Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

Benim diskte geldi fakat maddi sıkıntılardan hevesim kursağımda şuan. Satsammı yoksa kullansammı hala karar veremedim. Laptop için almıştım ve baya hevesliydim bakalım hangi duygu baskın gelecek.
    Hem iş yok hemde üstüne birde çamaşır makinası bozuldu.

satmayı mı planlıyorsun hocam , kısmet işi birazda . çamaşır makinasının tamir parası SSD ye mi gitmiş oldu ?

15 Yıllık makinaydı bu sefer tamir olamadı maalesef. Yeni bir tane almak zorunda kaldık.

SSD öyle duruyor kutusunda, kararsızlıktan kutusunu bile açmadım. Akşam eve gittikten sonra hevesime yenik düşmezsem satacağım.

• bimeks yine ne kadar kalitesiz bir firma olduğunu gösterdi ablamın hesabından aldığım siparişin havalesini yapmak için giriş yaptım siparişimi kafalarına göre iptal etmişler bir de utanmadan YALAN bir şekilde isteğiniz üzerine iptal edilmiştir yazmışlar.

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

bimeks yine ne kadar kalitesiz bir firma olduğunu gösterdi ablamın hesabından aldığım siparişin havalesini yapmak için giriş yaptım siparişimi kafalarına göre iptal etmişler bir de utanmadan YALAN bir şekilde isteğiniz üzerine iptal edilmiştir yazmışlar.

benim durum da bi enteresan.

sözde havaleyi yapmadım diye iptal etmişler, ama sipariş detayında şöyle yazıyor

İptal Sebebi
    İptal Durumu
    İptal İsteği Kabul Edildi, Ödeme Hesaba/Karta İade Sürecinde

şimdi madem para göndermemişim, ödeme nasıl iade sürecine giriyor, madem para ödemediğim için iptal olmuş nasıl iptal isteğinde bulundum da kabul oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

bimeks yine ne kadar kalitesiz bir firma olduğunu gösterdi ablamın hesabından aldığım siparişin havalesini yapmak için giriş yaptım siparişimi kafalarına göre iptal etmişler bir de utanmadan YALAN bir şekilde isteğiniz üzerine iptal edilmiştir yazmışlar.

• şikayetvar'a yazdım bimeks'e mail attım 1-2 saate havaleyi de yapacağım ürünü göndermezseler thh'ye dilekçe veririz artık.
  • Benim 3 transcendide göndermişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün müşteri hizmetlerinden aradılar, trandscendi göndericez adresiniz şu şu fln filan mı dedi, evet dedim teşekkürler dedi kapattı telefonu. Bende dedim niye arasınlar ki. Sonra burada millet sandisk falan diyince ulan bana sandisk önerdi de acaba ona mı evet dedim diye düşünmeye başladım. Şimdi baktım, transcend kargoya verilmiş. İnşallah doğru cihaz gelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksson

Dün müşteri hizmetlerinden aradılar, trandscendi göndericez adresiniz şu şu fln filan mı dedi, evet dedim teşekkürler dedi kapattı telefonu. Bende dedim niye arasınlar ki. Sonra burada millet sandisk falan diyince ulan bana sandisk önerdi de acaba ona mı evet dedim diye düşünmeye başladım. Şimdi baktım, transcend kargoya verilmiş. İnşallah doğru cihaz gelir :)

Hocam bu konuya ilk mesajı 1:46:57 da atmışsınız. Yani aşağı yukarı benimle aynı saatte almışsınız. (ben 2de aldım) Bu da demektir ki bimeks rastgele ürünleri gönderdi. Kalmayınca da kalanlara 128gblik sandiski kakalamaya çalıştılar.
  • vay arkadaş...
    ben yeterince bastıramamışıom demekki. sandisk standart'a ok dedik.
    extreme ile değiştirilmesi için talep girdirdim. pek bir şey olacağını sanmıyorum ama bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

quote:

