Şimdi Ara

TRANSFORMERS çıktı.(Region free)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transformers çıkmış bulunmakta.Ntsc ama Region free.

• bende filminin fragmanını izledim böyle çizgi yada animasyon filmi beklerken aksiyon filmi yapmışlar bayada güzel gözüküyordu
  • oyunun region free olduğuna emin misiniz ona göre indiricem deneyen var mı?
  • uf ya birsürü oyun var ; ama ben hala Dirt ile uğraşıyorum. Ondan sonra Flatout UC ve Darkness'ı halledeceğim. Buna sıra gelmez...
  • Çıkanların hemen hemen hepsini indirdim ama yetişemiyoruz şimdi listeye transformers , project slypheed , ratatouille , overlord'u atım.Listede olanlar gece biter.Şimdi tekrar baktım The Bigs çıkmış.Nasıl yetişecez bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 27 Haziran 2007; 8:12:22 >
  • 6 vermiş gamespot.
  • Ewet oyunu oynamak nasip olan yok galiba

Ama SS lerden tahmin ettiğim gibi karizma bi çizgi filmin oyununu yine heba ettiler galiba, Lord Of The Rings gibi malesef ulen OPTİMUS ole SS lerdeki gibimiydi be adamı pardon robotu çizgi filminde ki şekliyle yapsanıza gidip sağına soluna modifiye edilmiş yarış arabsı gibi süslü püslü şeyler yapıyosunuz. ,
    ORJİNALE SADAKAT LÜTFEN OYUN YAPIMCILARI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gamespot'un puan sistemi değişmiş arkadaşlar. buçuklu puanları fazla vermeyecekler artık. Verseler de tam buçuk verecekler 6.5 7.5 gibi. 7.3 olmayacak.
  • screenshotları yokmu? oyun nasl güzel mi? bu arada filmi bu cuma mı çıkıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

bende filminin fragmanını izledim böyle çizgi yada animasyon filmi beklerken aksiyon filmi yapmışlar bayada güzel gözüküyordu

güzele benziodu film fragmanınıda gördüm oyun güzeldir umarım
  • Kapak çok karizzzma!
  • Hiç ss'niz yokmu;
  • bende merak ettim nasıl bir oyun olmuş...

quote:

Orjinalden alıntı: Hakanatbas

Hiç ss'niz yokmu;
  •  TRANSFORMERS çıktı.(Region free)

• Bune yaw grafikler çöplük
  • Oturup kendiniz yazıyorsunuz sanki şahane oyunlar da, çıkmış çöplük falan diyorsunuz. Her oyun oynanmayı hak eder her ne olursa olsun. Daha oynamadan yorum yapıyorsunuz öldürüyorsunuz insanı. Bu forumda oyunların grafiklerine kötü diyip sabah akşam o oyunu oynayan arkadaşları da gördük. Önce oyun litaratürünüzü genişletin sonra yorum yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darky

Oturup kendiniz yazıyorsunuz sanki şahane oyunlar da, çıkmış çöplük falan diyorsunuz. Her oyun oynanmayı hak eder her ne olursa olsun. Daha oynamadan yorum yapıyorsunuz öldürüyorsunuz insanı. Bu forumda oyunların grafiklerine kötü diyip sabah akşam o oyunu oynayan arkadaşları da gördük. Önce oyun litaratürünüzü genişletin sonra yorum yapın.

+10000 çöpten adam çizin hiç birşeyi beğenmez oldunuz...
  • Hadi ama dostum biliyosunuz beklentiler büyük bu tarz grafikli oyunları PS2 de de oynardık neden 1.500 lira bayıldık o zaman sorarım size
  • Verdiğiniz 10 ytl para, orjinal para verip alsanız bakalım aynı şeyleri söyleyebilecekmisiniz. Oturur saatlerce oynardınız. Hemen çöplük diyip geçiştirmek çok anlamsız. Beğenmeyebiliriz orası ayrı, kimse de zorunda değil ama direk de atlanmaz.
  • Wow işte bu Xbox'çılara gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.