Şimdi Ara

Transformers 3'ün Imdp'si neden düşük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu filmin bütçesimiydi gelirimiydi ne yüzüklerin efendisi kralın dönüşünü geçti diye hatırlıyorum üstelik kötü bir film değil sıkıldıkça açılıp izlenecek bir film. Yani ilk izleyişimde aşırı zevk aldım ilk 2 filminden çok iyi ve kalitelide ama anlamadım puanı 6.4? Çok düşük değil mi? Ben 7.5'ten aşağı olmaz demiştim izlediğimde. Yani düşüklüğün sebebi ne?

• Ben filmi beğendim.Efektler muhteşem.
    Ama boş boş konuşmalar var.Sarışın kızın oyunculuğu hiç iyi değildi.7 olmalıydı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • transformers'ın ilk filmi hariç diğerleri çöp.ilk filmden sonra biraz burun kıvırmıştım daha iyi olabilirdi diye.diğer filmleri görünce ilk film gözümde başyapıt oldu.
  • imdb notu illa ki o filmin kesinlikle iyi ya da kötü olacağı anlamına gelmez ki. Bu sadece kullanıcıların verdiği yıldızların bir formüle oturtularak meydana getirdiği ortalama. İyi kötü güzel çirkin bunlar çok göreceli.
  • Bence o puan bile fazla o filme. Sinemada uyuyakalmıştım. Sonra tövbe ettim bir daha Micheal Bay filmi izlemeyeceğim. Efektlerle dolu içi bomboş bir film. Ben 4 vermiştim filme.
  • 7 daha iyiydi

• Micheal Bay = Uyku Saati
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her şey bütçe mi?
  • Imdb'de genellikle efekt kasılan senaryosu basit ve içi boş olan filmler yüksek puan almaz. Daha hayata yakın, senaryosu ve oyunculukları ile dikkat çeken filmler yüksek puan alır. Bunun nedeni de sıkı sinema izleyicilerinin ilk bahsettiğim tarz filmlerden uzak durmalarıdır. Açıkçası ben de sevmem. Hani aksiyon, efekt olacaksa da Inception, Matrix gibi olsun. Onların neden puanı yüksek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Imdb'de genellikle efekt kasılan senaryosu basit ve içi boş olan filmler yüksek puan almaz. Daha hayata yakın, senaryosu ve oyunculukları ile dikkat çeken filmler yüksek puan alır. Bunun nedeni de sıkı sinema izleyicilerinin ilk bahsettiğim tarz filmlerden uzak durmalarıdır. Açıkçası ben de sevmem. Hani aksiyon, efekt olacaksa da Inception, Matrix gibi olsun. Onların neden puanı yüksek?

Inception ve matrixin senaryosu yeter isterse efektleri 80li yılların efektleri olsun. Ama ne bileyim öyle Transformers 3 teki savaş sahnelerini yapmak hiç kolay değil o robotları canlandırmak bile kolay değilken 7 den aşşağı puan almasına şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Her şey bütçe mi?

Bence Bütçe niye dersen mesala aklında süper senaryo var ama paran yok yapamıyorsun o bütce ilede o cıkıyorsa* NP
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Imdb'de genellikle efekt kasılan senaryosu basit ve içi boş olan filmler yüksek puan almaz. Daha hayata yakın, senaryosu ve oyunculukları ile dikkat çeken filmler yüksek puan alır. Bunun nedeni de sıkı sinema izleyicilerinin ilk bahsettiğim tarz filmlerden uzak durmalarıdır. Açıkçası ben de sevmem. Hani aksiyon, efekt olacaksa da Inception, Matrix gibi olsun. Onların neden puanı yüksek?

aynen katılıyorum ki doğru olanda bu bence , içi boş bir filmi ne kadar efektle donatırsan donat benim için pek değerli değildir.
  • Bana kalsa 10/03 olur. Senaryosu olmayan siradan bir film bence.

• ilk filmi çok severim ama ikinci ve üçüncü film de kurgu o kadar hızlı ki geri kalan her şey ona yetişmeye çalışıyor.
  • Filmin efektleri cok iyiydi ancak konu ve oyunculuklar beklenenin altinda kaldi. Bence fazla begenilmemesinin sebebi budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Platon -- 30 Ocak 2014; 23:19:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film dediğin seni alir 2 saat boyunca başka bi dünyaya götürüp tüm dertlerini unutturur. Şahsen öyle toplumsal mesaj veren filmlerden ziyade bunun gibi aksiyonu macerasi üst düzey filmleri tercih ederim

• dovakhin19 D kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz şey emek hocam. Çok emek harcanmış olabilir ama film yere sağlam basmıyor. Efekt var haklısınız ancak onun dışında başka birşey yok. Ayrıca günümüzdeki filmlerin çok çok büyük bir kısmında burada kullanılan teknik/teknoloji yaygın bir şekilde kullanılıyor hocam. Bahsettiğiniz şey filme bence bir artı katmaz.
  • bu serinin en iyi rolü kesinlikle simmons o olmasa tadı tuzu olmazdı bence
  • iş Megan'da bitiyor
  • Çünkü kötü film.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.