Şimdi Ara

Transfer Politikamız Yanlış Değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız ve sakat bir 10 numaramız (Delgado), beleşci ve sakat bir forvetimiz (Nobre) ve işlemeyen iki kanadımız var ancak biz bu mevkiileri güçlendirmemiz gerekirken niyeyse defansif orta saha, stoper transfer etmeye çalışıyoruz. (Genç oyuncu transflerine karşı değilim) ancak Cisse ve Zan'ı elden kaçırıp sonrada bu mevkiilere adam arayışına girmemiz ne kadar doğru? Problemli mevkiilerimiz hala çözüme kavuşmuş değil üstüne birde yeni bir mevkii eklenmiş durumda.... Cisse'nin yokluğunu Fink belki kapatabilir ancak Zan'ın yokluğunu nasıl kapatılacak? Şimdi diyeceksiniz ki Zan zaten oynamıyordu hep sakattı ancak şunuda unutmamak lazım Zan, Türkiye'de ki en iyi 5 stoperden biri... Ayrıca Türk olduğu için yabancı transferi için başka bir mevkii secilecekti. Şimdi Ferrari yada Metzelder gelecek ve stoper sorununuda çözücez peki ondan sonra sakat 10 numaramız, işlemeyen kanatlarımız ve forvet hattımız ne olacak? Bu problemlerimizi nasıl çözeceğiz? Çok sıkıntı var çok....

• Forvete Nobre iyi bi yedek.En azından sonradan girip tempo yüksekken yüksek topları kanatlarımıza atıp olumlu işler çıkarıyor.Giderse Bobo gitsin.Delgado satılmalı.Yeni bir 10 numara alınmalı haklısın.Birde Sol Açık Tello,Sağ Açık Holosko.Yetersizin anlamı bu değil heralde.Belki Türk bir yedek alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Football Manager

Forvete Nobre iyi bi yedek.En azından sonradan girip tempo yüksekken yüksek topları kanatlarımıza atıp olumlu işler çıkarıyor.Giderse Bobo gitsin.Delgado satılmalı.Yeni bir 10 numara alınmalı haklısın.Birde Sol Açık Tello,Sağ Açık Holosko.Yetersizin anlamı bu değil heralde.Belki Türk bir yedek alınabilir.

Bobo'ya giderse gitsin diyorsun o zaman forvete kim geçecek sen mi ben mi Holosko'yu ben forvet olarak düşündüğüm için öyle yazdım. Yinede Tello, Holosko iki kanat pek güven vermiyor açıkcası. En azından alternatifleri yok ikisinden biri sakatlanırsa bir tane kanat çökmüş oluyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

quote:

Forvete Nobre iyi bi yedek.En azından sonradan girip tempo yüksekken yüksek topları kanatlarımıza atıp olumlu işler çıkarıyor.Giderse Bobo gitsin.Delgado satılmalı.Yeni bir 10 numara alınmalı haklısın.Birde Sol Açık Tello,Sağ Açık Holosko.Yetersizin anlamı bu değil heralde.Belki Türk bir yedek alınabilir.

Bobo'ya giderse gitsin diyorsun o zaman forvete kim geçecek sen mi ben mi Holosko'yu ben forvet olarak düşündüğüm için öyle yazdım. Yinede Tello, Holosko iki kanat pek güven vermiyor açıkcası. En azından alternatifleri yok ikisinden biri sakatlanırsa bir tane kanat çökmüş oluyor..

Yok hocam ikimizde geçmeyiz yedeğe yabancı alırız ligde Nihat oynar.

• Hala forvet ve 10 numara istemenizi anlamıyorum.

Elimizde Bobo, Holosko, Nihat, Nobre, Batuhan gibi hepsi ilk 11 seviyesinde forvetler var.

10 numara konusuna gelince, eminim siz de 4-3-3 sisteminde 10 numara diye tabir edilen oyuncuların yeri olmadığını biliyorsunuzdur. Çağdaş futbolda 10 numaranın yeri yok klişelerine girmeyeceğim fakat sahada 10 kişi savaşırken 1 kişinin yürümesi, ikili mücadeleye girmemesi beni inanılmaz rahatsız ediyor. Bu sebepten ben sadece 10 numaraya değil savaşmayan her oyuncuya karşıyım.

Bence bizim iki eksiğimiz var, birisi stoper diğeri sol açık. Tello'nun orta üçlüden biri olarak oynayacağını varsayıyorum.
  • quote:

quote:

sağ açıkta nihat da oynayabilir, ayrıca serdar özkan var. solda yusuf var ayrıca ismail köybaşı da sol açıkta iyi oyuncu. transfer politikamız devre arasında aldığımız oyuncuları da katarsak çok iyi. 10 numaraya gelince zaten 3 forvetle oynuyoruz bu sistemde 10 numaraya gerek yok zaten, 4 tane orta sahadan beriye geçmeyen adamla top oynanmaz.

