Şimdi Ara

TRANSFER OLDUM AMA BİR SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 4-5 yildir turkcell kulllaniciydim ancak artik su cekmeme Problemleri yuzunden vodefoneye gectim ve mutluyum ancak bir sorunun var ben turkcellde iken full paketteydim yani 69 tl,1000 dk 1000 sms 1gb internet sonra vodefoneye ayni tarifelik bir kampanyasina gecis yaptim,simdi turkcell benden direkt olarak bu 69 tl yi tahsil edecek mi fatura kesime daha varken vodefoneye gectim diye

• turkcell in fatura kesim dönemine girmeden geçtiysen sanmıyorum ücret ödeyeceğine ama tam emin değilim kesin bilgi için m.hyi aramanda fayda var...ayrıca hangi tarifeye geçtin?
  • Cep avantaj heryone ekstra tarifesine gectim birde internet ve sms sorgulama faturali hatlarda nasil yapiliyor arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Cep avantaj heryone ekstra tarifesine gectim birde internet ve sms sorgulama faturali hatlarda nasil yapiliyor arkadaslar

şöyle bir şey de yapabilirsin 25 yaşını geçmediysen eğer...

genç avantaj a 12 ay taahhüt veriyorsun ayda 30tl ye 1000dk+5000sms veriyor...bunu yanında ayda 14,5tlye 1gb net paketide alabiliyorsun geliyor sana 44,5 tl ye buda yetmez dersen ayda 9tl ye gece paketi alırsın...

yani ayda toplam 45-65tl gibi bir fiyata full+full konuşma mesajlaşma ve internet...
  • Bende o sekilde yapmak istedim ama malesef yastan kurtaramadik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Bende o sekilde yapmak istedim ama malesef yastan kurtaramadik

eğer vodafonelularla aşırı derecede fazla konuşmuyorsa bir yakınından kimlik bul genç avantaja geç...
  • vodafone ya gectigin donemki ucretin tamamini (1gun de kullanmis olsan) yani 69 lirayi son fatura olarak cikarirlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.