyleyiz.eğlenmeyi bilmiyoruz.açıkcası ciddi anlamda türklerle oyun oynamaktan utanmaya başladım.
    yabancı oda

dh odası

ve bu dh odasının en sakin hallerinden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 22 Eylül 2010; 21:03:47 >

• Aha fare nuriyi gördüm abi ünlü olduk
  • ben çıkmışım læ
  • oyun açılmıyor bende
  • Katılıyorum. İlk başlarda çok güzel ortam vardı. Eskiler bilir. Şimdi kendilerini "direnişçi" diye adlandıran veletler yüzünden oda küfürden geçilmiyor. Oyuna eğlenmek ve biraz olsun stres atmak için giriyorum ama iki katı sinir ve öfkeyle çıkıyorum. Her oyunda olduğu gibi Türkler olarak bokunu çıkarmış durumdayız. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Yabancıların olduğu odalarda ne küfür var ne bir şey. Biz ne zaman öğreneceğiz adam gibi eğlenmeyi çok merak ediyorum.
  • Türk serverinda oynamıyorum. Daha küçücük oyunda birlik olamıyoruz , böyle bir halde mi ülkeyi kurtaracağız ? Herşeyin başı birlik ama oyunda bile olamıyoruz . Bir kere gireyim dedim shaman beni öldürüyor . Yok böyle birşey !
  • İlk ss teki ortam baya güzelmiş herkes kafa

Dh odaları çok kötü gerçekten hiç bir eğlencesi yok orda oynamanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şey bütün oyunlar için geçerli dünyadaki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.