Şimdi Ara

Transformers: Rise of the Dark Spark [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Transformers: Rise of the Dark Spark [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Platform: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U ve Nintendo 3DS
    Geliştirici: Edge Of Reality
    Dağıtıcı: Activision
    Tür: Aksiyon
    Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014

Geçtiğimiz günlerde gelen bir Amazon listelemesiyle sızdırılan Transformers: Rise of the Dark Spark, Hasbro ve Activision ikilisi tarafından onaylandı. Activision, yeni Transformers oyununu duyurdu.

Şu an için oyunla ilgili pek fazla bilgi yok. Görünüşe göre IGN, oyunun duyuru videosunu gereğinden önce yayınlayarak sızıntıya bir katkı yapmış. Videodan gördüğümüz üzere yeni Transformers oyunu, hem film dünyasını, hem de oyun dünyasını bir araya getirecek. Yani oyunda hem High Moon'un geliştirdiği oyunun dünyasından, hem de yeni film Age of Extinction'dan öğeler yer alacak.

Videonun son kısmına baktığımızda High Moon Studios'un logosunu göremiyoruz. Hatırlarsanız son söylentilerde stüdyonun Call of Duty serisine yardımcı yapımcılık yapacağını duymuştuk. Bu söylenti gerçekleşmiş olabilir.

Yapımcısı bilinmeyen Transformers: Rise of the Dark Spark, PS Vita hariç her güncel platforma çıkacak. Listeyi isterseniz sayalım, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Nintendo 3DS.

Kaynak BSC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 25 Haziran 2014; 15:28:05 >

• Yeni Transformers'ın Geliştiricisi Belli Oldu

Transformers: Rise Of The Dark Spark duyurulduğunda oyuncuların en çok merak ettiği konulardan biri de geliştiricinin hangi stüdyo olacağıydı. Daha önce başarılı Transformers oyunları hazırlayan High Moon Studios'un oyunu geliştirmesini isteyenlerin sayısı hiç de az değildi.

Ortaya çıkan bilgilere göre Bioware için Mass Effect 3'ün Wii U sürümünü geliştiren ve Dragon Age: Origins'in Xbox 360 ve PS3 sürümlerinde yardımcı olan Edge Of Reality oyunun geliştiricisi olacak.

Bu arada oyunun Nintendo 3DS sürümü ise Way Forward tarafından geliştiriliyor. Transformers: Rise Of The Dark Spark'ın 3DS sürümünün diğer sürümlerden farklı bir yapıya sahip olacağı söyleniyor.

Kaynak BSC

•  Transformers: Rise of the Dark Spark [PC ANA KONU-ÇIKTI] Transformers: Rise of the Dark Spark [PC ANA KONU-ÇIKTI] Transformers: Rise of the Dark Spark [PC ANA KONU-ÇIKTI] Transformers: Rise of the Dark Spark [PC ANA KONU-ÇIKTI] Transformers: Rise of the Dark Spark [PC ANA KONU-ÇIKTI]

• Umarım High Moon Studios yapıyordur Fall of Cybertron ve War for Cybertron da çok iyi iş çıkarmışlardı.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam oyunu Loadout yapımcısı Edge Of Reality geliştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yagami Iori

Merhaba hocam oyunu Loadout yapımcısı Edge Of Reality geliştiriyor.

Güzel bir oyun bekliyorum şahsen. Fakat ön sipariş ekstresinde adam gibi bir şey olmazsa ön sipariş yapmam şahsen.
  • Keşke High Moon Studios yapsaydı başarısınını kanıtlamış bir firmaydı ama sanırım onları da Activision yeni COD üzerinde çalıştırmaya başladı. Edge Of Reality'ın geçmişine baktım çoğu başarısız oyunlar Loadout'ı da çok beğenmemiştim ama Mass Effect serisinde Bioware ile çok yakın çalışmışlar belki iyi bir şey görebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pc'ye çıkması iyi oldu, o dönüşümleri yapmak çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Keşke High Moon Studios yapsaydı başarısınını kanıtlamış bir firmaydı ama sanırım onları da Activision yeni COD üzerinde çalıştırmaya başladı. Edge Of Reality'ın geçmişine baktım çoğu başarısız oyunlar Loadout'ı da çok beğenmemiştim ama Mass Effect serisinde Bioware ile çok yakın çalışmışlar belki iyi bir şey görebiliriz.

İnşallah görürüz hocam.

