Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

optimusun yeni tasarımı diye eklediğniz resim phtoshop, önceki filmlerdeki tasarım değişmez.. megatron tasarımını değiştrimişti oda bulunduğu ortamlara ayak uydurabilmesi için.. optimus yine aynı kalır

http://michaelbay.com/

michael bay kendi sitesinde açıkladı bunu.
    tasarım değişti yani

ayrıca her 3 filmde de farklı tasarımlar kullanıldı küçük makyaj sayılabilecek seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 29 Mayıs 2013; 23:57:21 >

• şu iki araba gelecekse.bol bol bikinili kızlar da olacak demektir.adamın anladığı bu
  • ok dostum teşekkürler
  • sorma hocam, adamlar filmi sulandırmazlarsa rahat edemezler.. zannediyorlarki açık seçik karılar olmazsa filmi kimse seyretmeye gitmeyecek, millet transformersa bikinili karı görmeye gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

optimusun yeni tasarımı diye eklediğniz resim phtoshop, önceki filmlerdeki tasarım değişmez.. megatron tasarımını değiştrimişti oda bulunduğu ortamlara ayak uydurabilmesi için.. optimus yine aynı kalır

kesinlikle ps değil transformersın resmi face sayfasında ve twitterda optimusun yeni tır hali var
  • evet bende bugün gördüm, yukarıda bir arkadaş linkini atmış
  • bugatti veyron

Transformers: Age Of Extinction

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 30 Mayıs 2013; 13:22:50 >
  • güzel ama çok siyah olmuş.. bakalım robot tasarımları nasıl olacak
  • heralde ilk filmki gibi sadece geçiş aracı ama anlamadığım konuyu baştanmı alacaklar 3. filmden 2 yıl sonrası deniliyordu
  • bende bilmiyorum.. belki oyuncuları kökten değiştireceklerse araya uzun süre koymuş olabilirler.. çünkü uzun süre koyarsan istediğin değişiklikleri yapabilirsin konu üstünde, eski leri gönderirsin, yeni oyuncular getirirsin, konuda değişiklikler yaparsın vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

heralde ilk filmki gibi sadece geçiş aracı ama anlamadığım konuyu baştanmı alacaklar 3. filmden 2 yıl sonrası deniliyordu

Yeni transformers çizgi romanlarından biri olacak sanırım denildiğine göre filmin yarısı cybertronda geçecek ben armadayı bekliyorum ama bakalım ^^ armada olursa unicron olması lazım ama eyer transformers armada olursa deceptions ve autobotlar ateşkes yapıp unicronu öldürecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 30 Mayıs 2013; 18:16:40 >
  • Hound (G1) Yeni robot

Autobot Ekibi Fake değildir resimdeki yeni tır olan optimusun adı Optimus prime(G2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 3 Haziran 2013; 13:14:58 >

• Bumbble bee nolmus oglum sana napmislar sana nasil kiymislar sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

Hound (G1) Yeni robot

Autobot Ekibi Fake değildir resimdeki yeni tır olan optimusun adı Optimus prime(G2)

Askeri Kamyon un adını bilen var mı ?? Bu arada son resimdeki öndeki sarı çizgileri olan araba bumblebee mi ? camaro ya ne oldu ?

• Yine Camaro değişmemişki Sadece 1967 model camaro yapmışlar, bence böyle daha cool olmuş.
  • Transformers serilerinin hepsini sırf görsellik için izliyorum adamlar çok iyi yapıyorlar
  • Senaryosu basit fakat sırf görsel efekleri için bile izlenir özellikle kaliteli görsel efektlerle 4k çözünürlükte izlemek müthiş olurdu.
  • senaryo basit olsunda saçma olmasın.. bıktık ergenin manken hatunlarla muhabbetinden, çokda komik ailesi varmış da bilemem ne.. filmi berabet eden en büyük etken.. sırf robotlar için izlenen bir seri, senaryo vs tırt
  • beyler serinin hiç birini izlemedim henüz çok şey mi kaybediyorum sizce?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.