• 10 numara derken forvet arkası, top alabilen, pas veren, pozisyona sokabilen tarzda bir futbolcu demek istemiştim. Bu işi ara ara Tello ve Holosko yapıyor ancak o zamanda çok efor gösterdikleri için yoruluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Delgado bu sezonun ilk yarısında yokmuş.Açıklama yaptı adam.Hala kovmazlarsa şu adamı ne diyim artık.Doğru düzgün bir 10 numara istiyoruz şu takıma.Bize maç alacak adam lazım.Bütün sezon yatıp 2 maç oynayan adam değil.

Bir de şu ana kadar geçen transfer döneminde yapılan transferlere bakan biri sanki seneye sadece ligde oynayacağız sanır.Yapılan transferler ancak ona yeter.
    Ayrıca bir bildikleri vardır diyip bekliyoruz da insan bir tane yıldız futbolcu getirmez mi şu takıma ya.fakir dediğimiz gs bile 7 m euro verdi aldı Keita'yı. Paran mı yok aklın mı yok tüpçü.ilki yoksa toplanıp verelim de ikincisi biraz zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: (EmRe)

Delgado bu sezonun ilk yarısında yokmuş.Açıklama yaptı adam.Hala kovmazlarsa şu adamı ne diyim artık.Doğru düzgün bir 10 numara istiyoruz şu takıma.Bize maç alacak adam lazım.Bütün sezon yatıp 2 maç oynayan adam değil.

Bir de şu ana kadar geçen transfer döneminde yapılan transferlere bakan biri sanki seneye sadece ligde oynayacağız sanır.Yapılan transferler ancak ona yeter.
    Ayrıca bir bildikleri vardır diyip bekliyoruz da insan bir tane yıldız futbolcu getirmez mi şu takıma ya.fakir dediğimiz gs bile 7 m euro verdi aldı Keita'yı. Paran mı yok aklın mı yok tüpçü.ilki yoksa toplanıp verelim de ikincisi biraz zor

İşte 10 numaranın yeni tanımı sanırım maçın en tıkandığı anda golu atıp yada pası verip golu yaptıran adam olabilir. Yusuf bu sene bunu birkaç kez yaptı ancak şunu görmek lazım Yusuf artık 35 yaşında... Delgado'yu umarım artık kovarlar diğer türlü 10 numaranın çözümü yok bizim için... Keita transferi gerçekten çok iyi bir transfer yiğidi öldür hakkını ver demişler.. Tam ihtiyacımız olan sağ kanat adamıydı aslında Keita... Neyse umarım önümüzdeki günlerde bişiler düzelmeye başlar....

• Şu sıralar Adrian Mutu transferi gündemde diyorlar ama ne kadar doğru bilemeyeceğim.
  • Haber1903'e en son eklenen haber gerçekten züğürt tesellisi gibi olmuş... Transfer yıldız demek değildir doğrudur haklı bir görüş ancak bu taraftar yıllardır her türlü fedakarlığı yaptı sonuç hep sıfır oldu. Yıllardır Sinan Engin'in menejer arkadaşlarının elinde olan orta sınıf oyunculara milyonlarca dolar ödendi. Bu taraftar artık haklı olarak yıldız bekliyor... Ferrari, Fink bunlar takıma faydalı olabilir ancak yıldız değiller. En son yıldız diye aldığımız adam 3 sezondur yatıyor. Bonservisine 7,5 milyon € verdik yıllıkta 2.1 milyon € kendisine veriyoruz, 3 sezondur yıldız gibi oynadığı 10 tane maç ya vardır ya yoktur...
  • quote:

Haber1903'e en son eklenen haber gerçekten züğürt tesellisi gibi olmuş... Transfer yıldız demek değildir doğrudur haklı bir görüş ancak bu taraftar yıllardır her türlü fedakarlığı yaptı sonuç hep sıfır oldu. Yıllardır Sinan Engin'in menejer arkadaşlarının elinde olan orta sınıf oyunculara milyonlarca dolar ödendi. Bu taraftar artık haklı olarak yıldız bekliyor... Ferrari, Fink bunlar takıma faydalı olabilir ancak yıldız değiller. En son yıldız diye aldığımız adam 3 sezondur yatıyor. Bonservisine 7,5 milyon € verdik yıllıkta 2.1 milyon € kendisine veriyoruz, 3 sezondur yıldız gibi oynadığı 10 tane maç ya vardır ya yoktur...