Benim açıkçası ümidim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Keşke High Moon Studios yapsaydı başarısınını kanıtlamış bir firmaydı ama sanırım onları da Activision yeni COD üzerinde çalıştırmaya başladı. Edge Of Reality'ın geçmişine baktım çoğu başarısız oyunlar Loadout'ı da çok beğenmemiştim ama Mass Effect serisinde Bioware ile çok yakın çalışmışlar belki iyi bir şey görebiliriz.

Pfff. Activision'dan beklenen hareket geldi. Film oyunu da katmışlar FoC'un bir nevi devamı. Ne saçmalıyorlarsa artık. Hiç özgür davranmak istemiyorlar ne yapacaksın filmi ya ?Hangi filmin oyunu tutuldu da yapıyor bu saflar?

• Optimus Prime'la ne zaman buluşuyoruz?

Activision'dan yapılan açıklamayla birlikte Transofrmers: Rise of the Dark Spark'ın çıkış tarihi açıklandı.

Oyun PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U ve 3DS için 24 Haziran'da piyasada olacak. Ön siparişler ise sadece kutulu olarak mevcut. Oyunu GameStop veya EB Games'den alanlar, Weathered Warrior Pack isimli DLC'ye de sahip olabiliyorlar.

DLC, Nintendo Wii U sistemlerinde henüz çalışmıyor.

Bakalım yeni oyun nasıl karşılanacak?

http://www.merlininkazani.com/Optimus_Primela_ne_zaman_bulusuyoruz-haber-73414p1.html

• 0.42
  • quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

0.42

Kimdi ya hocam o?

Ve filmle pek alakalı gözükmüyor gibi. Hani tasarımlar aynı da hikaye farklı gibi bakalım ya.

Edit: Autobot Drift'miş. Önceden adını hiç duymadım bakalım artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 19 Mayıs 2014; 16:55:48 >
  • güzel oyuna benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

0.42

Kimdi ya hocam o?

Ve filmle pek alakalı gözükmüyor gibi. Hani tasarımlar aynı da hikaye farklı gibi bakalım ya.

Ondan değil Samuray robot yapmışlar. Michael Bay filmde puro içen robot yaptığı yetmedi buraya da mı el attı acaba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

0.42

Kimdi ya hocam o?

Ondan değil Samuray robot yapmışlar. Michael Bay filmde puro içen robot yaptığı yetmedi buraya da mı el attı acaba.

Bugatti Veyron bu. Büyük ihtimalle filmden alınmış. Karakterlerin tasarımları aynı gibi filmdekiyle de senaryoyu bilmiyorum.

• Transformers: Rise of the Dark Spark'da 3 Farklı Transformers Evreni Bulunacak

Transformers: Rise of the Dark Spark'ın baş yapımcısı Andy Owen'ın Playstation.blog üzerinden yaptığı açıklamayla yeni Transformers: Rise of the Dark Spark evreninin, 3 farklı Transformers evreninin birleşimi olacağı belirtildi. Oyunda Michael Bay'in Transformers live-action filminin, Geneation One serisinin ve High Moon Studios'un Cybertron serisininin evrenleriyle karşılaşacağız.

Farklı Transformers evrenlerinde geçecek Transformers: Rise of the Dark Spark; Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Windows PC, Xbox 360 ve Xbox One için 24 Haziran'da çıkacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Transformers_Rise_of_the_Dark_Sparkda_3_Farkli_Transformers_Evreni_Bulunacak-60337.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Yagami Iori

Transformers: Rise of the Dark Spark'da 3 Farklı Transformers Evreni Bulunacak

Transformers: Rise of the Dark Spark'ın baş yapımcısı Andy Owen'ın Playstation.blog üzerinden yaptığı açıklamayla yeni Transformers: Rise of the Dark Spark evreninin, 3 farklı Transformers evreninin birleşimi olacağı belirtildi. Oyunda Michael Bay'in Transformers live-action filminin, Geneation One serisinin ve High Moon Studios'un Cybertron serisininin evrenleriyle karşılaşacağız.

Farklı Transformers evrenlerinde geçecek Transformers: Rise of the Dark Spark; Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Windows PC, Xbox 360 ve Xbox One için 24 Haziran'da çıkacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Transformers_Rise_of_the_Dark_Sparkda_3_Farkli_Transformers_Evreni_Bulunacak-60337.htm

Alacak olan var mı? Açıkçası ön sipariş yapmaya korkuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.