Şimdi Ara

Transfer Saçmalığı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç gündür Galatasaraybir türlü istediği oyuncularla anlaşma sağlayamadı.Çünkü Bülent TULUN'un çingene pazarlığı daha öncede olduğu gibi yine bir çok oyuncuyu elimizden kaçırmamıza sebep oldu.Galatasarayın aslında akıllılıkla hareket edilse hiç masraf etmeden gidenlerle gelenleri karşılayabiliriz yabancı sayısını da düşürürüz hem de gücümüzü 2 katına çıkararak.

Peki bu nasıl olacak?

Öncelikle Muslera'yı 25milyon Euroya satalım

Sneijder'i 20milyon Euroya satalım.

Daha sonra da Rierayı 3 milyon euroya, Elmanderi 3 milyon euroya,Daniyi ise 5 milyon euroya satalım. Gereksiz oyuncuları ise(Çağlar-Kazım-Culio-Aydın-Sercan-Ceyhun) 1 milyondan gönderiyoruz.Ujfalusi ve amrabat'ı ise yedekte tutalım

Ne kadar paramız oldu?Yaklaşık 60 milyon. Yıllık futbolcu alacaklarıyla beraber bu rakam 80milyon Euro

Kaleye Onur KIVRAK'ı alalım(7.5milyon euro)

Sol beke CARLİNHOS'u alalım.(6milyon euro)

Ortasahanın ortasına Gökhan İNLER'i(12milyon Euro)

Sol kanada Arda TURAN'ı (7milyon Atletico Madrid den alacağımız var-10-12 milyon da biz kattığımız zaman 17-19 milyon civarı)

Sağ kanat Olarak Michel BASTOS(7Milyon Euro)

Forvet olarakta St.Etienne takımından AUBAMEYANG'ı (12Milyon Euro)

Son olarak ta MELO'ya 5 milyon Euro

Ne kadar para harcadık 60 Milyon Euro

Peki takımımız nasıl oldu.

ONUR KIVRAK-EBOUE-CHEDJOU-SEMİH-CARLİNHOS-ARDA-SELÇUK-GÖKHAN İNLER-MİCHEL BASTOS-BURAK-AUBAMEYANG(DROGBA)

YEDEKLER:HAMİT-MELO-EMRE ÇOLAK-UJFALUSİ-G.ZAN-SABRİ-H.BALTA-ERMAN KILIÇ-AMRABAT-UMUT

Bu takıma başka yıllar para harcamayız ve en az 5 sene şampiyonlar ligi başarısı elde ederiz.Ayrıca Fatih TERİM'in 4-4-2 sistemi Snejder den ötürü bozulmakta idi.Onuda engelledik.İlk 11 de yabancı sayımız ise 5 e düştü.

Ne dersiniz hoş olmaz mıydı?

• Olmazdı.
  • zaten o dediğin adamlar beleş oynayacak 3-4 sene,

Düz mantıkta son noktaya gelmişsin ilerisi yok daha zorlama
  • Sneijder 20 derken parası mı son çıktığı maçtaki forma numarası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Sneijder 20 derken parası mı son çıktığı maçtaki forma numarası mı?

yazı benim değil bu aradahttp://www2.webaslan.com/makale/?action=read&id=3938
  • Muslera yı 25 e Şino,yuda 20'e satıyoruz ama ne hikmetse,Alpere 2 milyon fazla vermiyoruz. Azıcık gerçekçi olun.
    Dediğin tek bir nokta var,o da İnler. Oda statüsü gereği.

Transfer konusunda ise alınacak olan tek sol bek var. Melo'yu takımda kaldı sayıyorum. Bunlar dışında transfer ancak genç yerli bazında olur,Frei gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM mi oynuyoruz yahu 2 yıl üst üste şampiyon olmuş, çeyrek final görmüş takıma bu kadar transfer.. Ayrıca gelecek sezon yine aynısı olur transfer dönemlerinde menajer olmaya hevesli arkadaş cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLUKAGON

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Sneijder 20 derken parası mı son çıktığı maçtaki forma numarası mı?

yazı benim değil bu aradahttp://www2.webaslan.com/makale/?action=read&id=3938

bu adamlar makale yazıyorsa , ben kitap çıkarırım o zaman .

• Arkadaşlar üstte yazdıgım gibi yazı bana ait değil

http://www2.webaslan.com/makale/?action=read&id=3938
  • İyi ki 2 senedir çingene pazarlığı yapıyoruz. 2 senedir üst üste şampiyonuz. Umarım yine pazarlık yapmaya devam ederiz.
  • bu saydıklarının hepside galatasaraya gelmek için kıvranıyordu
  • Gerçi bu makaleyi yazan eleman Muslera'yı satıp Onur'u alalımcılardanmış.

OKUMAYIN.
  • Bu çingene pazarlığı yüzündenmi 2 senedir şampiyonuz? hemde 10 puan farkla?
  • Gökhan İnler'i 12m euroya bırakırlar mı sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solert

Gerçi bu makaleyi yazan eleman Muslera'yı satıp Onur'u alalımcılardanmış.

OKUMAYIN.

Baştan söyliyeydin iyiydi.Maalesef biraz okudum.Allah tan ne kadar saçma birşey olduğunu 1-2 satır okuyunca anladım.

• Elmanderi bedava aldın 3 milyona satacan? Fm de bile olmaz bu söylediğin. Dail maily 400bin euroya hull citynin aldığını yazmış elmanderi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yaziyi yazanda beyin olmadigi kesin. Nasil yayinlamislarsa artik. Caglar ve Aydin su an bizim futbolcumuz olmamasina ragmen 1 er milyon eurodan satalim diyor. Bundan bile haberi yok. Diger futbolculari da tavan fiyattan gondermis kafasina gore. Sanki pazarda domates satiyor.
  • Hani görende şampiyon olmamış ve başarısız olmuş bir takımız da komple yenilenmeye gidiyoruz. Şampiyon olan takımdan ilk 11'e girebilen 4 oyuncu var. Gerisi komple değişmiş.
  • bastosu 7ye alıyoruz elmanderle danyi 8e satıyoruz,ne güzel hayal dünyası
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.