Orijinalden alıntı: buraksson

Dün müşteri hizmetlerinden aradılar, trandscendi göndericez adresiniz şu şu fln filan mı dedi, evet dedim teşekkürler dedi kapattı telefonu. Bende dedim niye arasınlar ki. Sonra burada millet sandisk falan diyince ulan bana sandisk önerdi de acaba ona mı evet dedim diye düşünmeye başladım. Şimdi baktım, transcend kargoya verilmiş. İnşallah doğru cihaz gelir :)

Hocam bu konuya ilk mesajı 1:46:57 da atmışsınız. Yani aşağı yukarı benimle aynı saatte almışsınız. (ben 2de aldım) Bu da demektir ki bimeks rastgele ürünleri gönderdi. Kalmayınca da kalanlara 128gblik sandiski kakalamaya çalıştılar.

01.55'te aldım ama göndermediler, Sandisk Extreme göndereceklermiş. Sanırım yakın olan şube stoklarına göre gönderdiler.

• Aynen öyle hocam benim ilki burdaki şubeden gönderildi.stokta kalmadığı için ikinci sipariş konyadan geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3
    oh iyi havadan para iadesi kapıcan

keşke öyle olsa , parayı gönderdim ama
  • bende gece 01:00 de sipariş verdim benim aynı gün kargoya verildi ertesi günde elimde oldu iki adet transcend Kadıköy mağazadan gelmiş banada ürünler..
  • bu arada hala sisteme kuramadım iki gündür yatıyorlar kutularında raid 0 yapmak istiyorum ama pek bilgim yok o konuda destek arayışı içerisindeyim anakartım msi z77-gd55 bakalım foruma yazdım destek bölümüne henüz cevap gelmedi kimseden bekliyorum hala..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

bu arada hala sisteme kuramadım iki gündür yatıyorlar kutularında raid 0 yapmak istiyorum ama pek bilgim yok o konuda destek arayışı içerisindeyim anakartım msi z77-gd55 bakalım foruma yazdım destek bölümüne henüz cevap gelmedi kimseden bekliyorum hala..

http://lmgtfy.com/?q=raid+0+yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

bu arada hala sisteme kuramadım iki gündür yatıyorlar kutularında raid 0 yapmak istiyorum ama pek bilgim yok o konuda destek arayışı içerisindeyim anakartım msi z77-gd55 bakalım foruma yazdım destek bölümüne henüz cevap gelmedi kimseden bekliyorum hala..

beni çok uğaştırmıştı bu karta raid0 kurmak. ama benim amaç farklı idi.

1 SSD - C Windows Sürücüsü
    2 SATA2 - D ve E RAID 0

bunu kurdum kullanıyorum şu an.

sen iki SSD'ye raid yapacaksan karşılıklı usb3 slotlarına bağlayacaksın ssdleri. biosa girip Integrated peripherals bölümünde sata modunu RAID yapıp kaydeceksin. Yeniden başlattığınca CTRL+I yapıp raid 0 'ı kuracaksın. Ondan sonrası windows kurulumu
  • Sonunda sipariş faturalanabilir oldu. Sanırım transcend gönderecekler, detayda öyle gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Sonunda sipariş faturalanabilir oldu. Sanırım transcend gönderecekler, detayda öyle gözüküyor.

Hocam beni ilk aradıklarında telefona yetişmemiştim ertesi gün aradılar sandisk extreme istedim ve tamam dediler. Siparişi oluşturdugumdan beri Faturalanabilir yazıyor ama bugün sipariş detayında transcend yerine sandisk extreme gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Sonunda sipariş faturalanabilir oldu. Sanırım transcend gönderecekler, detayda öyle gözüküyor.

İnşallah gönderirler hocam biz aldık sizlerde alın inşallah
  • Aradım şimdi bazı arkadaşalrda başka marka gönderilecek bende durum nedir dedim, siparişinizde gözüken markada tedrik sıkıntısı var dedi, arkadaşlar bu ürünü sipariş edenleri aradılar bilgi verdiler ürünleri değiştirdiler, sizde herhangi bir arama gözükmüyor ben aktarıcam, sizi arayıp bilgi verecekler dedi. Disk büyük ihtimalle gönderilecek ama artık sandisk mi olur trasnscend mi görücez. :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.