Şimdi Ara

Transferler 1-2 güneaçıklanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ezeli rakibinin yaptığı flaş transferler üzerine beklentilerin daha da arttığı Fenerbahçe cephesinden açıklama var. Fenerbahçe'nin yöneticilerinden Ömer Temelli, 1-2 gün içinde transferlerin biteceğini müjdeledi.
    Resmi Twitter hesabından sarı-lacivertli taraftarlarının sorularını yanıtlayan Temelli, bir taraftarın, "Transfer ile ilgili açıklama yapacak mı? Gerekli yerler açık bir şekilde gözüküyor" mesajına, "Yapılır 1-2 güne" diye yanıt vererek taraftarı umutlandırdı.
    Beklentilerin odaklandığı oyuncu ise Montpellier kulübünün formasını giyen Younes Belhanda. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı, Faslı oyuncunun transferiyle ilgili, "Belhanda ile anlaşma sağlandı fakat Montpellier ile çok ufak pürüzler kaldı Kısa bir süre içerisinde müjdeyi veririz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak

İnanmıyorum ama bi umut işte bekliyoruz..

• Belhanda gelmesse zaten lige u15 takımıyla çıkalım 15.bitirelim birşey kaybetmeyiz.
  • Belhanda gelmesin. 4-4-2 izlemek istiyorum... Sow - Emenike

Ah ulan ah...
  • Birde çok sakin cevap vermiş

• 24 ocak ta twitter da yine 1-2 güne açıklanır demişti.

24 Ocak Omer Temelli ‏@@OmerTemelli
    @Sezerinho_ transferi konusamiyorum ama birkac gune belli olur
  • Takımda Yobo,Egemen,Meireles,Krasic,Kuyt,Stoch,GG,Sow gibi kağıt üstünde kaliteli adamlar var nasıl bu kadar umutsuz hale geldik şaşılacak durum.Bu adamların neredeyse hepsi geldiği takıma ciddi katkılar sağlamış veya Fenerbahçe'de başarılar kazanmış adamlar ama birarada oynamıyorlar oynayamıyorlar transferle takımın bu hali düzeltilebilecek mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Takımda Yobo,Egemen,Meireles,Krasic,Kuyt,Stoch,GG,Sow gibi kağıt üstünde kaliteli adamlar var nasıl bu kadar umutsuz hale geldik şaşılacak durum.Bu adamların neredeyse hepsi geldiği takıma ciddi katkılar sağlamış veya Fenerbahçe'de başarılar kazanmış adamlar ama birarada oynamıyorlar oynayamıyorlar transferle takımın bu hali düzeltilebilecek mi acaba?

• ler?
  • zaten 3 4 gün kaldı
  • Bu saatten sonra yapsan ne olur ki? Şuanda yapacakları transfer sadece göz boyamak için,sırf altta kalmış olmayalım diye yapılacak transferler. Hiç gerek yok boşa para vermeye.
  • Belhanda ..vede Emenike..müthiş olur diyorum..Yönetim haydi artık bitirin bu transferleri..
  • 3güne transfer dönemi kapanmıyor mu bu adam neyin kafasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Belhanda ..vede Emenike..müthiş olur diyorum..Yönetim haydi artık bitirin bu transferleri..

İyi olurda önce stopere adam lazım bence.Serdar Aziz, Ömer toprak; Kanatlara Sercan Yıldırım, Gökhan Töre
  • quote:

Orijinalden alıntı: IArdaI

quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Belhanda ..vede Emenike..müthiş olur diyorum..Yönetim haydi artık bitirin bu transferleri..

İyi olurda önce stopere adam lazım bence.Serdar Aziz, Ömer toprak; Kanatlara Sercan Yıldırım, Gökhan Töre

Sercan yıldırım demişim Sararer olcak o Kafa da gitti takım yüzünden

• Sanki transferle birşey değişecek, şu anki halimize hiçbir transfer bir katkı sağlayamaz ki.

Klubün harcadığı paraya yazık bence
  • Birisi Ömer Temelli'ye yav hehe gifini göndersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıldılar Belhanda da Belhanda sanki adam yok dünyada başka. Şu kadar süredir onunla uğraşacaklarına başka adamlara yönelselerdi transfer yapmış olurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çhela

Birisi Ömer Temelli'ye yav hehe gifini göndersin.

Ben gönderiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Takımda Yobo,Egemen,Meireles,Krasic,Kuyt,Stoch,GG,Sow gibi kağıt üstünde kaliteli adamlar var nasıl bu kadar umutsuz hale geldik şaşılacak durum.Bu adamların neredeyse hepsi geldiği takıma ciddi katkılar sağlamış veya Fenerbahçe'de başarılar kazanmış adamlar ama birarada oynamıyorlar oynayamıyorlar transferle takımın bu hali düzeltilebilecek mi acaba?

Resmi açmadım ama kesin Aykut Kocaman'ın resmi vardır.

• Belhanda ve Emenike deseler yeter ya.Bizim kadromuz aslında üst düzey ama bir türlü oynatamıyoruz şu takımı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.