O adam yıldız değil ki.Yıldız dediğin, İngiltere'de İspanya'da adını söylediğinde 'o kim ya' yanıtını aldığın adam değil arkadaş.Bizim takımdaki tek yıldız Nihat'tır bence.Yıllardır her transfer döneminde yıldız alacağız diyenler utansın ne diyim.Bari Mutu'yu yada Metzelder'i alsalar.Hiç umudum yok ya neyse.Züğürt tesellisi işte

• quote:

Orjinalden alıntı: ozanmt

quote:

quote:

sağ açıkta nihat da oynayabilir, ayrıca serdar özkan var. solda yusuf var ayrıca ismail köybaşı da sol açıkta iyi oyuncu. transfer politikamız devre arasında aldığımız oyuncuları da katarsak çok iyi. 10 numaraya gelince zaten 3 forvetle oynuyoruz bu sistemde 10 numaraya gerek yok zaten, 4 tane orta sahadan beriye geçmeyen adamla top oynanmaz.

ciddi olamassın,Serdar Özkan'ın bu takımda olması başlı başına bir hata zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orjinalden alıntı: ozanmt

quote:

quote:

ciddi olamassın,Serdar Özkan'ın bu takımda olması başlı başına bir hata zaten

Hayır adam küfür yemekten yorulmadı biz küfretmekten yorulduk.

• quote:

Orjinalden alıntı: _OnTy_

Şu sıralar Adrian Mutu transferi gündemde diyorlar ama ne kadar doğru bilemeyeceğim.

inşallah böyle bir hata yapılmaz
  • Haber1903'e göre BUONANOTTE ile anlaşmak üzereymişiz... Hadi hayırlısı.....
  • Şu adamı alsın gelsin bir de ....Neyse inşallah gelir.Takımın jokeri olur valla.Hem delgadonun hem tellonun yerinde oynar

Transfer Politikamız Yanlış Değil mi?
  • quote:

Haber1903'e göre BUONANOTTE ile anlaşmak üzereymişiz... Hadi hayırlısı.....

Nere alıyorlar?haber1903 de artık kolpacı oldu 6+2 dolu ama gelirse müthiş olur.Bu yönetim varken düzgün oyuncu beklemiyorum ama hayırlısı keşke Pavlyuchenko gelse
  • nobre veya bobodan biri gönderilmeli.nopbrenin türk vatandaşı oluşu avantaj.bobo da genç.ama bobo daha iyi paraya gider tahminim.uzun boylu bir forvet alınmalı delgadonun sözleşmesi dondurulmalı yerine tekniği yüksek bir ortasaha oyuncusu alınmalı.ferrari ne demeye alındı bir fikrim yok ama denizli öyle kolay adam beğenmez vardır bi bildiği.nihat bence iyi bir transfer.zandan kurtulduğumuza da seviniyorum ama bu işler belli olmaz belki gsde başarılı olur adam biraz da uyum işi bunlar.bize bir faydası yoktu çoğu kritik durumda zararı daha fazla oldu da diyebiliriz belki.yolu açık olsun.sağ ve sol kanada kaliteli yabancılar alınmalı yeni alınan gençler de bir taraftan oralara monte edilmeli zamanla.bu kadro ile şampiyonlar liginde işimiz zor.takımı ateşleyecek bir transferr daha(nihattan sonra)şart.hakan arıkan hala güven vermiyor liverpool faciası yüzünden bir türlü ısınamadım b adama.her gelen içeri alınmazki arkadaş maç mı seyrediyoruz korku filmi mi belli değil bu adam kaledeyken.kaleye de takviye şart iyi bir kaleci alınmalı.rüştüye yedek yok benim gözümde şu an...batuhan kiraya verilsin 20-22 den önce takıma koyulmasın hala adam olmadıysa da hittir çekilsin iyi bi paraya satılsın.şimdilik aklıma gelen bunlar.

• Bence her zaman en önemli unsur uyumdur. Bu yüzden fazla transfer değil gerekli transferleri yapmak gerekir. En önemli mevki orta sahadır. Hem defansın hem de forvetin açıklarını kapatabilen bu bölgenin hele de Ş.L.'nde çok güçlü olması gerekir. Ernst ve Fink ile orta sağlam, Holosko ve Tello ile de kanatlar idare eder. Ancak alternatifleri Serdar Özan olamaz kesinlikle. Yerli, iki kanatta da oynayabilen biri olsa süper olurdu. Forvet hattı da sakatlık yaşanmazsa bence yeterli. Defansa Gökhan Zan'dan sonra topu oyuna iyi sokabilen bir transfer yapılmalıdır.

Son olarak Delgado hemen kiralık olarak veya satılarak gönderilmelidir. Yerine de Ernst'in biraz daha kalitelisi, oyunu çift yönlü oynayabilecek mümkünse de genç bir orta saha oyuncusu alınmalı. Brezilya ve Arjantin U21 kadrolarında gelecek vaadeden bir sürü oyuncu var.

Hatta 6+2 kuralının dışarıda kalan iki opsiyonu bu tarz iki genç oyuncu için harcanmalı. Hem oynamadıkları için problem yaratmazlar hem de oynadıkça gelişip para kazandırıp satılır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.